reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
No,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholikkurczaczek mój to na szczęście to nie mówi nic takiego on najcześciej to jest zmęczony bardzo i mówi ze siły nie ma ale to tez rzadko a przez ostatnie 34 dni to tak szalejemy zenie poznaje ani siebie ani jego
ale to pewnie przez to ze od dziś mamy się już zabezpieczać i to może dlatego
Badaicka kochanie może Twój Paweł na prawde nie potrafi tak na zawołanie bo trzeba nie wiem co Ci poradzić ja mam niewielkie doświadczenie w małżeństwie niestety nie potrafię pomóc
buziaczek dla ciebie
![]()

Pawel powiedział mi otwarcie,że u nas najlepsza byłaby wpadka bo on tak nie umie świadomie robić dziecka :-(
Z Paulina było to samo,dopiero jak mnie pocieszał po tym jak zaczełam wyc bo sie nie udawało to wtedy Fasola się pojawiła

Dziekuje za buziaczka odsyłam

badaicka
Paulusia i Filipek
Aaaaa! i mam pytanko.
jak długo po owulacji występuje jeszcze śluz płodny i od czego to zależy?
jak długo po owulacji występuje jeszcze śluz płodny i od czego to zależy?
Betka85
Fanka BB :)
e tam zaraz seksoholiczkaNo,no,no a mówia że to Zajączek jest seksoholik
Pawel powiedział mi otwarcie,że u nas najlepsza byłaby wpadka bo on tak nie umie świadomie robić dziecka :-(
Z Paulina było to samo,dopiero jak mnie pocieszał po tym jak zaczełam wyc bo sie nie udawało to wtedy Fasola się pojawiłamoze i teraz tak bedzie
Dziekuje za buziaczka odsyłam

to w takim razie szybkiej wpadki wam życzę

Betka85
Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????
czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??
ja tam Twoje ćwiczenia ?? boli kolanko w trakcie rehabilitacji??
czy te ziółka z fiołka na cerę pije sie przed czy po posiłkach czy to nie ma znaczenia?? i ile razy dziennie ?? raz wystarczy??
badaicka
Paulusia i Filipek
P
patrysia*
Gość
dzień dobry:-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Myszko a to nie był czasem bratek?Kropeczko mam do Ciebie pytanie!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś??????????
Co do tego kiedy to ja nie pomoge
Cześc Patryśka,jak sie czujesz?dzień dobry:-)
Betka85
a fiołek trójbarwny to nie bratek???Myszko a to nie był czasem bratek?
Co do tego kiedy to ja nie pomoge
?

reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie - wy sie kurna umawiacie ze jak kogos nie ma to zaraz stukacie 50 stron...wrrrr a tu nie ma czasu cholera czytac...
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
kto gdzie byl to podajcie jakies namiary na miejsce z plaza i sloncem za nieduze pieniadze bo zeby na duphaston starczyl i do kuieszeni gina

wikulaa - ty do bulgarii?? ale gdzie - jak mozesz to podaj namiary na hotel to sobie podgladne.. myslimy o tunezji...lub grecji...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...
ide teraz na plac zabaw z mysza i odezwe sie pozniej...
szykujemy sie do wyjazdu w bieszczady ze znajomymi na tydzien...
potem chcemy last minute gdzies podlapac pod koniec sierpnia...
kto gdzie byl to podajcie jakies namiary na miejsce z plaza i sloncem za nieduze pieniadze bo zeby na duphaston starczyl i do kuieszeni gina

wikulaa - ty do bulgarii?? ale gdzie - jak mozesz to podaj namiary na hotel to sobie podgladne.. myslimy o tunezji...lub grecji...
jutro ide do gina na podglad po zabiegu i sie okaze czy wszystko jest ok... jeszcze mi sie cos tam wyplamia...
ide teraz na plac zabaw z mysza i odezwe sie pozniej...
Podziel się: