reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
A i Bernatko cos mi sie kojarzy,że Kropeczka pisała coś o piciu dwa razy dziennie 

P
patrysia*
Gość
Cześc Patryśka,jak sie czujesz?
czuje się super:-)zjadłam śniadanko jabłszko czereśnie no a teraz wezme się za pomywanie

A ty mi się nie martw co do twojego M

kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)

Trzymam kciuki za wizytę.
A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili

Damy radę już tak niewiele zostało ;-);-);-)Kobieto tyle w tobie werwy że uciśnięta nerka ci nie przeszkodzi. Buziaki dla maleństwa.
Ja też dopóki nie zaczęłam się starać. Trochę czasu i nerwów mi to zabrało(cykle bezowulacyjne i poronienie) ale udało się w końcu.a ja zawsze myslałam że to takie proste! pozdrowienia dla wszystkich!)
Dobre;-)Hanka to weź se powiedz w tej głowie że w czwartek zachodzisz w ciąże i nie ma innej opcji...;-)

Super:-)Moje usg
Ja kiedyś szalik próbowałam zrobić mam do tej pory 10cm tego szalika ;-);-);-)wiecie co a moja mamcia w chwilach relaksu zaczeła szydełkowac...dzisiaj przyniosła mi serwetke na ławe taka 60x60 piekna
U nas też tak było, że owulki nie mogliśmy dogonić ale się udało ;-);-)mam doła bo tak sie staralm w tym cyklu , bzykalam małża na lewo i prawo a ta cholerna owulka mi sie przesuneła!!i pewnie znowu dupa....
Owocnego wyjazdu"zobaczymy" sie za 10 dni,wroce spalona na heban,wypoczeta i mam nadzieje zaplodnionaPAPAPA

Trzymam kciuki za temp;-)nie no to faktycznie!
ja tez mam takie cykle i u mnie owulka przypada na 17,18 dc...na pewno podskoczy tempka,mam czuja ze moze jutro..
Na pewno będzie dobrze już nie wiele zostałoMoje nerki gin obejrzał i powiedział, że faktycznie mam kamień w lewej, a w prawej jakby piasek i módlmy się aby się kamień nie odezwał.

Do zobaczenia:-)W takim razie do za 2 tygodnie...Buziaczki dla wzystkich****
Tak jak piszą dziewczyny powtórz test za kilka dni ;-);-)
Trzymam kciuki za te przeczuciaJa mam 27 dc I mam jakies takie przeczucie dziwne.

Ale Wy mnie lubicie trzymać w niepewności ;-)NIE TESTUJE. Tydzien zaczekam..Jak się tyle będzie spozniala to zrobie test...![]()
Ja mam niską hemoglobinę i dostałam leki ale inne dziewczyny miały niższe wyniki i nic nie dostały. Podobno dużo żelaza jest w natce pietruszki.Dziewczynki czy Wy wiecie co oprócz buraków powinno się jeść przy niskiej hemoglobinie?
Jak ja nie lubię jak oni tak robią. Mój też się skarżył, że nie ma spontaniczności itp. ale mu powiedziałam, że nie po to biorę leki żeby on się wymigiwał.W poniedziałek powiedział mi że czuje sie osaczony i ze nawet go juz to wszystko nie podnieca i ze nie bedzie sie ze mna serduszkował tylko po to bo trzeba :-(
Bieszczady super. Moja babcia mieszkała w tamtych stronach..
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...
Trzymam kciuki za wizytę.
A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili

Betka85
Fanka BB :)
Witaj Kinguś doczytałam ze urolog powiedział ze wyniki nie sa złe a le ja to Ci już mówiłam ze w ciąży dużo kobiet ma problemy z nerkami, ale cieszę sie ze wszystko dobrze i już sie nie martw kochana a i nie daj się temu przeziębieniu!!
badaicka
Paulusia i Filipek
Kotecku jak wybierzesz Avatar lub inny obrazek który Ci sie podoba toBadaicka pomocy !!
chce sobie zmienić avatarek i wklejam kod wybranego z tej strony Glitter Graphic i mi wyskakuje coś takiego: invalid faile czy coś . jak mam to zrobić zeby mi wyszło
1 kliknij na niego.Przerzuci Cie na strone z kodami.
Zaraz pod obrazkiem jest taki monitorek-dawnload image
2 klikasz na niego i otworzy Ci sie takie małe okienko.
W tym okienku klikasz prawym klawiszem myszy na obrazek i
3 wybierasz kopiuj adres obrazka.
4 potem tu w ustawieniach avatara klikasz prawym w ramke WKLEJ ADRES URL wklej
I o ile wielkosć wybranego avatara nie jast za duza(bb ma swoje ustawienia) to powinno Ci wkleic nowy Na górze na tej stronie gdzie masz obecny pokarze ci czy sie wkleił
Ostatnia edycja:
badaicka
Paulusia i Filipek
No wiem o tym kochana ale mózg swoje a chormony swojeczuje się super:-)zjadłam śniadanko jabłszko czereśnie no a teraz wezme się za pomywanie
A ty mi się nie martw co do twojego Mjak się staraliśmy o pierwszą ciaże to mój także już w pewnym momencie nie mógł nawet już go piosenka która lubił rozpraszała i mówi"misia ja się nie moge skupić"to jest normalna reakcja faceta
daj mu troche odsapnąc i sam będzie chciał zobaczysz bo naciskać nie ma co nic nie bedzie lepiej a tylko gorzej;-)

no ale musze odpuscic bo nie mam innego wyjscia :-(
Sek w tym Kinguś że ja nie biore żadnych leków i nie mam takiego argumentu :-(Dzień dobry :-)
Jak ja nie lubię jak oni tak robią. Mój też się skarżył, że nie ma spontaniczności itp. ale mu powiedziałam, że nie po to biorę leki żeby on się wymigiwał.
A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili![]()
Trzymam kciuki za wygonienie katarku

reklama
Betka85
Fanka BB :)
co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? Kupowała któraś z Was wyroby jubilerskie na Allegro??
taki mi się podoba
PRZEPIĘKNY ZŁOTY 8k (0,333) ŁAŃCUSZEK BCM!!!! (694261833) - Aukcje internetowe Allegro
taki mi się podoba
PRZEPIĘKNY ZŁOTY 8k (0,333) ŁAŃCUSZEK BCM!!!! (694261833) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: