Wiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja"

-(oczywiscie to jest zarcik) - cala sesja trwala 30 minut, z czego 20 minut to bylo gadanie a 10 minut to cwiczeia

...dostalam wydruk do domu i mam powtarzac 2 razy dzienie sama ten zestaw i kolejne spotkanie z fizjoterapeutka za tydzien...
:-(trace wiare, ze sie uda cos z tym zrobic w taki sposob...no ale bede cwiczyc...bo mam oklapniete calkiem miesnie w prawej nodze - jako ze juz tyle czasu ją oszczedzam i chodzic nie chodze za wiele....i miesien czworoglowy i srodkowy (czy jak on sie tam zwie) i nawet prawego posladka

....w zaniku
gdzie jest
kropka???
gdzie je wszytskie wywialo????
buziaczki z rana dla wszystkich :**** yyyy tzn chyba z przedpołudnia
ja tutaj jestem, tuuuutaaaaj!!!!!!!!!!
hej Marzenko!!!
Ja spadam bo sie na zakupki z dziewczynami umowilam,buziaki.
Zajrze do Was wieczorkiem.
Milego dnia, udanych zakupow i wieczorem wadnij i pochwal sie co upolowalas!
...ales ciacho po ciemku odstawila...mniaaaam, mniaaam:-)...i te owocki:-):-)
A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( ...
Kroptusiu-kochanie-uwazaj na siebie!!! Moze faktycznie powinnas torcik w cukierni kupic zamiast meczyc nogi i brzuszek??? Strasznie mi przykro, ze tak siemusisz meczyc...mama ndzieje, ze mdlosci szybko mina i wszystko bedzie dobrze:-)
DUZA BUZIA DLA CÓRECZKI Z OKAZJI PIEKNEJ ROCZNICY URODZIN!!!!:-)

:-)...Daj znac jak podobal jej sie prezent...kupilas ta lalke i karete-tak?
Hej Kropeczko, to wy już jesteście PO badaniach??? Jakie wyniki Kochanie, poprawiły się?? Bardzo dobrze to wykąbinowaliscie:-) nie ma co czekać od jednego do drugiego tylko działac równolegle:-)
Buziaczki dla Was wszystkich!!!!
Zajaczku-alez Ty masz usteczka:-)
Moja kochana Poziomko-tak- jestesmy po badaniach, zrobilismy je od razu w srode po wizycie u GP...a w tym tygodniu mąż w piatek idzie do lekarza i wtedy zobaczymy dokladnie jakie sa te wyniki-( bo tu wyniki trafiaja wprost do lekarza, ktory na badanie skierowal, a nie do rąk pacjenta)...ale mąż dzwonil do sekretarki przychodni w piatek i zapytal ja czy ona moze powiedziec cos o tych wynikach przez telefon-i ona spojrzala w komputer i stwierdzila, ze sa w "w normie"...wiec mam nadzieje, ze sie poprawily...ale szczegoly poznamy w piatek.
A jak u Ciebie...jestes ile-dzien-dwa przed testowaniem???? jak sie czujesz??? jakies przeczucia??? KCIUKI MAM TAK SCISNIETE ZE AZ PALCE ZSIWIAŁY

;-)
Lilu-kochanie-nie czytalam dokladnie wszystkich postow ostatnio i dipiero w dzisiejszej odp Zajaczka wyczytalam, ze z Twoim tata nie jest najlepiej....trzymaj sie dzielnie Słonko!!! mam nadzieje, ze sie syt. unormuje i tata bedzie mogl dalej brac ta chemie i ze to pomoze-duzo zdrowka dla niego!!!!