reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A u mnie dziewczynki dzis znow goraco........wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...no nic lece bo tak mdli i muli jakby to byl I trymestr i wszystko co zjem laduje z powrotem w wc...

Buziaki, moze potem poczytam jak sie lepiej poczuje...

Dobrze, ze znalazł się chętny do pomocy:-D
Dbaj o siebie:-)
Życzonka dla córuni:-)

reklama
Dziewczyny - miałam 50 stron do czytania - jak na 4 dni myślę sobie nie jest źle, ale jakość i treść Waszych postów mnie powaliła:-D

Ewuniu - i co z @ - coś się wyjaśniło???
Miłego wypoczynku - choć to wątpliwy wypoczynek - ja po 3 dniach nad jeziorem u kuzyna mam dość i ból gardła:szok:

Loree - podejrzewałam M o świńską grypę, ale mu cholera pzreszła po 1 dniu:tak:
ja to się przeziębiłam bo w sobotę wieczorem było bardzo zimno i deszczowo a my nad wodą:tak:

Agniesiak - M wrócił, nakarmiony przez Ciebie:-p - to teraz pewnie szczęśliwa już na całego jesteś:tak: tylko nie szalej codziennie;-) pamiętaj, że fasolka jest w brzuszku

To niby ze co??3mac tez kciuki zeby jednak cie wywalili na zbity pysk z tej roboty??;-)
:-):-):-):-D:-D:-D:-):-):-) dobre:-D:-D
Ała... wiem co to znaczy kolka nerkowa... Jak byłam na studiach dostałam ataku... Nie było mowy o tym, żeby się poruszyć, a karetki nie chcieli wysłać. Koleżanka jakoś dowiozła mnie do szpitala a tam naszprycowali mnie tak silnymi lekami, że wzywałam... doktora Burskiego.... no comment... wszyscy mieli ze mnie polew...:-D
Uciekam na razie dziewczynki. Jadę znowu do lekarza. Byłam z tą krtanią, okazało się, że wszystko ok, ale wyniki krwi nie są dobre... Mam o dużo za dużo żelaza, a w necie piszą, że to oznacza coś z wątrobą, więc oczywiście znowu mam powód do zmartwień... Ech... jak nie urok to... Buziaczki dla wszystkich dziewczynek :***
dr Burski - :szok::szok::szok:
Asiq przyznaj się coś wcześniej chlapnęłaś sobie z %%:szok:
Już wiem co zrobię:tak: Zadzwoniła moja mamusia i podała mi jej dobry przepis na leczo ala mama;-):-D ryż, papryka czerwona, zielona, żółta, pieczarki, poledwiczki, cebulka a na wierzch ser żótłty.. pycha. Oczywiscie można dodawac co sie chce:tak::-DA na talerzu obowiązkowo keczup do tego, maniam:-) Lece chyba do warzywniaka:tak::-D
brzmi pysznie:tak:

Wikulaa - jak po imprezie - zajadali te Twoje smakołyki pewnie wszyscy:tak:

:-) W domu to mam sie do czego podłączać:-D:-D
:szok::-D:-D:-D:-):-):-):szok:
Proszę cię koleżanko - komp na bank stoi w koncie bo gniazdka dla niego zabrakło.
W chałupie wszystkie wibratory i masażery erotyczne się ładują albo bezpośrednio lecą na zasilaniu zewnętrznym przecież potrzebna jest moc na takiego sexomasoholika

hahahahahhaha:-D:-D:-D:-)
plan codziennego
Sexe16.gif
zostal wczoraj zachwiany :-( ale dziś przed jego wyjsciem do pracy nadrobiłam zaległości :-D
wieczorkiem znowu coś wymyślę-Boshe a gdzie 26 :szok::szok::szok::-D:-D:-D[/B][/COLOR][/FONT]
No Magda do 26 już nie tak daleko;-)
Badaicka są sojowe wędliny, parówki, pasztety, kotlety i inne cuda. Ja uwielbiam soję i często jem. Ale dopiero teraz odkryłam parówki, wcześniej tylko kotlety robiłam.;-)
Ja to jestem mięsożerna - ale tak a propos sojowych rzeczy - któraś z dziewczyn pisała, że zmniejszają płodność - a Loree zajada tylko soję i ma fasolkę - takie rzeczy się w necie znajduje:tak: to potwierdza, że nie można wierzyć we wszystko co się przeczyta:no:
Lece umyć kłaki bo mam szopena na głowie od tych wrażeń na bank się nie wyrobie dzisiaj przez was.
Władza zobowiązuje;-)
We wtorek mam wizytę. Już chcę zobaczyć serduszko:tak:
Trzymam kciuki za serducho:tak:
dzeni trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laski nie zsmiecacie watu,piszcie na bierzaco co sie dzieje! ja i tak was znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze mówi:-) w sumie wątek o IVF tez przeglądamy;-)
Węgiel przywieźli na sprzedaż w środku lata - to jest poprostu strzał dnia.
O Jasnie Pani - proszę się nie śmiać - właśnie wczoraj rozmawiałam na ten temat z moim M - musimy kupić węgiel - po pierwsze jest taniej a po drugie nie czeka się na przywóz tak jak zimą:tak:
Wpadła na moment i powiedziała kurna co wiedziała!!!!!!!!!!!!A prosiłam NIE WYGADAĆ SIĘ Z TEGO CO WIDZIAŁAŚ, bo Ci więcej nie pożyczę:baffled:
"Walizki wypakowane":-)???????
:-D:-D a mój mówi że ja go wykańczam... Jakbym robiła tak jak ty to by wiór został. Zresztą się czepia... Wczoraj siedzimy na balkonie i tylko zapytałam czy ma ochotę na loda... on że jasne i włazi do mieszkania, ja za nim...i nie dotarliśmy do tej lodówki po lody...:baffled:
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok::szok:
a Wy tylko o jednym;-)

Jesu - wyjazd był tylko na weekend a prania mam jak po 2 tyodniach:no:

Jesteście niemożliwe, człowiek idzie odpisywac a wy już litanię natrzepałyście:sorry:
chcesz powiedziec ze kobitki wpuszczaja facetow do lazienki jak sie myja?????:eek::eek::eek:
no baaaa, a kto mi plecy ma umyć....I nie tylko. To "nietylko" najfajniejsze:-)
z sikaniem tez tak macie?:-D:-D
Też, i na tym koniec:-) Bo cos więcej to tylko w samotności:-)
ja też uciekam dziewczynki jade zakupić sobie ten test
:-):-):-) Ale mam pozaciskane kciuki:-)
hej hej;-)
u mnie pochmurno, pewnie bedzie padac...
nie wiem co z tą moją owulką myślałam ze dzis będzie skok a tu dupa.:baffled:
a gdzie zajączek nasz??? Ona jakos miala testowac teraz??? JUstynko gdzie
:-D:-D Z rana.... dobre sobie:-D:-D Rób na Agniesiaka, czy tam Kingusię i bedzie dobrze:-D:-D Mąż się nie obrazi
Ja nie wiem kiedy i czy będę testować.
SŁuchajcie.... Czuję że NIC NIE CZUJĘ. Nawet mnie cycki nie bolą na @ co nigdy się nie zdarzało. Apetyt w normie. sucho na maksa, tylko podbrzusze tak dziwnie ćmi od tygodnia już... nie wiem
dół mam....
A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki,
Sama czuje sie nedznie, coraz czesciej dopada mnie jakies silne klucie w pochwie ze isc nie moge tylko nogi zaciskam i stoje do tego twardnieje brzuch i maly cisnie sie okropnie w dol, wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...no nic lece bo tak mdli i muli jakby to byl I trymestr i wszystko co zjem laduje z powrotem w wc...
Busiaczki dla córci od Cioteczek z BB:-D:-D
Kotuś uważaj na siebie!!!!! Musisz wytrzymać jeszcze troche:-)

Wiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja":-p:no::-p-(oczywiscie to jest zarcik) - cala sesja trwala 30 minut, z czego 20 minut to bylo gadanie a 10 minut to cwiczeia:-D...dostalam wydruk do domu i mam powtarzac 2 razy dzienie sama ten zestaw i kolejne spotkanie z fizjoterapeutka za tydzien...
:-(trace wiare, ze sie uda cos z tym zrobic w taki sposob...no ale bede cwiczyc...bo mam oklapniete calkiem miesnie w prawej nodze - jako ze juz tyle czasu ją oszczedzam i chodzic nie chodze za wiele....i miesien czworoglowy i srodkowy (czy jak on sie tam zwie) i nawet prawego posladka:zawstydzona/y:....w zaniku:zawstydzona/y:

gdzie jest kropka???
gdzie je wszytskie wywialo????
buziaczki z rana dla wszystkich :**** yyyy tzn chyba z przedpołudnia:-p

ja tutaj jestem, tuuuutaaaaj!!!!!!!!!!:-D

hej Marzenko!!!
Ja spadam bo sie na zakupki z dziewczynami umowilam,buziaki.
Zajrze do Was wieczorkiem.

Milego dnia, udanych zakupow i wieczorem wadnij i pochwal sie co upolowalas!
...ales ciacho po ciemku odstawila...mniaaaam, mniaaam:-)...i te owocki:-):-)

A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( ...

Kroptusiu-kochanie-uwazaj na siebie!!! Moze faktycznie powinnas torcik w cukierni kupic zamiast meczyc nogi i brzuszek??? Strasznie mi przykro, ze tak siemusisz meczyc...mama ndzieje, ze mdlosci szybko mina i wszystko bedzie dobrze:-)

DUZA BUZIA DLA CÓRECZKI Z OKAZJI PIEKNEJ ROCZNICY URODZIN!!!!:-):tak::-)...Daj znac jak podobal jej sie prezent...kupilas ta lalke i karete-tak?

Hej Kropeczko, to wy już jesteście PO badaniach??? Jakie wyniki Kochanie, poprawiły się?? Bardzo dobrze to wykąbinowaliscie:-) nie ma co czekać od jednego do drugiego tylko działac równolegle:-)
Buziaczki dla Was wszystkich!!!!

Zajaczku-alez Ty masz usteczka:-)
Moja kochana Poziomko-tak- jestesmy po badaniach, zrobilismy je od razu w srode po wizycie u GP...a w tym tygodniu mąż w piatek idzie do lekarza i wtedy zobaczymy dokladnie jakie sa te wyniki-( bo tu wyniki trafiaja wprost do lekarza, ktory na badanie skierowal, a nie do rąk pacjenta)...ale mąż dzwonil do sekretarki przychodni w piatek i zapytal ja czy ona moze powiedziec cos o tych wynikach przez telefon-i ona spojrzala w komputer i stwierdzila, ze sa w "w normie"...wiec mam nadzieje, ze sie poprawily...ale szczegoly poznamy w piatek.

A jak u Ciebie...jestes ile-dzien-dwa przed testowaniem???? jak sie czujesz??? jakies przeczucia??? KCIUKI MAM TAK SCISNIETE ZE AZ PALCE ZSIWIAŁY:tak:;-):tak:

Lilu-kochanie-nie czytalam dokladnie wszystkich postow ostatnio i dipiero w dzisiejszej odp Zajaczka wyczytalam, ze z Twoim tata nie jest najlepiej....trzymaj sie dzielnie Słonko!!! mam nadzieje, ze sie syt. unormuje i tata bedzie mogl dalej brac ta chemie i ze to pomoze-duzo zdrowka dla niego!!!!:tak:

Ja nie wiem kiedy i czy będę testować.
SŁuchajcie.... Czuję że NIC NIE CZUJĘ. Nawet mnie cycki nie bolą na @ co nigdy się nie zdarzało. Apetyt w normie. sucho na maksa, tylko podbrzusze tak dziwnie ćmi od tygodnia już... nie wiem
dół mam....
kochana jaki dół ??? jaki dół????? trzymam mocno kciuki !!! to musi być to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

ja cholera gwałce męża juz od 15dc bo tak zawsze mi owulka wypadala a teraz sie jakos przesunela i znowu go musze dzis wykorzystac....

ostatnio słuchajcie po przytulanku o 2 w nocy , papierkiem chciałam się wytrzec i zasnełam z papierem miedzy nogami:szok: obudzilam sie o 5 w nocy heheh na wznak śpiąca z tym papierem heh i poszlam do kibelka zrobic siusiu i pierwszy raz nic mi nie wyleciało po bzykanku(no wiecie o czym mówie hihi):sorry: może wszystko sie wchłonęło i gdzies jakis sie przedostał hehehhe:-D

kochana jaki dół ??? jaki dół????? trzymam mocno kciuki !!! to musi być to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

ja cholera gwałce męża juz od 15dc bo tak zawsze mi owulka wypadala a teraz sie jakos przesunela i znowu go musze dzis wykorzystac....

ostatnio słuchajcie po przytulanku o 2 w nocy , papierkiem chciałam się wytrzec i zasnełam z papierem miedzy nogami:szok: obudzilam sie o 5 w nocy heheh na wznak śpiąca z tym papierem heh i poszlam do kibelka zrobic siusiu i pierwszy raz nic mi nie wyleciało po bzykanku(no wiecie o czym mówie hihi):sorry: może wszystko sie wchłonęło i gdzies jakis sie przedostał hehehhe:-D
Mazienka a tos Ty nie wiedziała,że po seksiku to najlepiej przez 15 min leżeć i to z nogami do góry:tak:Ja tak na serio żeby nie było:-D

Ostatnia edycja:
Zajaczku ja w ciązy z Paulina nie miałam żadnych powtarzam ŻADNYCH objawów oprócz wewnętrznego przeczucia,że jest.Nawet test mi wyszedł negatywny tydzień po spodziewanej @.
Wymioty, ból cycolów zaczeły się dopiero 2 dni po tym jak G potwierdził ciaże Usg :tak:

Witajcie:-)
Nie dam rady nadrobić zaległości przyznam, że szybko przejrzałam co się działo;-)
Lilu trzymaj się kochana
Dzeni4 po cichutku gratuluję:-D:-D:-D
Kroptusiu wszystkiego najlepszego dla Wikusi :-):-):-):-):-)

Dziękuje wszystkim dziewczynką. które mi odpisały:tak:

A to moja Kinia z ostatniego usg

Załączniki

• Buźka-27tc.jpg
    Buźka-27tc.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 41
Mazienka a tos Ty nie wiedziała,że po seksiku to najlepiej przez 15 min leżeć i to z nogami do góry:tak:Ja tak na serio żeby nie było:-D
wiedzialam kochana wiedzialam:-D czasami leżałam i po 40 minut z nogami na ścianie hehehhe ale potem szłam do lazienki sie wymyc i zawsze wylatywalo cos , a przedwczoraj nic kompletnie bo wstalam dopiero po 3 godzinach od bzykanka heheh:-D

reklama
Do góry