reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Patrysia-Gratuluje zdrowego malenstwa, co do plci to moja znajoma miala przeboje z jej okresleniem w ok 15 tc powidzili jej ze na 95 % bedzie dziewczynka, po 20 tc ten sam lekarz stwiedzil ze jednak dzidzia plec zmienila i juz na 100 % bedzie chlopiec mowiac do niej niech pani zobaczy jakiego ma duzego siusioka :blink: i co sie okazalo przy porodzie ze jest dziewucha :tak:

wow:confused2::szok:mam nadzieję że u mnie jednak będzie jedna konkretna płec:tak::-)ogólnie mój ginekolg należy do tych co jednak się tak nie myli bo powiem wam jak to było z moim synkiem tez było we wczesnym tc i on mówił ze narazie nic nie widzi a po chwili no może coś tu"dynda"i wtedy że narazie woli nie mówić no i potem na połówkowym tylko to dyndanie się potwierdzało i mam synka:-)a tu tak powiedziasł coś widze o widzi pani a potem na dzień dzisiejszy powiedziałbym ze to chłopiec tak więc tak bardziej konkretnie to mówił ale takze mówił że narazie nie potwierdzi ale i tak dużo powiedział co myśle że jednak to był siusiak:-):tak:

Tak się będę cieszyć

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2::laugh2::-D super tanczący kocurek :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2::laugh2::-D czekam na testowanko;-):tak:

reklama
Siemano Lachony

Wypluskałam się i zaraz wsiadam w afto i jade na oględziny. mam nadzieję że będzie piękny pęcherz.

Wpadne jak wróceę.

Zajaczku-ze niby tak na zawsze, na amen...ze tak na klucz???? I kto Ci uwierzy, kto Ci uwierzy.....:-D;-):-D

Sandra-a skad "moj tz" skoro Twoj facet to Sandro??? Ale faktycznie fajnie sie dobraliscie:-) I jeszcze jedno - mam nadzieje, ze fasolka bedzie raz, dwa i nie zdazysz zapomniec wierszyka:-)

Loree-daj znac jak wrocisz-czekam na wiesci!!!

OlaPM...a ty nie szalej z tym chudnieciem az tak na litosc boska.....w takim tempie to tez chyba nie za dobrze??? moze stad te zawirowania i plamienia??? (dla pocieszenia-ja od dzis tez plamic zaczelam...choc sie nie odchudzam...pewnie za 2-3 dni przylezie @)

Lilu-trzymam kciuki...i za tate i za fasolke i za to by sprawy sercowe poukladaly Wam sie najlepiej!!!! Buziaki!

Kingus-odezwij sie po wizycie...nie zapomnij!

AGNIESIAK-SUPER WIESCI!!! gratuluje Wam bardzo i ciesze sie, ze fasolka zdrowa, ladnie rosnie i ze serdusio tak slicznie bije!!!

Wikulaa-pamietaj: bikini, recznik na plaze i krem przeciw uva i uvb...wiecej nic Ci tam nie trzeba!!!! Ale masz fajnie z tymi wakacjami....2 tygodnie w ciepelku...a u mnie deszcze i zimno za oknem...pomarze wiec choc troszke:-)

Bernadko-sliczna sofa! napewno bedzie wygodna;-)

Buziaki dla wszystkich niewymienionych powyzej dziewczynek...i dla wymienionych rowniez!

Sandra-a skad "moj tz" skoro Twoj facet to Sandro??? Ale faktycznie fajnie sie dobraliscie:-) I jeszcze jedno - mam nadzieje, ze fasolka bedzie raz, dwa i nie zdazysz zapomniec wierszyka:-)

moj tz to taka mieszanka pol hiszpan pol portugalczyk ale mieszka od 8 lat w uk... wczesniej caly czas mieszkal w [portugalii. i tam ma na imie sandro a w hiszpanii allesandro... ale normalnie tak to wszedzie posluguje sie imieniem sandro... jak idziemy gdzies i ludzie nas sie pytaja o imiona to patrza sie na nas jak na glupich ze sobie zartujemy... najgorzej w bankach itp... zawsze patrza sie na nas i mowia ,,ale ja chce imie twojej partnerki a nie znow twoje'' hihihihi smiesznie... najlepsze jest ze siostra mojego tz to sandra... :-):-):-) hihihi normalnie telenowela...

reklama
Dziewczyny CHOLERCIA JASNA!!! opanujcie sie,ja nawet bedac na urlopie nie jestem w stanie nadazyc za Wami :tak::-D
Wczoraj nie zajrzalam,bo z zakupow wrocilam z przogromna migrena (leki przestaly dzialac).Dzis jest ok,wiec pisze :-)
zrobilam badanka hormonow 3dc.Oto wyniki (prosze fachowcow o interpretacje):
LH-7,27 mIU/ml
hPRL-14,3 ng/ml
testosteron-0,68 ng/ml
FSH-5,62 mIU/ml

Buziaki dla BBmaniakow ;-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry