reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A u mnie załamka :-:)-:)-(
Mój Paweł od poniedziałku zastrajkował :-(zabrał swoje zabawki i poszedł z naszej piaskownicy
17,18 dc nic nie bylo wiec chyba pozostało mi juz tylko czekac na @ :-:)-:)-(eeeehhhh

Kochanie co się stało???

Loree a pliki tymczasowe Ci wyczyścił? i te...ciasteczka??

Fajne te nożyczki..Szkoda że ja taka stara krowa jestem bo sobie bym kupiła :p
A to jest pytanie za sto punktów:-D:-D:-D
Bo ja nawet nie wiem o czym Ty do mnie mówisz!:-D:-D:-D

Kroptusiu wczoraj na wizycie pani doktor mi kazał kupic feminatal i biofer. Wyczytałam na ulotce że to żelazo z kwasem foliowym właśnie dla kobiet w ciąży. Czemu Twój lekarz Ci go odradził w ciąży? Może za dużo kwasu foliowego bo w feminatal tez jest? Ja mam te dwie witaminy łykac na przemian- co 2 dni.

reklama
To mnie też tu nie powinno być tak?
Tempki nie mierze, śluzu nie badam, dni cyklu nie pilnuje..

Niunia no zostań z nami i nigdzie się nie wybieraj!!!

Badaicka to chyba najlepszy pomysł, nasze dzieci juz mają swoje zdanie:-D
Tylko żeby sobie nie wybrała czegoś większego od kuchni!
Bezpieczne pierwsze nożyczki 3 pary CRAYOLA 3+ (686117027) - Aukcje internetowe Allegro
He,he,he no mam nadzieję,że nie bedzie to wieksze ale ona na takim samym etapie jak Twoja Królewna to moze jakiś zestaw "malarza akrobaty" wybierze(w sensie farby,kredki,plastelina,papier kolorowy itd,itp)
A takie nożyczki to moja mama kupiła dzieciakom na swietlice :-D młodzi zachwyceni i zawsze jak cos robia to jest bitwa kto jakim wzorkiem wycina :-D

LOREE

START - PANEL STEROWANIA - OPCJE INTERNETOWE - OGÓLNE

USUŃ PLIKI COOKIE + USUŃ PLIKI... ( ten klawisz co obok jest też )

He,he,he no mam nadzieję,że nie bedzie to wieksze ale ona na takim samym etapie jak Twoja Królewna to moze jakiś zestaw "malarza akrobaty" wybierze(w sensie farby,kredki,plastelina,papier kolorowy itd,itp)
A takie nożyczki to moja mama kupiła dzieciakom na swietlice :-D młodzi zachwyceni i zawsze jak cos robia to jest bitwa kto jakim wzorkiem wycina :-D

W tym "naszym" sklepie jest cały regał z takimi bajerami. Sa farby bezpieczne dla dzieci i nawet wałki z różnym wzorkami. Ja się boję o swoje ściany, więc wałków nie kupię póki co. Na allegro tez jest mnóstwo takich zabawek - fajna sprawa, bo dzieciaki się bawią i uczą.

Uciekam kochane na spacer.
Do potem;-)

LOREE

Jak wrócę ze spaceru to spróbuje cos wykombinować. Obym tylko bardziej nie zaszkodziła :eek:
Dzięki!

W poniedziałek powiedział mi że czuje sie osaczony i ze nawet go juz to wszystko nie podnieca i ze nie bedzie sie ze mna serduszkował tylko po to bo trzeba :-(

Kochanie może faktycznie musi trochę odpocząć? Odpuść na jakiś czas, daj mu odetchnąć. Ja wiem,że Ty chciałabyś już mieć fasolkę, ale sama nic nie zdziałasz. Nic na siłę.
Może następnym razem jakaś miła kolacja, winko i tak na luzie?

a ja też mogę sobie te pliki skasować bo mój komputer tez taki ociężały czasem jest??:eek::eek:
W poniedziałek powiedział mi że czuje sie osaczony i ze nawet go juz to wszystko nie podnieca i ze nie bedzie sie ze mna serduszkował tylko po to bo trzeba :-(
kurczaczek mój to na szczęście to nie mówi nic takiego on najcześciej to jest zmęczony bardzo i mówi ze siły nie ma ale to tez rzadko a przez ostatnie 34 dni to tak szalejemy ze :szok: nie poznaje ani siebie ani jego :rofl2: ale to pewnie przez to ze od dziś mamy się już zabezpieczać i to może dlatego :tak::-D:laugh2:

Badaicka kochanie może Twój Paweł na prawde nie potrafi tak na zawołanie bo trzeba nie wiem co Ci poradzić ja mam niewielkie doświadczenie w małżeństwie niestety nie potrafię pomóc
buziaczek dla ciebie

reklama
Kochanie może faktycznie musi trochę odpocząć? Odpuść na jakiś czas, daj mu odetchnąć. Ja wiem,że Ty chciałabyś już mieć fasolkę, ale sama nic nie zdziałasz. Nic na siłę.
Może następnym razem jakaś miła kolacja, winko i tak na luzie?
Nie mam innego wyjścia kochana.
Tylko jest mi bardzo przykro,bo jak rozmawialismy o tym to zgodził sie na wszystko a teraz taki numer wywinął.
No nic nie bede juz smecic.Daje nam czas do listopada.

Do góry