reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pewnie, że się wdrożysz i poznasz Dziewczyny - naprawdę mają ogromną wiedzę i służą pomocą - i zawsze można pożartować i się wyżalić - jak dobra grupa wsparcia - opierniczą też jak trzeba i do pionu postawią;-)

niezłe okreslenie - "grupa wsparcia" - przydaje sie taka grupa! jeszcze raz dzieki za porady! uciekam sprzątać bo u rodziców mieszkajacych na wsi w niedzielę ODPUST! i zjazd rodzinny :)) 3majcie sie pa

o Boszzzzzz, ale trzepiecie pleciuchy jedne...

czesc kochana, jestem wkurzona dzis na maksa...tempka taka sama wogóle nie skoczyla:crazy: cholera jasna nie wiem co sie dzieje!!! normalnie brak słów.....
:-:)-( kurczę, rzeczywiście dziwny ten Twój cykl...
jeszcze jej w domu nie mamy dopiero jutro ją odbieramy to jutro będziemy ją testować :-D:-D:-D:-D
kawkę już sie robi Justynko a test tak jak myślałam negatywny wyszedł :tak:
:-:)-:)-(przytulam :-:)-( a już myślałam że się coś święci;-)
Dzięki za kawusię:-)
Witam sie ze wszystkimi na koniec, melduje, ze cwiczenia zrobione, jeszcze 2 sesje mnie czekaja dzisiaj i zaraz zmykam pod prysznic i na pozne sniadanie...w sumie chyba nawet zrobie odwrotnie, bo wstalam o 7ej i jeszcze do kuchni nie dotarlam a juz mi baaardzo w brzuchu burczy:-):baffled:
Cześć Głodomorze:-):-) Chcesz trochę zapiekanki, bo przyniosłam sobie do pracy??:-)
a u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
:-):-) zdecyduj się w końcu PM:-D
Zajec Justyś a u Ciebie co tam jak tam?
Dziękuję, dobrze. Staram się nie myśleć, nie analizować. Brzuch boli jak na @ ale od tygodnia, cycki zaczęły dopiero i to odrobinkę, sucho, śpiąca jestem (ale dlatego że kawy nie piłam) i napierdzielają mnie plecy, ale to już dziwne strasznie...:-)

J
Dziękuję! Wizyta o 17.30!
Dziękuję, mam nadzieję,że wszystko ok. Stresuje się.
Kciuki zaciśnięte, nie stresuj się!!!
niestety nie moge nic zrobic... oni nie zrobbia mi juz monitorowania cyklu-to pewne... musze czekac do wrzesnia na wizyte... mam jednego torbiela.. 11mm w pazdzierniku albo listopadzie tyle mial... clo biore od lutego... to moj 6 cykl i do wrezsnia musze sie meczyc niestety... :-:)-:)-:)-(
:crazy::crazy::crazy: a myślałam że u nas służba zdrowia to kupka:baffled:
Dzięki wszystkim za wczorajsze miłe słowa...wieczorem nie miałam juz siły do was pisać, jakoś tak ogólnie padnięta byłam...Od rana robię listę tego, co mam spakowac, prasuje koszulki i inne takie, więc nie mam nawet czasu rozpaczać.... W ciepłych krajach zabierzemy się ostro do roboty i będzie dobrze:tak:
A gdzie Ty jedziesz Wikulka??

reklama
:crazy::crazy::crazy: a myślałam że u nas służba zdrowia to kupka:baffled:

ja tez tak myslalam... dopoki nie przyjechalam do uk... wyobraz sobie ze masz male dziecko i bobas ma goraczke... jedziesz do szpitala... zglaszasz ze przyjechalas i czekasz z innymi chorymi ludzmi w poczekalni az przyjdzie twoja kolej... i ne ma ze boli... nie interesuje ich ze dziecko glodne, ze ma goraczke ze tam tez siedza ludzie chorzy, ze jest godzina 11 wieczorem czy 1 w nocy... i tak czekasz... kumpela czekala z bobasem tak 4 godziny!!!! wczesniej bylam tutaj z kumpela... i dostala strzala butelka szklana w glowe... krew sie leje a oni ze trzeba czekac... czekalysmy 3 godziny i ona cala we krwii a tam ludzi pelno i wszyscy sie gapia... masakra... inna kumpela zle sie czula, miala bolace serce.... czekala jak glupia i lekarz jej powiedzial zeby tabletki przeciwbolowe sobie wziela i tyle!!!!! masakra...np w tym szpitalu co ja naleze pod niego to prawie wszyscy lekarze z indii albo z timoru!!!! no masakra...

Do góry