O matko! Nawet się zdrzemnąć nie można, bo tu tyle stron!
Zajączku ja Ci może dam nr telefon do mojego M to sobie z nim pogadasz o tych ekspresach, bo on nienormalny jest jakiś! Pokazałam mu te dwa, które wybrałaś o on do mnie " woli ręczny czy automat"?

I tylko on wie o co mu chodzi.

Pierwszy model to 13z012 a następny 13z013, czyli jest to ten sam ekspres, tylko jeden z nich ten 13z013 jest nowszym modelem poprzedniego. Funkcje maja takie same, ten nowszy ma wyświetlacz. I to cała różnica. Więc jesli nie chcesz wyswietlacza to kup tańszy.
A jeśli wolisz taki ekspres z bajerami to poleca taki
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER 13Z018 18 BAR 24 MCE (692710948) - Aukcje internetowe Allegro
On ma przyciski dzięki którym kawa sama się robi i mozesz np. ustawiać temperaturę.Nie wiem czy Ci na tym zalezy, więc nie pytałam o więcej szczegółów, bo bałam się,że mnie zagada na śmierć. Jak masz pytania to wal śmiało.
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa

Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
Bardzo smutne to co piszesz. Współczuję,że musieliście przez to przechodzić. Oby następnym razem było wszystko dobrze.
powiem jeszcze tylko ty, że idę zaraz na zakupy, może to mi trochę poprawi humor... do wieczorka
Zakupy są dobre na wszystko
hej hej.
https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/laugh.gif
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu

. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać

.
Witaj i nie czytaj żadnych głupot. Jak masz pytania to tu dziewczyny maja ogromna wiedzę i na pewno Ci pomogą.
Co to się dzieje na forum - owce, zające- armageddon:-):-):-)
eee...nie tylko o du** rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach
I o penisach, zwłaszcza jak się Hanka pojawia.
Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.

pytanko mam! zakupiłam tym razem testy owulacyjne tylko tak sie zastanawiam - po tab nie mam regularnych cykli więc którego dnia zacząc robic te testy ?

) ktoś wogóle z nich korzystał? buziolki
Ja nie mam pojęcia, bo nigdy nie uzywałam, ale wiele dziewczyn się na nich zna, więc na pewno pomogą.
Wiola - dostawałam oczopląsu i mam nadal mętlik w głowie, ale kawka i przerwy w czytaniu mi pomogły - w sumie od rana zaczęłam a teraz skończyłam - ciągiem bym raczej nie dała rady
To z racji swojego zawodu musisz tak wszystkich wysłuchać?;-)