reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Badaicka dziękuje Ci bardzo, może się skuszę. Tylko nie przypominam sobie żebym mówiła,że lubię naturalne produkty;-)
Może tak wywnioskowałaś przez moje zamiłowanie do produktów sojowych:-D

Uciekam dziewczynki na dwór z córcią, bo potem ma padać.:wściekła/y:

Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
Hanka - nie mogę ze śmiechu - wpadasz raz na jakiś czas i rzucas takiego posta to jest ok, ale zebranie kilku w jednym czasie to już grozi pęknięciem ze śmiechu:szok:
m
niechce byc niegrzeczna ale jednego tirowca zostaw....bo............jednego juz se meza dałam odebrac...drugiego nieda rady.....hihihii
hahaha:-D:-D:-D:-):-):-)
zdam relakcje jutro....ale z reguły tak stoja 4 i na wyjezdzie na szczecin kilka.......wiec hanka chyba bedziesz miala ciezko...........no moze ze swiecka na poznań
Oj - Dzeni - Ty nie wierzysz w możliwości naszej Hani:szok:
choćby ich tam stało z 10 to i tak Hanka będzie mieć największy ruch - tego jestem pewna:tak:
Ty se monitor plujesz a ja co innego będę musieć. Bosze co za los.
:szok::-D:szok:
Wpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Jutro rano jadę porobić badania kreatyninę, mocznik itp.
Ogólnie tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej.
Będę dopiero w niedziele.
Buziaczki dla wszystkich.
Kochana - sama dobrze wiesz, że dzidzia nie musi rosnąc równiutko jak w książce - skoro wszystko pozostałe jest w porządku to znaczy, że jeszcze nadrobi:tak:

z sikaniem tez tak macie?:-D:-D

oczywiście zdarza się przeciez żyjemy razem to jest naturalna rzecz człowieka:tak::-)tylko jedynie kał to nie bo jednak i on i ja potrzebujemy wtedy prywatności;-)chociaż nie powiem raz się tak spieszyliśmy że musieliśmy razem do łazienki ja umyć się a M kupke co trzeba było wtedy razem wejść bo jechaliśmy gdzieś:-Dale ja nie widze nic w tym złego my czujemy się przy sobie bardzo na luzie to jest mój M:-)

u nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka:tak:

Wspólne mycie zębów jest ok, ale korzystanie z wc( i nie mówię o sikaniu!!!) jak druga osoba myje zęby, to dla mnie za dużo.
We wszystkim są granice, przynajmniej dla mnie.

reklama
hihihi...zapomniałas dodac wiekowa mamusko..........nawet na wiek mam stracha.....
Dzeni GRATLUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana,Ty to mlodka jeszcze jestes!!!Nie wiem czy widzialas w tv pokazywali kobiete,ktora zrobila sobie in vitro w wieku 69 lat!!!!!I to do tego miala raka!!Urodzila blizniaki i niedlugo potem zmarla,masakra!!!Po co chciala urodzic jeszcze dziecko skoro byla ciezko chora,przeciez te dzieciatka sa teraz same!!

Ale wracajac do Ciebie:SUPER WIADOMOSC!!!!!!Bardzo sie ciesze!!!

Olica gratuluje coreczki!!!ja wiedzialam,ze sie zlamiesz!A w ogole,to widze,ze dlugonoga modelka w brzuszku rosnie :tak::tak::tak:

Olesia najlepsze zyczonka,by wszystkie sprawy potoczyly sie,tak jakbys chciala,byscie mieli duzo sily i wytrwalosci,bo napewno bedzie Wam nagrodzona!!!By sprawy zawodowe,nie kolidowaly z marzeniami :tak: no i duzo cierpliwosci dla przyszlej dzidzi :-)

Do góry