sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
jestem dopiero po 1 cyklu! trwał 38 dni po odstawieniu tab! teraz mam @ ! a co będzie potem? nie wiem!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak pi razy oko ile trwają Twoje cykle???? Ja robiłam. Mam raczej regularnie 28 dni więc zaczynałam 11 dc. I raz wyszedł mi pozytywny 11 dnia. Ale generalnie bywa różnie. Jak masz nieregularnie to i 5 testów może ci zabraknąć. Sprawa baaaardzo indywidualna w takim przypadku.
Kasiu79-nasz piękna Pani Fotograf-mam nadzieje, ze juz sie wykurowalas i antybiotyk szybko zrobil swoje
I nie choruj nam juz teraz wiecej!!!!
I co to za zle samopoczucie-wiesz przeciez, ze ostatnia rzecza (bo nie wypada napisac w tym przypadku osoba) jaka sie masz teraz prawo stresowac jest Twoj ex....do licha z nim i juz! Ty idź do przodu i pokaz mu gdzie raki zimuja-ja jestem calą soba z Toba i jak bedzie trzeba to zbiore ekipe i ....on juz popamieta co to znaczy byc dla Ciebie nieprzyjemnym!!!! Dran jeden!
Nie miej zadnych skrupołow wobec niego-rob tak jak Tobie bedzie paswoala i z rozwodem i z dzieckiem....dasz rade Kasiu!!!! Buziaki!!! I jakby co...pamietaj!
Bernadko - co to za koncert???
nie byliśmy na koncercie Brathanków ale mi sie nie podobało za bardzoA na jakim koncercie byliście ? Jak na Kasi Kowalskiej to nie przeżyję tego
Sylwia jaka ty zdolna kobitka jestes śliczny torcikObrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt![]()
mój M też nie maa co do doo..py...znasz taka, ktora go nie ma????..Go znaczy cellulitu?
Ja nie wiem czy standard ale my tez planujemy mieć 2 umywalki - bez bidetu i z dużą wannąWlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??
Daria - może im trzeba lekko zasugerować kierunek pracy:-)od 8 juz smigaja robotnicy,tylko zastanawia mnie po ch... oni teraz zajmuja sie tarasem,skoro nie mamy kibla!!!
My na razie też mamy rozkładaną sofę o szerokosci 160 - jest duża i wygodna - łóżko do sypialni w przyszłości planujemy też na 160Ja z racji małego mieszkania mam wersalke która po rozłozeniu ma 160 cm i jestem mega zadowolona,a zwłaszcza jak Paula była mała i karmiłam ja na leżąco w nocy w łożku,bo byłam po cc![]()
Już próbowałam coś zrobić - zobaczymy czy Madzia sama nie zdania nie zmieni - i jak przyjedzie w sierpniu na parę dni to juz zostanieAndziu podejrzewamy jeszcze fasolkę u Madzi, ale ona nie chce jeszcze testować. Użyj jakiś sztuczek psychologicznych żeby zdanie zmieniła;-);-);-)
dzięki Niunia - czyli rodzinka będzie bogatsza w kobiałki:-)A ja właśnie myślałam o Tobie, coby napisać do Ciebie co tam słychać:-)
No i w tygodniu dowiedziałam się, że brat będzie miał córeczkę![]()
Marzenixx - Ty to coś ostatnio jesteś zakręcona na maksanie wiem co z tą moją owulką myślałam ze dzis będzie skok a tu dupa.
buziaczki z rana dla wszystkich :**** yyyy tzn chyba z przedpołudnia![]()
Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki,
Popieram - dzis dziewczyny pzrechodzą wszelkie normy pisaniaWitam się serdelecznie. :-)
Znowu przez was nic od 9 nie zrobiłam (no prawie) tylko czytałam. Jesteście niedoopanowania
Cześć Andzia:-) Trzeba było nie spać z tyłkiem na wierzchu:-) Buziak for you:-)
Justynko - nie trzeba mieć od razu objawów by być w ciąży pzrecież - a przed wyjazdem lepiej wiedzieć - ja bym nie pojechała bo bym się bałaJa nie wiem kiedy i czy będę testować.
SŁuchajcie.... Czuję że NIC NIE CZUJĘ. Nawet mnie cycki nie bolą na @ co nigdy się nie zdarzało. Apetyt w normie. sucho na maksa, tylko podbrzusze tak dziwnie ćmi od tygodnia już... nie wiem
Wiola - nie brzmi to ciekawie - mam nadzieję, że te ćwizcenia pomogą i będzie lepiej - a za wizytę z mężulkiem trzymam kciuki - w normie to chyba dobrze - a na pewno lepiej niż ostatnioWiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja"-(oczywiscie to jest zarcik)
:-(trace wiare, ze sie uda cos z tym zrobic w taki sposob...no ale bede cwiczyc...bo mam oklapniete calkiem miesnie w prawej nodze - jako ze juz tyle czasu ją oszczedzam i chodzic nie chodze za wiele....i miesien czworoglowy i srodkowy (czy jak on sie tam zwie) i nawet prawego posladka....w zaniku
![]()
Metoda działa - Kinguś, Agniesiak, Marzenixx...ja cholera gwałce męża juz od 15dc bo tak zawsze mi owulka wypadala a teraz sie jakos przesunela i znowu go musze dzis wykorzystac....
Ślicznotka ta Twoja córciaA to moja Kinia z ostatniego usg
Pewnie poczekaj do jutra - będzie pewniej a jeden dzień Cię juz nie zbawijuż jestem i kupiłam teściora ale zrobię go dopiero jutro rano z porannego moczu bo będę pewniejsza wyniku![]()
Impreza za imprezką - dobrze, że się wybawiłaś na weseluDziękuje Marzenko dobrze się czuję. Na weselu było bardzo fajnie tylko muzyka trochę za głośno grała ale było ok. Nawet trochę potańczyliśmy, tylko było ciasno na parkiecie i później ludzi zaczynali się trącać to już dałam sobie spokój z tańcami ale ogólnie nie żałuje :-)
A jeszcze dziś idziemy na imieninowy obiad do teściowej.
teraz to juz nic nie rozumiem - jak masz pismo, żę rozporządzenie itd to dlaczego się nie należy???no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote
Mój M łyka salfazin i nie narzekatzn M nie pali, nie pije.. od czasu do czasu jakas naleweczka ale to sporadycznie moze raz w miesiacu mala lampeczka jesli chodzi o salfazin to jeszcze nie probowalismy w sumie to mam ponad pol opakowania androvitu w szufladzie.. moze jeszcze go namowie na branie.. zobaczymy.. w kazdym razie w tym tygodniu badania powtorzymy
a co popatrzeć tez chcę
Ty to masz drowie do tego nadrabiania.
I wychodzi ukryty zboczeniec - fotosy chce
Wolność dla publicznej masturbacji.
jak się zdecydujesz to napisz - ja się niestety nie znam a sama dojrzewam do decyzji o kupnie - tzn. między wydatkami tego się schowac nie da - muszę kasę uzbierać bo teraz to mamy inne priorytety;-)a tak z innej beczki. Chcemy sobie ekspres zakupić...mam dwa typy:
Albo wy macie jakieś fajne sprawdzone to też chętnie zobaczę![]()
Wiola - wypiłam z rana kawusię potem soczek malinowy z wodą i zjadłam gorący rosołek - za chwilkę zrobię herbatke z miodem - dzięki - buziak dla Ciebie - taki z daleka by nie zarazić;-)Z rehabilitacja...wiem, ze to kwestia czasu i samo sie nie zrobi...dlatego bede cierpliwa
AndzaS-a kubek z miodem i cytryna tzn. w herbacie w kubku masz???? Lecz sie Andzia-przeciez sa wakacje i lato-nie czas na chorowanie!!! (mowie to ja, co sie pol nocy z zina dzis trzeslam i teraz popijam goraca herbatke na rozgrzanie starych kosci)....
I masz racje ...biegamy po lekarzach hurtem...:-) zebysmy tylko cos wybiegali:-) Buziaki!
Loree - któraś z dziewczyn to wrzuciła na BB - to był artykuł o wpływie soi na zdrowie i któraś się dziwiła nawet bo bardzo lubi mleko sojowe - nie wiem kto to wrzucał na forumAndziu soja obniża płodność? Może gdybym jej tyle nie jadła to teraz nosiłabym trojaczki
Tak więc DOBRANOC![]()
dobreMy mamy fajny, jesteśmy z niego zadowoleni, ale niestety drogi dość był. I trzeba się juz na tym znać, bo filtry jakieś trzeba wymieniać i inne dziwne rzeczy robić. Ja go tylko włączyć umiem
I do mebli mi pasuje![]()
Wystarczy,że po skończeniu diety przytyłam 3 kg UWAGA w tydzień :--
-(
[/B]
Magda - tak to bywa z dietami[/FONT]
Witaj Iwka - tak ja mam obawy - ja starciłam fasolkę w 11 tygodniu - prawdopodobnie z powodu chorej tarczycy - boję się o następną ciążę, ale bardzo chcę miec dziecko więc sie staram - życzę Ci by się szybko udało i wszystko było w porządku:-)Witam
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również. Pól roku temu stracilismy dziecko w 7 miesiącu ciąży po 4 miesiącach walki o maleństwo... Porobiłam badania hormonalne i niby wyniki są ok, ale ja i tak się boje. Lekarz wprowadził mi teraz 2 miesięczna kuracje duphastonem żeby odpowiednio stworzyc dogodne środowisko na zagnieżdżenie sie płodu i w sierpniu, wrześniu mamy próbować tylko ja sie strasznie boję... Czy Wy też macie obawy o nastepne ciąże?? Napiszcie cos prosze....
The best jesteś:-) Złapałaś mojego buziaka dla Ciebie??? CO tam przeziębienie:-) najwyżej pójdę na L4;-)Justynko - nie trzeba mieć od razu objawów by być w ciąży pzrecież - a przed wyjazdem lepiej wiedzieć - ja bym nie pojechała bo bym się bała
jak się zdecydujesz to napisz - ja się niestety nie znam a sama dojrzewam do decyzji o kupnie - tzn. między wydatkami tego się schowac nie da - muszę kasę uzbierać bo teraz to mamy inne priorytety;-)
OIla - z tych 20 mam nadzieję, ze ktoś odpowiewysłałam chyba ze 20cv i juz mam dosyc.przylazlam do was sie zrelaksowac...
a u mnie bez zmian..raz sobie plamie a raz nie..@ brak dalej
sandra - tego się nie da określić - tak jak dziewczyny pisały skok może być 3 dni przed i 3 dni po owulacji - więć 3 dni na pewno po skoku jeszcze działaj:-)hej kochane... no w koncu mam czas zeby usiasc i zobaczyc co tam u was :-)my wczoraj zaczelismy staranka w tym cyklu... test wczoraj pokazal 2 kreseczki po poludniu ale dzisiaj temp nadal niska
wiec owulki jeszcze nie bylo... znowu bede musiala pomeczyc tego mojego :-)
tak z ciekawosci-powiedzcie mi kobietki ile po skoku temp mozna sie jeszce starac zeby miec szanse na maluszka??
hahaNieee. M. se wymyślił że "wyższa pierdolencja ma być"![]()
jescze lepszeO burżuje...Bo ci jeszcze tańszy niż za te 40zł znajde...Sypańca niech pije ten twój królewicz...
znowu zaczynasz - wystaw tyłek - będę kopaćale mam lenia dziewczyny nic mi sie nie chce
buszuje po allegro bo szukam jakiejś spódnicy dla siebie ale z moimi gabarytami toi ciężko coś dopasować
Wikulaa - na wczasach humorek wróci i pop urlopie już nie dostaniesz tak jak Loree - tego Ci życzę:-)Hej...
Jeszcze żyję....
Impreza sobotnia u teściów była bardzo udana, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, tańczyłam, jadłam, piłam...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:--
-( @ przylazła... strasznei mi smutno...
pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...
Iwka - dużo przeszliście i mam nadzieję, żę więcej tego przeżywać nie będziesz - trzymam kciuki za Wasze starankaDziekuje Wam bardzo za miłe słowaTakże widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam [*][*][*]
nie dziwię się, że jesteś w szoku - ja też bym byłaA wiecie co na to moja mama powiediała?-trzeba było brać i nie pytac znalezione nie kradzione a byłby jak znalazł dla Pauli
No normalnie szok przezyłam,że od niej takie cos usłyszałam[/B]
[/COLOR][/FONT]
dzięki Ola - widziłąm juz wcześniej - ślicznaANDZIU WKLEJAM JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA CIEBIE nasza MALWINKA :-)
Witaj Owca:-)hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać
.
hahaha - ale będzie się działoI jak widzicie, nie rozmawiamy tylko o staraniach ale tez o D* Maryni, albo Hanki![]()
dzięki złapałam - tak jest czytam i czytam bo to Wy tyle skrobieciea Andzia psycholożka czyta i czyta i skrobie
:
Jak Ci się mój post nawinie to złap Buziaka dla Ciebie bo wysyłam![]()
i jeszcze o innych rzeczach - głównie nieprzyzwoitych;-)eee...nie tylko o du** rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach
no właśnie - dawno imprezy na BB nie byłoi o seksie...to jeden z ulubionych tematów![]()
AAAA i o alkoholu of course. tak a propos, mile widziana flaszeczka na wkupne![]()
Witaj Katarzynko :-)cześc Dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać:-)
Dzięki jeszcze raz za zdjęcieZdjęcie było-wkleiłam w sobotę, ale trochę wyżej w poprzednim poście specjalnie dla Ciebie wkleiłam naszą Malwinę :-)
Wkleiłabym Wam 22 minutowy film z usg ale jeszcze byście zasnęły :-)
Macie szczęście bo film jest strasznie duży hehe.
Jak wyżej napisałam- w budżetówce są chyba jakies chamskie przepisy wewnętrzne....:-( Nie znam się na budżetówce.
Ale na pewno urlopu jej nie moga zabrać bo pisala , że ma zaległy za 2008 i teraz aktualny za 2009.
świntuszek:-):-):-);-)Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.
Tylko bez skojarzeń :-)
zdolniacha jesteś - ale dziś już nic nie róbno dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke![]()
trening czyni mistrza:-)udało się!)
Katarzynka - antybiotyki to nie za dobrze więc już nie choruj wiecej:-):-):-):-) Hej, fizycznie całkiem niexle choć ostatnio chorowałam i brałam antybiotyk - upiorny suchy kaszel(jeszcze mi nie przeszedł). Bolał mnie az brzuch od kaszlu taksię dusiłam.
Psychicznie źle... zaczynam się zabierac za rozwód a M jest nieprzyjemny....
ja korzystałam - bywa różnie w zależności od cyklu - czasami wahania są 4 dni w jedną lub drugą stronę i czasami 5 testów to za mało - po kilku cyklach będziesz juz wiedzieć sama - na początek potraktuj tak jakby miało być standardowo - zacznij od 11 dc jak przy długości 28 dnipytanko mam! zakupiłam tym razem testy owulacyjne tylko tak sie zastanawiam - po tab nie mam regularnych cykli więc którego dnia zacząc robic te testy ?) ktoś wogóle z nich korzystał? buziolki
Mój też:-)Mój mąż nie ma![]()