reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-):-):-):-) Hej, fizycznie całkiem niexle choć ostatnio chorowałam i brałam antybiotyk - upiorny suchy kaszel(jeszcze mi nie przeszedł). Bolał mnie az brzuch od kaszlu taksię dusiłam.
Psychicznie źle... zaczynam się zabierac za rozwód a M jest nieprzyjemny....

Kasiu79-nasz piękna Pani Fotograf-mam nadzieje, ze juz sie wykurowalas i antybiotyk szybko zrobil swoje:tak:
I nie choruj nam juz teraz wiecej!!!!
I co to za zle samopoczucie-wiesz przeciez, ze ostatnia rzecza (bo nie wypada napisac w tym przypadku osoba) jaka sie masz teraz prawo stresowac jest Twoj ex....do licha z nim i juz! Ty idź do przodu i pokaz mu gdzie raki zimuja-ja jestem calą soba z Toba i jak bedzie trzeba to zbiore ekipe i ....on juz popamieta co to znaczy byc dla Ciebie nieprzyjemnym!!!! Dran jeden!
Nie miej zadnych skrupołow wobec niego-rob tak jak Tobie bedzie paswoala i z rozwodem i z dzieckiem....dasz rade Kasiu!!!! Buziaki!!! I jakby co...pamietaj!

reklama
Kasiu79-nasz piękna Pani Fotograf-mam nadzieje, ze juz sie wykurowalas i antybiotyk szybko zrobil swoje:tak:
I nie choruj nam juz teraz wiecej!!!!
I co to za zle samopoczucie-wiesz przeciez, ze ostatnia rzecza (bo nie wypada napisac w tym przypadku osoba) jaka sie masz teraz prawo stresowac jest Twoj ex....do licha z nim i juz! Ty idź do przodu i pokaz mu gdzie raki zimuja-ja jestem calą soba z Toba i jak bedzie trzeba to zbiore ekipe i ....on juz popamieta co to znaczy byc dla Ciebie nieprzyjemnym!!!! Dran jeden!
Nie miej zadnych skrupołow wobec niego-rob tak jak Tobie bedzie paswoala i z rozwodem i z dzieckiem....dasz rade Kasiu!!!! Buziaki!!! I jakby co...pamietaj![/QUOTE

najważniejsza teraz jesteś ty!!! i dzidzia :)) będzie dobrze :))

Haha świnka z Ciebie ;-)
....

:-D:-):-D to nie ja bylam u szefa;-):-p;-)haha
buziaczek!

O swojej tez mogę (jest zdecydowanie za duża i ma cellulit);-)

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

no masz....teraz bedzie sie tak darla w nieboglosy...toż to Poziomka jedna, no!
pewnie, ze Cie przyjmę-o kazdej porze dnia i nocy.......przeciez uwielbiam Poziomki!!!!:-D

a co do doo..py...znasz taka, ktora go nie ma????..Go znaczy cellulitu?

Kingus slonce moje...dzisiaj i wczoraj - czy tez i przedwczoraj-pisalam chyba 2 razy zwracajac sie do Ciebie -z buziaczkiem i nawiazujac do wagi Kingusi...:tak:chyba przeoczylas....w takim razie:
WIELKI BUZIAK DLA KINGUSI I JEJ MALENSWTA..... KTORE MA JESZCZE 3 M-CE BY POKAZAC MAMUSI NA CO JĄ STAĆ....:-)I NAPEWNO POKAZE I JESZCZE SIE MAMUSIA ZDZIWI W PAZDZIERNIKU JAK KINIA SLICZNIE UROSLA;-):-):happy:

pytanko mam! zakupiłam tym razem testy owulacyjne tylko tak sie zastanawiam - po tab nie mam regularnych cykli więc którego dnia zacząc robic te testy ? :)) ktoś wogóle z nich korzystał? buziolki

:-):-):-):-) Hej, fizycznie całkiem niexle choć ostatnio chorowałam i brałam antybiotyk - upiorny suchy kaszel(jeszcze mi nie przeszedł). Bolał mnie az brzuch od kaszlu taksię dusiłam.
Psychicznie źle... zaczynam się zabierac za rozwód a M jest nieprzyjemny....
Trzymaj się Kasieńko, jakby co - to się z nim rozprawimy. Kropeczka będzie prowodyrką:-)
no masz....teraz bedzie sie tak darla w nieboglosy...toż to Poziomka jedna, no!
pewnie, ze Cie przyjmę-o kazdej porze dnia i nocy.......przeciez uwielbiam Poziomki!!!!:-D
a co do doo..py...znasz taka, ktora go nie ma????..Go znaczy cellulitu?
Mój mąż nie ma:-D:-D:-D

WIELKI BUZIAK DLA KINGUSI I JEJ MALENSWTA.....

mediumkaqxcg55492845506618c74765.jpg

pytanko mam! zakupiłam tym razem testy owulacyjne tylko tak sie zastanawiam - po tab nie mam regularnych cykli więc którego dnia zacząc robic te testy ? :)) ktoś wogóle z nich korzystał? buziolki
A jakie miałaś 2 ostatnie cykle?

reklama
tak pi razy oko ile trwają Twoje cykle???? Ja robiłam. Mam raczej regularnie 28 dni więc zaczynałam 11 dc. I raz wyszedł mi pozytywny 11 dnia. Ale generalnie bywa różnie. Jak masz nieregularnie to i 5 testów może ci zabraknąć. Sprawa baaaardzo indywidualna w takim przypadku.

Do góry