reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pójde w niedziele do kościoła i dam na tace i wymodle żebyś się okazała wiedźmą - wróżką.

A druga wersja podchodze 3 razy tak jak ty io koniec. Ide na in-vitro.
Tylko ty nie będziesz musiała podchodzić aż 3 razy...wiesz u mnie były słabe plemniki i nie dały rady więc dlatego in vitro...
a u ciebie z tego co pamiętam M. twój ma wyniki super...więc bedzie dobrze..

reklama
Tylko ty nie będziesz musiała podchodzić aż 3 razy...wiesz u mnie były słabe plemniki i nie dały rady więc dlatego in vitro...

u wszystkich będzie dobrze i każda z was zafasolkuje :tak::-)

DZENI hehe jeszcze nigdy nie miałam okazji patrzeć jak dwa maluszki mieszkają w brzusiu:-) i powiem że to piękny widok hehe a jak jeszcze jednak kobitka mówiła że jeden dzidziuś taki ruchliwy że tego co spał kopał go hehe na pewno super widok miała :-D

witam wieczorkiem
trzebabyło mowic....gdzies mi jeszcze jedna fotka została...........
Hanka jak by co do trasa na gorzow znowu pusta.....

Matka zanotowane

Hanka

Sorry ale sie zgubilam - ale gdzie lezy problem u was. Wiem ze maszproblemy z pekaniem graffikow, ale co jeszcze ?
Endo masz super - zle jest pozniej 8. Powyzej 10 jest ladnie: czy to 11 czy 15 to nie ma scislej zaleznosci ze lepiej. Jest tylko zle (ponizej 8) i dobrze (powyzej 10)

Jadźka kurna nie wiem. Super G mówi że w głowie - w co ja tak do końca nie wierze.
Produkuje te pierdollone pęcherze jak kokosy mój byk rozpłodowy a huj z tego wszystkiego jest.

Wiesz mi chcialabym jakoś w to wszystko wierzyć ale jestem porąbaną realistką. Za dwa tygodnie się okaże.

Hania

A to czego Wam te IUI ? Jesli to w glowie - to nic procedura nie pomoze.
Jesli macie tak zwana niezbadana, nieokreslona niezgodnosc chemiczna (to moj wynalazek slowniczy) - to IUI tez nie pomoze. Sa przypadki par kiedy nic wogole nie jest zle, a para nie moze miec dzieci. To tak jak niezgodnosc krwi, tak czasem sie te nasze jajeczka z plywakami nie moga dogadac

Oczywiscie rob jak uwazasz, ale ja bym byla ostrozna robic IUI jesli nie wiem czy wogole jest przyczyna.....

Skrobiecie a skrobiecie Kochane ostatnio. Ledwo Was z oczu spuścić i już tyle stron do czytania :-D

Sisi, wszystkiego naj, naj, naj z okazji rocznicy dla Ciebie i Twojego M! :-D:-D:-D

A reszta mi a sio do serduszkowania:-)
:-D:-D:-D
No ba :-) W ogóle mój M mnie dzisiaj rozbroił. Fakt, że my dopiero zaczynamy się starać o dzidzię i on nie jest za bardzo wtajemniczony w sprawy owulacji i w ogóle i dzisiaj zaczęłam się śmiać, że jak w ten weekend będzie owulka to normalnie ma ode mnie po d..., bo jedziemy na jakąś trzydniową imprezę i nie sądzę, żebyśmy tam serduszkowali. A on mi na to: "Ty tylko sprawdzaj czy się lepi i o nic się nie martw";-) Znaczy się o śluz mu chodziło :-)

Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!
Cieszę się Kochana, że wszystko dobrze. A dzidzia pewnie z radości tak skakała :-)

KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia. :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami
O kurcze... Przykro mi i nie dziwię się, że jesteś zła...

Buziaczki dla Was Dziewczynki :******

Hania

A to czego Wam te IUI ? Jesli to w glowie - to nic procedura nie pomoze.
Jesli macie tak zwana niezbadana, nieokreslona niezgodnosc chemiczna (to moj wynalazek slowniczy) - to IUI tez nie pomoze. Sa przypadki par kiedy nic wogole nie jest zle, a para nie moze miec dzieci. To tak jak niezgodnosc krwi, tak czasem sie te nasze jajeczka z plywakami nie moga dogadac

Oczywiscie rob jak uwazasz, ale ja bym byla ostrozna robic IUI jesli nie wiem czy wogole jest przyczyna.....

Ja przypuszczam że może być jeszcze wrogi śluz dlatego chcę podejść do inseminacji. Dostane wspomagacze i zobaczymy.

Mój Super G powiedział że on nie wierzy we wrogi śluz bo przez calą jego karierę nigdy nie spotkał wrogiego śluzu.
Moim zdaniem zawsze ten pierwszy raz musi być. A ja nie jestem zwykłym przypadkiem tylko medycznym ewenementem i w każdej dziedzinie słysze "Pani jest wyjątkiem jednym na 1000 albo na 1000 000"

reklama
Do góry