Olica-gratuluje ślicznej córeczki!!!! W sumie fajnie, ze znacie już płeć...teraz glaszczac sie o brzszku będziesz myślala juz konkternie: "moja córeczka Malwinka":-)

:-)
Ciesze sie, ze mala tak ładnie rośnie i te nooogi;-) wow...może wyrośnie na małą biegaczke lub tancerkę?
Olesia33-raz jeszcze-wszystkiego najjjj!!!!!
Cookie monster-Badaicka-piekny serniczek! ja zrobilam tą piane na wierzchu ciasta jak kazałas...ale tez wole bez...bo baaardzo slodka:-)
Martynko-super , ze podjeliscie z mezem decyzje o in vitro...będzie sukces na całej linii-zobaczysz!!!!! sciskam mocno!
Kinguś-kochanie-dopiero za 3 m-ce masz termin porodu-Kinia zdązy jeszcze urosnac i zobaczysz jak Cie zaskoczy!!!! Nie martw sie slonko!!! Na pewno malutka jest zdrowiutka jak rybka! Buziaczek!
Poziomka...co porabiasz w wknd??? meczysz mezusia...no jasne
Marzenixx-gratuluje dyplomu!!! Super zdjęcia!...ja to nie mialam ani takiej "amerykanskiej" szatki ani czapeczki:-(
Gosia-do Zatorlandu wybierz się koniecznie w sloneczny dzien...inaczej bedziesz zmeczona i nie skorzystasz z tego co dinozaury maja do zaoferowania:-) A perk jest naprawde fajny....jak dla szymka powinno to byc naprawde strzalem w 10tke!
Hanka-i jak pracusiu...zyjesz jeszcze???? juz sie modle za ten czwartek -powodzenia zuchu!
Patrysia-jak sie slonko czujesz??? Jak maluszek??? Fika juz??? mam nadzieje, ze sie wypogodzi i sedzicie mile niedziele:-)
Lolitka...no to faktycznie czeka Cie podroz marzen....w dodatku wszyscy taaacy wysportowani:-)
WITAM SIE TAK WOGOLE NIEDZIELNIE I JEDNOCZESNIE ZEGNAM....ZYCZAC MIŁEJ NIEDZIELI DLA WSZYSTKICH!
DO JUUUTRA!