P
patrysia*
Gość
To u nich tak można zamknąć sobie i już jakaś paranoja...ku..wa ...a co nagle wszyscy na urlop idą czy co?
A masz już swojego lekarza?
no właśnie i takie coś mnie strasznie wkurza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u nich tak można zamknąć sobie i już jakaś paranoja...ku..wa ...a co nagle wszyscy na urlop idą czy co?
A masz już swojego lekarza?
Hanka no to będzie dobrze bo już myślałam że ci te pęcherzyki popękają i będzie za późno ale jak zawsze masz podawane przy 25 mm to będzie ok.
A ile ci kasy wychodzi za IUI?
No wlasnie wsie ku...sie urlopuja. Tu tak jest - ze wiekszosc szpitali sie zamyka, ale yslalam ze jak powiedzieli ze sierpien - to ze maja dyzur
Hanka
Endo 11mm to ladne endo - czego ty marudzisz ? 11 jest piekne jak lala wiec jesli o endo chodzi, droga otwarta
Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!
Musisz być przede wszystkim dobrej myśli...a endo masz jak pisałam wcześniej bardzo dobre w sam raz na bliźniaki!;-)![]()
trzebabyło mowic....gdzies mi jeszcze jedna fotka została...........u nas na styczniówkach 2010 jest aż 5 kobitek które będą mieć bliźniakija powiem że pierwszy raz widziałam zdjęcie z usg z bliźniakami:-)