Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
łoj ja też jestem taka wrażliwaBardzo ladnie opisane, ale czasem chcialaby byc bardzo silna i nie reagowac tak emocjonalnie na byle ... Dzis poplakalam sie na "friends-ach"tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent
chyba hormony robia swoje.
na "przyjaciolach" to beczałam juz tyle razy ze hej..... wogóle na co drugim filmie płacze hehehe
ale masz fajnie!!! ja uwilebiam piłke nożną !! a piłkarzy jeszcze bardziejNie, taka bogata to ja nie jestem
Moja firma jest sponsorem druzyny pilkarskiej....No i z racji tego druzyna bierze mnie ze soba na mecz.

jaki sliczny dzbanuszek :-)
a widzisz kochana bo jak sie studiuje na powaznie to sie ma i szate powaznaMarzenixx-gratuluje dyplomu!!! Super zdjęcia!...ja to nie mialam ani takiej "amerykanskiej" szatki ani czapeczki:-(
WITAM SIE TAK WOGOLE NIEDZIELNIE I JEDNOCZESNIE ZEGNAM....ZYCZAC MIŁEJ NIEDZIELI DLA WSZYSTKICH!
DO JUUUTRA!
zartowalam a gdzie ty tak sie szwendasz kropeczko ze cie ciagle nie ma??? zapuscilas nas i to bardzo......

mniam mnia :-) a ja wlasnie rosolek ugotowalama ja zaraz zupke z mlodej kapusty zrobie....a pozniej na mecz jedziem:-)

tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent
chyba hormony robia swoje.

chyba sie przejadlam
ale nie czuje sie na okres
.Zobaczymy jak to bedzie