badaicka
Paulusia i Filipek
No i Ola masz odpowiedźu nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i Ola masz odpowiedźu nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka![]()
z sikaniem tez tak macie?u nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka![]()
Hanka - nie mogę ze śmiechu - wpadasz raz na jakiś czas i rzucas takiego posta to jest ok, ale zebranie kilku w jednym czasie to już grozi pęknięciem ze śmiechuMadzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
hahaham
niechce byc niegrzeczna ale jednego tirowca zostaw....bo............jednego juz se meza dałam odebrac...drugiego nieda rady.....hihihii
Oj - Dzeni - Ty nie wierzysz w możliwości naszej Hanizdam relakcje jutro....ale z reguły tak stoja 4 i na wyjezdzie na szczecin kilka.......wiec hanka chyba bedziesz miala ciezko...........no moze ze swiecka na poznań
Ty se monitor plujesz a ja co innego będę musieć. Bosze co za los.
Kochana - sama dobrze wiesz, że dzidzia nie musi rosnąc równiutko jak w książce - skoro wszystko pozostałe jest w porządku to znaczy, że jeszcze nadrobiWpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Jutro rano jadę porobić badania kreatyninę, mocznik itp.
Ogólnie tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej.
Będę dopiero w niedziele.
Buziaczki dla wszystkich.
z sikaniem tez tak macie?![]()
u nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka![]()
Loree nie obrażaj sie czasemjakos tak Ty mi przyszłas na myśl jak dostałam tego linka, sama nie wiem czemu
![]()
Kup i daj nam szybko znać! Trzymam kciuki!ja też uciekam dziewczynki jade zakupić sobie ten test
Dzeni GRATLUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi...zapomniałas dodac wiekowa mamusko..........nawet na wiek mam stracha.....