reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

do uslug o kazdej porze dnia i nocy!:-)
Bo "se" pojde...normalnie sie w sobie na klucz zamkne tak na amen i "se" pojde...i juz nie wroce...
Nawet nie żartuj...kto Ci uwieży, no kto?!?!?:-):-)
kochana... kluczyk sie dorobi :-):-D:-D:tak::tak: a jak juz bedzie trzeba to ,,drzwi'' wywazymy :-D:tak::tak: i gitara :-):-):-)
Dobrze mówi - polac jej:-)
:tak::-):tak:dzieki -...w takim razie...zostane troszke jeszcze...moge?, prawda??? ale juz nie bede tyle klikala...teraz oddaje paleczke Wam:-)
Poziomka-a TY CO??? chyba nie strzelilas focha na Marzenke???Ustosunkuj sie tu zaraz...uwaga: USTOSUNKUJ w sensie do wypowiedzi, a nie Stosunkuj:-)...to 2ie to potem:-)
:-D:-D:-D:-D czyją pałeczkę Kropeczko????
ja się stosunkować będę później - chyba że się za bardzo nawpierdzielam twojej zapiekanki:-)
właśnie zajączku?? i love you too :*****:-D
:-D:-D wzajemnie:-D
O matko! Nawet się zdrzemnąć nie może, bo tu tyle stron!
Zajączku ja Ci może dam nr telefon do mojego M to sobie z nim pogadasz o tych ekspresach, bo on nienormalny jest jakiś! Pokazałam mu te dwa, które wybrałaś o on do mnie " woli ręczny czy automat"? :szok::szok::szok::szok:
Pierwszy model to 13z012 a następny 13z013, czyli jest to ten sam ekspres, tylko jeden z nich ten 13z013 jest nowszym modelem poprzedniego. Funkcje maja takie same, ten nowszy ma wyświetlacz. I to cała różnica. Więc jesli nie chcesz wyswietlacza to kup tańszy.
A jeśli wolisz taki ekspres z bajerami to poleca taki
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER 13Z018 18 BAR 24 MCE (692710948) - Aukcje internetowe Allegro
On ma przyciski dzięki którym kawa sama się robi i mozesz np. ustawiać temperaturę.Nie wiem czy Ci na tym zalezy, więc nie pytałam o więcej szczegółów, bo bałam się,że mnie zagada na śmierć. Jak masz pytania to wal śmiało.
;-)
dziękuje jak nie wiem co!!!!! Bardzo mi pomogłaś, zwłaszcza że ten 13Z018 też brałam pod uwagę:-)
Buziak for you ogromny...dla M.też:-D:-D

reklama
Zajączku cieszę się,że mogłam pomóc. Tylko mój M się załamie że nie masz więcej pytań i on nie może się nagadać:-D:-D:-D:-D

Loree - tak kiedyś już pisałam, że to zboczenie zawodowe - jak czegoś nie wiem to źle się czuję i muszę doczytać co pisałyście do końca - plus jest taki, żę przy tym dzisiejszym bólu gardła nie muszę gadac tylko pisać:tak:;-)

Loree, ale ja się za bardzo nie znam:) To nasz pierwszy ekspresik. Później NA PEWNO BĘDĘ MIAŁA 100 tyś. pytań...:-D:-D
Chyba że spytasz go czy on coś innego mógłby polecić...w podobnych pieniążkach oczywiście:)

Loree - tak kiedyś już pisałam, że to zboczenie zawodowe - jak czegoś nie wiem to źle się czuję i muszę doczytać co pisałyście do końca - plus jest taki, żę przy tym dzisiejszym bólu gardła nie muszę gadac tylko pisać:tak:;-)

To tylko plus dla Ciebie, bo swiadczy o tym,ze jesteś profesjonalna!
Jak kiedyś nie będę sobie radzić z moimi lękami o moje dziecko ( a teraz to już dwójkę!) to zgłoszę się do Ciebie.
Po ostatnich wypadkach stwierdziłam,że juz nie wsiądę do samolotu.
Tak więc mam nowy "lęk"- jakbym ich miała mało.

Uciekam dziewczynki na spacer z bestią ( owczarkiem moim:-))
Trzymajcie kciuki za mnie jutro! Oby z moją fasolką było wszystko ok!

Miłego popołudnia.

ja tez spadam. robić zapiekaneczkę:D
Kropka, mam nadzieję że nie chcesz mnie podtruć za to dzisiejsze:D
Pamiętaj - I love you do booolu:D
Buziaki dla wszystkich bez wyjątku
P.S. nie pijcie beze mnie ochlajuski;)

reklama
Loree, ale ja się za bardzo nie znam:) To nasz pierwszy ekspresik. Później NA PEWNO BĘDĘ MIAŁA 100 tyś. pytań...:-D:-D
Chyba że spytasz go czy on coś innego mógłby polecić...w podobnych pieniążkach oczywiście:)

Jak skończy wycinac drzewa przed chałupą to pewnie pogrzebie na allegro i coś znajdzie:tak::tak::tak:
Wiesz- on jest nawet na jakimś forum dla kawoszy i ciągle o kawach i ekspresach gadają. Ale tamte ekspresy to od kilku do kilkunastu tysięcy kosztują:szok::szok::szok:

Do góry