reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

To u nich tak można zamknąć sobie i już jakaś paranoja...ku..wa ...a co nagle wszyscy na urlop idą czy co?
A masz już swojego lekarza?

no właśnie i takie coś mnie strasznie wkurza :wściekła/y:jak można od tak se zamknąć już powinni dużo wczesniej sobie ustalać jak mają taką potrzebe i od razu pacjenki informować i nie uzgadaniać się na ten termin bo to jest okropne że tu wszystko pięknie zapięte już prawie na ostatni guzik a tu takie coś serca nie mają robią co im się podoba:crazy:

reklama
Hanka no to będzie dobrze bo już myślałam że ci te pęcherzyki popękają i będzie za późno ale jak zawsze masz podawane przy 25 mm to będzie ok.
A ile ci kasy wychodzi za IUI?

No wlasnie wsie ku...sie urlopuja. Tu tak jest - ze wiekszosc szpitali sie zamyka, ale yslalam ze jak powiedzieli ze sierpien - to ze maja dyzur

Martynka - tu nie ma sie swojego lekarz dopoki nie masz wyznaczonej daty. Ja mam lekarza ktory mnie bada i kieruje na zabieg. Sam zabieg i stymulacja to juz inny lekarz i tego nie mam jeszcze

Hanka
Endo 11mm to ladne endo - czego ty marudzisz ? 11 jest piekne jak lala wiec jesli o endo chodzi, droga otwarta

jak tak czytam te wasze wpisy to jeśli wszystko dobrze pójdzie to nowych mam sie uzbiera! ale cóż nie wszystkim jest to pisane! czasem trzeba sie nieźle napracować! a ja zawsze myslałam że to takie proste! pozdrowienia dla wszystkich! :))

Lolitko co kraj to obyczaj...tam się urlopują kurde wszyscy na raz...u mnie w klinice to nie do pomyślenia...może dlatego że tam zabiegi darmowe a u nas płacimy od cholery kasy...nie wiem trudne to wszystko ...a czekanie jest najgorsze!!!!!

Hanka no to będzie dobrze bo już myślałam że ci te pęcherzyki popękają i będzie za późno ale jak zawsze masz podawane przy 25 mm to będzie ok.
A ile ci kasy wychodzi za IUI?

Kochana ja z tymi pęcherzami to rekordy wale

Pierwsza wizyta - 100
dzisiaj usg - 50
inseminacja z przygotowaniem nasienia - 600
i nie wiem czy będzie sama inseminacja 600 we czwartek czy policzy mi do tego wizyte

No wlasnie wsie ku...sie urlopuja. Tu tak jest - ze wiekszosc szpitali sie zamyka, ale yslalam ze jak powiedzieli ze sierpien - to ze maja dyzur

Hanka
Endo 11mm to ladne endo - czego ty marudzisz ? 11 jest piekne jak lala wiec jesli o endo chodzi, droga otwarta

Za dużo chętnych, ciągla robota i zastrzyk gotówki to robią co chcą.

Ja nie marudze broń bosze. ja o endometrium mam zerowe pojęcie to lekarz powiedział że nie jest zadowolony i to takie przyzwoite minimum

:tak:Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!
Musisz być przede wszystkim dobrej myśli...a endo masz jak pisałam wcześniej bardzo dobre w sam raz na bliźniaki!;-):-D

:tak:Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!
Musisz być przede wszystkim dobrej myśli...a endo masz jak pisałam wcześniej bardzo dobre w sam raz na bliźniaki!;-):-D

Pójde w niedziele do kościoła i dam na tace i wymodle żebyś się okazała wiedźmą - wróżką.

A druga wersja podchodze 3 razy tak jak ty io koniec. Ide na in-vitro.

reklama
Hanka

Sorry ale sie zgubilam - ale gdzie lezy problem u was. Wiem ze maszproblemy z pekaniem graffikow, ale co jeszcze ?

Endo masz super - zle jest pozniej 8. Powyzej 10 jest ladnie: czy to 11 czy 15 to nie ma scislej zaleznosci ze lepiej. Jest tylko zle (ponizej 8) i dobrze (powyzej 10)

Do góry