Czytam teraz...nie przeszkadzać...
Jak Cie zaraz kopne pod ogonkiem to zobaczysz!
Zajaczku-biegniej na betke i wszystko bedzie jasne...nie masz nic do stracenia, a testa mozesz sikac jeszcze przez kilka kolejnych dni i za kazdym razem moze byc cien cienia zanim sie nie wzmocni...bedziesz sie denerwowala tylko i stresowala fasolke....biegaj migusiem na betke-raz!!!!
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"
Co wy z tym facetem? On taki młody jest....
A może to ja taka stara już?

.
To samo pomyslalam...chyba faktycznie stare z nas juz sa rury Loree.....:-)
Na hemoglobine mialam odpisac ale juz cie zawalily wszelkimi info zanim ja zdazylam:-) W kazdym razie popieram Kinguś-skoro nie jesz mieska to wcinaj natke z pietruszki-ma nie tylko duzo zelaza ale i wit. C!
Ciesze sie bardzo, ze widzialam zdrowa fasolke i bijace serduszko i ze wszystko jest dobrze-gratuluje!!!!
Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!!czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??
ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??
Fiolek trojbarwy to inaczej bratek-zgadza sie. Pije sie to 2-3 razy dziennie po posilkach, parzy okolo 7 minut pod przykryciem....mysle ze raz dziennie to za malo-ja pije 3 razy.
Cwiczenia ok....a olanko boli i w trakcie cwiczen i bez nich a nawet w nocy...niestety:-((( dziekuje:-)
Witaj ciezaroweczko!!! Wyspana dzis?;-)
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...
...
Gosia-widze ze wakacje zapowiadaja sie intensywne-tak trzymac!!! baw sie dobrze w Bieszczdach!!!!
Powodzenia tez jutro u lek.....na pewno wszystko jest ok-buziaki!
. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili

Pierwszy raz? W takim razie powodzenia kinguś i opisz jak bylo po powrocie!!!! Buziaki!
Kingus-ciesze sie ze u lek. wczoraj wszystko bylo dobrze:-) Tak trzymac!!!
co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować??
o
Ja bym sie bala kupowac zloto na allegro...:-(
Sisi-wszystkiego najlepszego kochanie z okazji rocznicy!!!! Spelnienia wszelkich marzen i duzo milosci!!!!!!!!!
A nasze wyniki jeszcze nie sa znane...czekamy-dziekuje-buziaczki!
Ktos pytal o "<" to oczywiscie znaczy mniej niz...np. 2<5....ps.kto ma takie braki z matmy????!!!!
Hanka-powodzenia i trzymam kciuki za czwartek!!! Ja wierze ze Wam sie uda za pierwszym podejsciem...Twoj M ma wzorowe parametry, Ty wychodowalas ladne pecherze-endo...tez masz spoko- wiec bedzie pępkowe za 9 m-cy jak nic!!!!:-)
Lolitka-jak mogli tak zrobic???? normalnie nie wierze...ale widac mogli skunksy jedne...zycze Ci kochana duzo spokoju i cierpliwosci!!!!!
Makaronka...o co chodzi??? Chyba juz sie nie gniewasz kochanie...tak sie czesto zdarza ze ktos czegos nie widzi albo nie wie...nie smutaj sie...A z fasolka - bedzie dobrze! strzelisz wszystkim prezencik jak ta lala...zobaczysz!