reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

to nie to ze jestem niecierpliwa tylko ja mam zacząć brać antybiotyk na ten mój trądzik i dlatego te wątpliwości bo już wczoraj powinnam zacząć kuracje ale się boje bo nie wiem dlaczego ta @ taka była a dodam ze miałam ją dostać wczoraj a ona przyszła w czwartek rano czyli o 3 dni wcześniej i trwała 2 dni ale nie takie mało obfite tylko tak średnio
przepraszam ze tak przynudzam ciągle o sobie

To zatestuj, bo antybiotyki dla fasolki niewskazane. Lepiej mieć pewność.

reklama
Normalnie się ciesze bo widze że fasolki się sypią i wydaje mi się że dalej się posypią:-)TESTUJCIE KOCHANE TESTUJCIE JA CZEKAM NA WIEŚCI:-)

To zatestuj, bo antybiotyki dla fasolki niewskazane. Lepiej mieć pewność.
właśnie wiem i dlatego sie zamartwiam i chyba pojadę sobie kupić test i jutro z rana go zrobię
OO...będziecie lada dzień chrzcic nowe łóżko :))
:-D:-D:-D:-D już sie nie moge doczekać

dziękuje dziewczynki za rady odnośnie tej mojej dziwnej @ buziaczki dla Was ******

Patrysiu u mnie to raczej nie fasolka bo już jeden test był negatywny ale tak dla spokojności zrobię jeszcze jeden i to z apteki

ogólnie uważam ze lato czyli sezon urlopowy pozytywnie wplywa na zafasolkowanie, kobity sie odstresowują, odpoczna troche i fasolki sie sypia jak z worka.

Jak narazie nie mam,ja mam zwykle co 21dni moze mi sie przesunoł i mam co 28dni,to moze tak ze zmiana klimatu:tak: ale nie czuje sie na okres:no:.Zobaczymy jak to bedzie:tak::-)
No Madzia dzisiaj 29 dzień i jak???
kuzwa znalazlam to:
Odmiedniczkowe zapalenie nerek
Objawy:
ból w lędźwiach promieniujący do pachwiny
gorączka od 37-38 stopni
dreszcze, nudności lub wymioty
parcie na pęcherz moczowy z pieczeniem i bólem przy oddawaniu moczu
mocz z domieszką krwi lub kłaczkami
leukocyturia
osłabienie
bóle głowy
Pobolewania w okolicy lędźwiowej (czasami obustronne).
Nadciśnienie tętnicze .
Osłabienie.
Długotrwale utrzymujące się zmiany w moczu: niewielki białkomocz, obecność dużej ilości bakterii w moczu.

W poniedzialek bylam u szwagierki ktora pracuje w szpitalu zrobila mi szybkie badanie moczu i wykryla znikome ilosci bialka. Mam goraczke, nudnosci i czeste oddawanie moczu. Fak powiedzcie czy juz wariuje.
Ola Ty się juz nie doszukuj :no:

Hej Sloneczka!!!
:-):-):-):-):-):-):-)
witam sie i czestuje kawka i serniczkiem na zimno (wczoraj w nocy majstrowalam)
Oj bidulko współczuje migreny, a za serniczek dziękuje bardzo :tak:
Tak czy siak ciasto wygląda przepysznie...Ale zawsze te pyszności to tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kalorii...jejku..
Nooooo przechlapane z tymi kaloriami :-:)-:)-(

Witam!
Ja już po śniadanku, od rana na nogach, bo musiałam badania zrobić. Na szczęście nie zemdlałam tym razem, bo jak pani usłyszała,że robię tylko morfologię to stwierdziła,że można z palca pobrac krew:szok::szok::szok:
Gorzej jak z dzieckiem się ze mną tam obchodzą:baffled:
Witaj dzielna kobieto :-)
w niedzielę wybralismy sie na zakupki ale jakoś nie miałam weny ale kupiliśmy sobie nowe łóżko w środe mamy odebrać :-):-):-) a potem w domku ześmy troszkę zaszaleli przy zamkniętych dzwiach do pokoju :-D:-D
Uuuuu la,la :-D:-D:-D

Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??

reklama
Szafirku Ty to masz pomysły! Cały dzień źle się czułaś i zamiast spać w nocy i odpoczywać to Ty cista pieczesz? Podziwiam.
Ale wy macie talent do pieczenia, ja nie potrafię
dziekuje za komplementy ze mna to juz tak jest,M sie ze mnie smieje,ze jak sie tylko lepiej czuje to "zapier... jak maly robocik",to glownie chodzi o sprzatanie,bo potrafie o 12 w nocy sie zebrac,zeby posprzatac w domu,bo nie moge zniesc tego bajzlu,az mnie nosi...wczoraj tez zaczelam od sprzatania i nastawienia prania,a jak sprzatalam w kuchni,to stwierdzilam,ze w "miedzyczasie" stezeje mi sernik i galaretka a bajzel i tak jest,ciezko sie ogarnac przy remoncie w domu.od 8 juz smigaja robotnicy,tylko zastanawia mnie po ch... oni teraz zajmuja sie tarasem,skoro nie mamy kibla!!!niech sie zabiora za lazienki,bo ja w nocy musze do piwnicy leciec do wc!!

w sobotę dużo pracowałam bo wiesz to moje ogromne podwórko skosić to jest sztuka i dom ogarnąć i siebie do porządku doprowadzić to zeszło a wieczorkiem u koleżanki byliśmy a w niedzielę wybralismy sie na zakupki ale jakoś nie miałam weny ale kupiliśmy sobie nowe łóżko w środe mamy odebrać a potem w domku ześmy troszkę zaszaleli przy zamkniętych dżwiach do pokoju i wieczorkiem na koncert pojechalismy bo był festyn w pobliskim miasteczku
nowe lozeczko...no prosze...bedzie sie dzialo!

Do góry