reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

no wlasnie poszalało tylko jak sie okazalo nie w tym czasie co trzeba.....:confused2::-( a teraz to nie wiem co to bedzie....

kurde nie w temacie jestem co sie stalo,ze myslisz ze sie nie wstrzelilas?

Jak Romcia rząda trza spełnić.

no widze ciotka ze sie rozumiemy!

myslalam tak samo,ze jak zachce nam sie malenstwa to bzykniemy sie raz i zajde a tu duuuupa,widocznei nie dla wszystkich to takie proste!
moja brztowa mowi ze jej wystarczy popatrzec na spodnie zeby byc w ciazy.......hihi...smieje sie ze nawet bielizne pierze osobno

WOW ja jeszcze nie widzialam!
TAKZE POSTARAC MI SIE TU KOBITKI ZEBY CIOCIA ROMCIA CZYM PREDZEJ ZOBACZYLA!
hm.....moge ci pokazac taką...ostała mi sie

zajebisty teks bratowej,musze zapamietac!hehe sie usmialam!
wiesz jezeli to nie dla Ciebie problem to mozesz nam tu wrzucic..

reklama
Dziewczynki buziaki dla Was wszystkich,trzymam kciuki za testujace i inseminujaco-invitrujace,zdrowka zycze ciezarowkom i zmykam sie pakowac,bo o 5 rano wyjazd.
"zobaczymy" sie za 10 dni,wroce spalona na heban,wypoczeta i mam nadzieje zaplodniona :-D PAPAPA
udanego zafasolkowanego urlopu!!!!!!!:laugh2:
kurde nie w temacie jestem co sie stalo,ze myslisz ze sie nie wstrzelilas?
kliknij kochana na moj wykresik sobie zobaczysz kiedy bylo bzykanko a skoku tempki dalej nie ma......
moze dzis jeszcze malz da sie skusic ale nie wiem........

udanego zafasolkowanego urlopu!!!!!!!:laugh2:

kliknij kochana na moj wykresik sobie zobaczysz kiedy bylo bzykanko a skoku tempki dalej nie ma......
moze dzis jeszcze malz da sie skusic ale nie wiem........

ciotka mi ten 13 dzien nie daje spokoju...a jezeli nie to mozliwe ze cos ci sie przesunelo i faktycznie dopiero bedzie..sama nie wiem a jak dlugie masz cykle?

nie no to faktycznie!
ja tez mam takie cykle i u mnie owulka przypada na 17,18 dc...na pewno podskoczy tempka,mam czuja ze moze jutro..

nie no to faktycznie!
ja tez mam takie cykle i u mnie owulka przypada na 17,18 dc...na pewno podskoczy tempka,mam czuja ze moze jutro..
mam nadzieje romeczko ze tak bedzie!! jak wstane jutro i nie bedzie skoku to rozpierduche zrobie na BB:crazy: :-D
lece bo malz przyszedl ide wykorzystac go moze cos to da ;-)
buziaczk romeczko :****

może i ja przy drugiej ciąży będę opowiadała Wam taką historię:-):-):-):-)
Może to 2 razy sztuka - uCiebie tak było to może i u mnie bedzie. teraz ciężko to sobie wyobrazić co prawda:-)

Pewnie !!! Przecież jest powiedzenie, że każda Potwora znajdzie swojego Amatora :-):-D:-):tak::-D

Sandraha marzennix no to juz mi uciekac sie seksowac jak jajniczki kuja to owulka bedzie na 100 wienc gwalcic mi malzow tak co fasolinki beda hihi:-D

Sisi wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy :-)

Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!

Super wieści !!! gratuluję !!!

Wróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciąży:-D Mam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.

No widzisz !!! :)
Moje nerki gin obejrzał i powiedział, że faktycznie mam kamień w lewej, a w prawej jakby piasek i módlmy się aby się kamień nie odezwał.
Ale nie mam żadnego zastoju.
Ja myślę, że jak do tej pory się nie odezwał to chyba już nie zdąży do listopada :-)

Super !!!!

reklama
Do góry