reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie:-)
Nie dam rady nadrobić zaległości przyznam, że szybko przejrzałam co się działo;-)
Lilu trzymaj się kochana
Dzeni4 po cichutku gratuluję:-D:-D:-D
Kroptusiu wszystkiego najlepszego dla Wikusi :-):-):-):-):-)

Dziękuje wszystkim dziewczynką. które mi odpisały:tak:

A to moja Kinia z ostatniego usg
Śliczniusi dzidziusiek

wiedzialam kochana wiedzialam:-D czasami leżałam i po 40 minut z nogami na ścianie hehehhe ale potem szłam do lazienki sie wymyc i zawsze wylatywalo cos , a przedwczoraj nic kompletnie bo wstalam dopiero po 3 godzinach od bzykanka heheh:-D
Też mi się tak ostatnio parę razy zdażyło :-D jak był seksik własnie późno w nocy-1-2 :tak:I wiesz to może przez ten śluz płodny :baffled: dobrze im tam w środeczku było to zostały :-D
Oby te fikania nocne dały efekty :-)

reklama
Kup i daj nam szybko znać! Trzymam kciuki!
.
już jestem i kupiłam teściora ale zrobię go dopiero jutro rano z porannego moczu bo będę pewniejsza wyniku :tak:
hej hej;-)
u mnie pochmurno, pewnie bedzie padac...
nie wiem co z tą moją owulką myślałam ze dzis będzie skok a tu dupa.:baffled:
buziaczki z rana dla wszystkich :**** yyyy tzn chyba z przedpołudnia:-p
kurczaczek z tymi owulkami takie nieprzewidywane są i jak tu zgadnąć kiedy była :eek::eek: dziękuje za buziaczek i tobie też caluski kochana****
hej Marzenko!!!
Ja spadam bo sie na zakupki z dziewczynami umowilam,buziaki.
Zajrze do Was wieczorkiem.
udanych zakupów kochana
A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki, dokladnie 6 lat temu o 19.20 wydalam na swiat tego krzykacza...

Buziaki, moze potem poczytam jak sie lepiej poczuje...
Cześć kochana uważaj na siebie i nie przemęczaj sie :tak:
dobrze ze są jeszcze ludzie którzy potrafią na ulicy pomóc w trudnej sytuacji może ta ogólna znieczulica nie dopadła wszystkich

a i najlepsze zyczonka dla Wiki !!!!
Witam się serdelecznie. :-)
Znowu przez was nic od 9 nie zrobiłam (no prawie) tylko czytałam. Jesteście niedoopanowania:-D
:-D:-D:-D Zrób teściora, jak radzą dziewczyny:-)
część Justynko tesciora juz jednego zrobiłam ale był z allegro i nie jestem go pewna i dziś kupiłam w aptece inny i jutro go zrobię
Buziaczek dla Ciebie ***

I nie dołować mi sie tu brak objawów to najlepszy objaw i ani mi sie waż myśleć inaczej bo jak sie do ciebie przejdę to zobaczysz
Wiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja":-p:no::-p-(oczywiscie to jest zarcik) - cala sesja trwala 30 minut, z czego 20 minut to bylo gadanie a 10 minut to cwiczeia:-D...dostalam wydruk do domu i mam powtarzac 2 razy dzienie sama ten zestaw i kolejne spotkanie z fizjoterapeutka za tydzien...
:-(trace wiare, ze sie uda cos z tym zrobic w taki sposob...no ale bede cwiczyc...bo mam oklapniete calkiem miesnie w prawej nodze - jako ze juz tyle czasu ją oszczedzam i chodzic nie chodze za wiele....i miesien czworoglowy i srodkowy (czy jak on sie tam zwie) i nawet prawego posladka:zawstydzona/y:....w zaniku:zawstydzona/y:
Witaj Kropko kochana dlaczego tak rzadko nas nawiedzasz??
nie załamuj się kochana rehabilitacja musi potrwać żebyś poczuła poprawę ja wierzę że Ci pomoze
Całuski dla Ciebie ***

Nie dam rady nadrobić zaległości przyznam, że szybko przejrzałam co się działoA to moja Kinia z ostatniego usg

Kinguś-śliczna panienka...jakie ma kochane i piękne usteczka...cudenko!!!!!! Gratulacje!!!!
I kochanie-nie przejmuj sie rozmiarami...Kinia ma jeszcze prawie 3 m-ce by urosnąc jak mały gigancik i jeszcze Cie zaskoczy rozmiarami przy porodzie-zobaczysz!!!!!:-) Buziaki! Tak naprawde dopiero teraz w 3 trymiestrze maluszek zacznie sie powiekszac konkretnie!

Marzenko-ale jazda z tym papierem...wyobrazilam sobie wlasnie Ciebie, z nogami "na zabke" i czyms między nimi:-p:laugh2::-ptzn. papierkiem...hehehe...z takiego "cusia" bedzie mala Marzeniusia...

Dziękuje Marzenko dobrze się czuję. Na weselu było bardzo fajnie tylko muzyka trochę za głośno grała ale było ok. Nawet trochę potańczyliśmy, tylko było ciasno na parkiecie i później ludzi zaczynali się trącać to już dałam sobie spokój z tańcami ale ogólnie nie żałuje :-)
Dziś odbieram wyniki kreatyniy, mocznika i elektrolitów i jutro wizyta u urologa.
A jeszcze dziś idziemy na imieninowy obiad do teściowej.

Kingus śliczna ta Twoja córunia
cieszę sie ze dobrze sie bawiłaś na weselu a z tymi tańcami to tak jest na weselach niestety ja to raz miałam pamiątkę na rok po weselisku bo mi obcasem kobieta stanęła na paznokciu i mi schodził i rok trwało zanim wy odrósł

no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...

Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....

Siemanko Laski

Wpadłam się przywitać ale zaraz spadam do kamieniołomów. Co tam Lachomakery.

Ja zaczynam się stresować choć jeszcze 3 dni. Dobrze że pracuje to chociaż jakoś to zleci.

Wiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja":-p:no::-p-(oczywiscie to jest zarcik) - cala sesja trwala 30 minut, z czego 20 minut to bylo gadanie a 10 minut to cwiczeia:-D...
Moja kochana Poziomko-tak- jestesmy po badaniach, zrobilismy je od razu w srode po wizycie u GP...
A jak u Ciebie...jestes ile-dzien-dwa przed testowaniem???? jak sie czujesz??? jakies przeczucia??? KCIUKI MAM TAK SCISNIETE ZE AZ PALCE ZSIWIAŁY:tak:;-):tak:
Zsiniały chyba:-D:-D:-D
Ćwicz Mała ćwicz, bo kto bedzie za Ciebie dziecko nosił:-) Bo skoro powiedziała ze w normie to źle nie jest, dobrze mówię?? Dobrze:-)
kochana jaki dół ??? jaki dół????? trzymam mocno kciuki !!! to musi być to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
ja cholera gwałce męża juz od 15dc bo tak zawsze mi owulka wypadala a teraz sie jakos przesunela i znowu go musze dzis wykorzystac....
ctery razy po dwa razy osiem razy raz po raz...lalala:-) Trzymaj!!!!
Zajaczku ja w ciązy z Paulina nie miałam żadnych powtarzam ŻADNYCH objawów oprócz wewnętrznego przeczucia,że jest.Nawet test mi wyszedł negatywny tydzień po spodziewanej @.
Wymioty, ból cycolów zaczeły się dopiero 2 dni po tym jak G potwierdził ciaże Usg :tak:
.........No to mnie troche podbudowałaś.... Buziak :-)
CHcemy z M. pojechać na jakiegoś last minutka....ale mamy zajebisty dylemat. Mieliśmy jechac w tym tyg. ale... Nie wiem czy się udało czy nie.... Jak tak to można jechac nawet później, jeśli nie to będę musiała brać tablety od 2 do 6 dc i 11(czy tam dwunastego )dc jechać na USG.... więc powinniśmy jechać teraz. Z drugiej strony jak wyjedziemy po USG (jeśli jednak teraz się nie udało) to wyjazd przypadnie na owulkę:-D ALe nakręciłam...
I normalnie burza mózgów była w sobotę;-)
A to moja Kinia z ostatniego usg
Sliczna dziewczynka:-)

Też mi się tak ostatnio parę razy zdażyło :-D jak był seksik własnie późno w nocy-1-2 :tak:I wiesz to może przez ten śluz płodny :baffled: dobrze im tam w środeczku było to zostały :-D
Oby te fikania nocne dały efekty :-)
no mam nadzieje ze im tam dobrze i sobie zostały heheh:tak:
kurczaczek z tymi owulkami takie nieprzewidywane są i jak tu zgadnąć kiedy była :eek::eek: dziękuje za buziaczek i tobie też caluski kochana****
**
ńo wlasnie dobrze ze tempke mierze w tym cyklu bo bym pewnie przeoczyla owulke a tak bede dzis męża cisnac jeszcze heheheh:-)
Marzenko-ale jazda z tym papierem...wyobrazilam sobie wlasnie Ciebie, z nogami "na zabke" i czyms między nimi:-p:laugh2::-ptzn. papierkiem...hehehe...z takiego "cusia" bedzie mala Marzeniusia...
hahaha ale ładnie napisalas az mi sie mordka usmiechnela hihihi:laugh2: lepiej sobie nie wyobrazaj mnie w takiejpozycji hahahhaha:laugh2:
Dziękuje Marzenko dobrze się czuję. Na weselu było bardzo fajnie tylko muzyka trochę za głośno grała ale było ok. Nawet trochę potańczyliśmy, tylko było ciasno na parkiecie i później ludzi zaczynali się trącać to już dałam sobie spokój z tańcami ale ogólnie nie żałuje :-)
Dziś odbieram wyniki kreatyniy, mocznika i elektrolitów i jutro wizyta u urologa.
A jeszcze dziś idziemy na imieninowy obiad do teściowej.
o to dobrze beatko ze sobie potanczylyscie troszke z kingunia:-):tak:

reklama
Do góry