reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja tak kasuje sobie pliki raz na jakiś czas...bo to są jakieś tam pliki co sie robią od netu chyba...no nie wiem, ale ja kasuje i nic zlego mi sie nie dzieje

reklama
kurczaczek mój to na szczęście to nie mówi nic takiego on najcześciej to jest zmęczony bardzo i mówi ze siły nie ma ale to tez rzadko a przez ostatnie 34 dni to tak szalejemy ze :szok: nie poznaje ani siebie ani jego :rofl2: ale to pewnie przez to ze od dziś mamy się już zabezpieczać i to może dlatego :tak::-D:laugh2:

Badaicka kochanie może Twój Paweł na prawde nie potrafi tak na zawołanie bo trzeba nie wiem co Ci poradzić ja mam niewielkie doświadczenie w małżeństwie niestety nie potrafię pomóc
buziaczek dla ciebie
No,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholik :-D:-D:rofl2::rofl2:
Pawel powiedział mi otwarcie,że u nas najlepsza byłaby wpadka bo on tak nie umie świadomie robić dziecka :-(
Z Paulina było to samo,dopiero jak mnie pocieszał po tym jak zaczełam wyc bo sie nie udawało to wtedy Fasola się pojawiła :-D moze i teraz tak bedzie :baffled:
Dziekuje za buziaczka odsyłam

No,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholik :-D:-D:rofl2::rofl2:
Pawel powiedział mi otwarcie,że u nas najlepsza byłaby wpadka bo on tak nie umie świadomie robić dziecka :-(
Z Paulina było to samo,dopiero jak mnie pocieszał po tym jak zaczełam wyc bo sie nie udawało to wtedy Fasola się pojawiła :-D moze i teraz tak bedzie :baffled:
Dziekuje za buziaczka odsyłam
e tam zaraz seksoholiczka :-D a co dopiero jak nowe łóżko dziś przywieziemy to się będzie działo :rofl2:

to w takim razie szybkiej wpadki wam życzę :tak::-D

Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????
czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??

ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??

Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????
czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??

ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??
Myszko a to nie był czasem bratek?
Co do tego kiedy to ja nie pomoge

dzień dobry:-)
Cześc Patryśka,jak sie czujesz?

reklama
Witajcie - wy sie kurna umawiacie ze jak kogos nie ma to zaraz stukacie 50 stron...wrrrr a tu nie ma czasu cholera czytac...
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
kto gdzie byl to podajcie jakies namiary na miejsce z plaza i sloncem za nieduze pieniadze bo zeby na duphaston starczyl i do kuieszeni gina:tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y:
wikulaa - ty do bulgarii?? ale gdzie - jak mozesz to podaj namiary na hotel to sobie podgladne.. myslimy o tunezji...lub grecji...

jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...

ide teraz na plac zabaw z mysza i odezwe sie pozniej...

Do góry