Zajączek81
Fanka BB :)
Nawet nie żartuj...kto Ci uwieży, no kto?!?!?:-):-)do uslug o kazdej porze dnia i nocy!:-)
Bo "se" pojde...normalnie sie w sobie na klucz zamkne tak na amen i "se" pojde...i juz nie wroce...
Dobrze mówi - polac jej:-)kochana... kluczyk sie dorobi :-)a jak juz bedzie trzeba to ,,drzwi'' wywazymy
i gitara :-):-):-)
:-)
dzieki -...w takim razie...zostane troszke jeszcze...moge?, prawda??? ale juz nie bede tyle klikala...teraz oddaje paleczke Wam:-)
Poziomka-a TY CO??? chyba nie strzelilas focha na Marzenke???Ustosunkuj sie tu zaraz...uwaga: USTOSUNKUJ w sensie do wypowiedzi, a nie Stosunkuj:-)...to 2ie to potem:-)

ja się stosunkować będę później - chyba że się za bardzo nawpierdzielam twojej zapiekanki:-)
właśnie zajączku?? i love you too :*****![]()

dziękuje jak nie wiem co!!!!! Bardzo mi pomogłaś, zwłaszcza że ten 13Z018 też brałam pod uwagę:-)O matko! Nawet się zdrzemnąć nie może, bo tu tyle stron!
Zajączku ja Ci może dam nr telefon do mojego M to sobie z nim pogadasz o tych ekspresach, bo on nienormalny jest jakiś! Pokazałam mu te dwa, które wybrałaś o on do mnie " woli ręczny czy automat"?
Pierwszy model to 13z012 a następny 13z013, czyli jest to ten sam ekspres, tylko jeden z nich ten 13z013 jest nowszym modelem poprzedniego. Funkcje maja takie same, ten nowszy ma wyświetlacz. I to cała różnica. Więc jesli nie chcesz wyswietlacza to kup tańszy.
A jeśli wolisz taki ekspres z bajerami to poleca taki
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER 13Z018 18 BAR 24 MCE (692710948) - Aukcje internetowe Allegro
On ma przyciski dzięki którym kawa sama się robi i mozesz np. ustawiać temperaturę.Nie wiem czy Ci na tym zalezy, więc nie pytałam o więcej szczegółów, bo bałam się,że mnie zagada na śmierć. Jak masz pytania to wal śmiało.
;-)
Buziak for you ogromny...dla M.też