reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

złapałam i odesłałam do Ciebie:tak:
ja bym nie pojechała daleko - w ciąży pewnie będę wariować na każdym punkcie więc może innych dziewczyn posłuchasz - ja jestem panikara w tej kwestii po prostu:sorry:

no nadrabiam i się udało - 4 dni to nic w porównaniu co Wy wyprawiacie dzisiaj:-);-)

Madziu - dobrze, ale obiecaj, że w czwartek zatestujesz:sorry::wściekła/y:

Tak w czwartek zatestuje obiecuje:tak:

reklama
To tylko plus dla Ciebie, bo swiadczy o tym,ze jesteś profesjonalna!
Jak kiedyś nie będę sobie radzić z moimi lękami o moje dziecko ( a teraz to już dwójkę!) to zgłoszę się do Ciebie.
Po ostatnich wypadkach stwierdziłam,że juz nie wsiądę do samolotu.
Tak więc mam nowy "lęk"- jakbym ich miała mało.
Uciekam dziewczynki na spacer z bestią ( owczarkiem moim:-))
Trzymajcie kciuki za mnie jutro! Oby z moją fasolką było wszystko ok!
Miłego popołudnia.
kciuki zaciśniete - będzie dobrze;-)
dzięki za komplementy;-)
Tak w czwartek zatestuje obiecuje:tak:
grzeczna dziewczynka:tak:

Zajączku - do jutra:-)

Cześć babeczki - dzisiaj dobry dzień na pisanie, naprodukowałyście strasznie dużo:szok:
spróbuję coś doczytać:-D

Dziewczynki jest nas tu dużo, mozemy zrobic coś dobrego:tak:
Ja sobie ta stronę dodałam do ulubionych i klikam na nią raz dziennie. Nic mnie to nie kosztuje. Dołączycie się?
Pajacyk

boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:

To tylko plus dla Ciebie, bo swiadczy o tym,ze jesteś profesjonalna!
Jak kiedyś nie będę sobie radzić z moimi lękami o moje dziecko ( a teraz to już dwójkę!) to zgłoszę się do Ciebie.
Po ostatnich wypadkach stwierdziłam,że juz nie wsiądę do samolotu.
Tak więc mam nowy "lęk"- jakbym ich miała mało.

Uciekam dziewczynki na spacer z bestią ( owczarkiem moim:-))
Trzymajcie kciuki za mnie jutro! Oby z moją fasolką było wszystko ok!

Miłego popołudnia.

Bedziemy trzymac bedzie dobrze:tak::-)

reklama
Do góry