reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuje Badaicka za instrukcje udało mi sie dzięki tobie
Eeee tam, nie ma za co.
Piekne motylki :-D

co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? Kupowała któraś z Was wyroby jubilerskie na Allegro??
taki mi się podoba
PRZEPIĘKNY ZŁOTY 8k (0,333) ŁAŃCUSZEK BCM!!!! (694261833) - Aukcje internetowe Allegro
Ze sklepu internetowego to moze bym pomyslała czy kupić ale tak od kogos to nie :no:

Ostatnia edycja:
reklama
W poniedziałek powiedział mi że czuje sie osaczony i ze nawet go juz to wszystko nie podnieca i ze nie bedzie sie ze mna serduszkował tylko po to bo trzeba :-(
:-( ale myślałam że sobie wyjaśniliście wszystko... kurcze. No szkoda...Zachce mus sie to mu przejdzie;-)
Aaaaa! i mam pytanko.
jak długo po owulacji występuje jeszcze śluz płodny i od czego to zależy?
Nie wiem zupełnie...ja mam zazwyczaj susze choć po wiesiołku i lnie jest lepiej...
Witajcie -
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
kto gdzie byl to podajcie jakies namiary na miejsce z plaza i sloncem za nieduze pieniadze bo zeby na duphaston starczyl i do kuieszeni gina:tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y:
.. myslimy o tunezji...lub grecji...
.
cześć Gosiu. Miłego wypadu. My z M. myslimy o Grecji lub Egipcie ... Drogo jak pies jest w tym roku, nawet w last minut. W zeszłym roku byliśmy w Tunezji. Jak będziecie wybierać coś stamtąd to nie bierzcie hotelu na 3 gwiazdki:-)
Dzień dobry :-)
A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili :-D:-D
:-D:-D:-D ale suuuuuper:-) Opowiedz koniecznie jak było:-)

Czytam teraz...nie przeszkadzać...:)

Jak Cie zaraz kopne pod ogonkiem to zobaczysz!
Zajaczku-biegniej na betke i wszystko bedzie jasne...nie masz nic do stracenia, a testa mozesz sikac jeszcze przez kilka kolejnych dni i za kazdym razem moze byc cien cienia zanim sie nie wzmocni...bedziesz sie denerwowala tylko i stresowala fasolke....biegaj migusiem na betke-raz!!!!
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"

Co wy z tym facetem? On taki młody jest....
A może to ja taka stara już?:szok:
.
To samo pomyslalam...chyba faktycznie stare z nas juz sa rury Loree.....:-)
Na hemoglobine mialam odpisac ale juz cie zawalily wszelkimi info zanim ja zdazylam:-) W kazdym razie popieram Kinguś-skoro nie jesz mieska to wcinaj natke z pietruszki-ma nie tylko duzo zelaza ale i wit. C!

Ciesze sie bardzo, ze widzialam zdrowa fasolke i bijace serduszko i ze wszystko jest dobrze-gratuluje!!!!

Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!!czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??

ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??

Fiolek trojbarwy to inaczej bratek-zgadza sie. Pije sie to 2-3 razy dziennie po posilkach, parzy okolo 7 minut pod przykryciem....mysle ze raz dziennie to za malo-ja pije 3 razy.

Cwiczenia ok....a olanko boli i w trakcie cwiczen i bez nich a nawet w nocy...niestety:-((( dziekuje:-)

dzień dobry:-)

Witaj ciezaroweczko!!! Wyspana dzis?;-)

szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...

...

Gosia-widze ze wakacje zapowiadaja sie intensywne-tak trzymac!!! baw sie dobrze w Bieszczdach!!!!
Powodzenia tez jutro u lek.....na pewno wszystko jest ok-buziaki!

. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili :-D:-D

Pierwszy raz? W takim razie powodzenia kinguś i opisz jak bylo po powrocie!!!! Buziaki!
Kingus-ciesze sie ze u lek. wczoraj wszystko bylo dobrze:-) Tak trzymac!!!

co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? o

Ja bym sie bala kupowac zloto na allegro...:-(

Sisi-wszystkiego najlepszego kochanie z okazji rocznicy!!!! Spelnienia wszelkich marzen i duzo milosci!!!!!!!!!
A nasze wyniki jeszcze nie sa znane...czekamy-dziekuje-buziaczki!

Ktos pytal o "<" to oczywiscie znaczy mniej niz...np. 2<5....ps.kto ma takie braki z matmy????!!!!

Hanka-powodzenia i trzymam kciuki za czwartek!!! Ja wierze ze Wam sie uda za pierwszym podejsciem...Twoj M ma wzorowe parametry, Ty wychodowalas ladne pecherze-endo...tez masz spoko- wiec bedzie pępkowe za 9 m-cy jak nic!!!!:-)

Lolitka-jak mogli tak zrobic???? normalnie nie wierze...ale widac mogli skunksy jedne...zycze Ci kochana duzo spokoju i cierpliwosci!!!!!

Makaronka...o co chodzi??? Chyba juz sie nie gniewasz kochanie...tak sie czesto zdarza ze ktos czegos nie widzi albo nie wie...nie smutaj sie...A z fasolka - bedzie dobrze! strzelisz wszystkim prezencik jak ta lala...zobaczysz!

reklama
Do góry