reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja przypuszczam że może być jeszcze wrogi śluz dlatego chcę podejść do inseminacji. Dostane wspomagacze i zobaczymy.
QUOTE]

ciotka musisz uwierzyc ze bedzie dobrze!

jak tak czytam te wasze wpisy to jeśli wszystko dobrze pójdzie to nowych mam sie uzbiera! ale cóż nie wszystkim jest to pisane! czasem trzeba sie nieźle napracować! a ja zawsze myslałam że to takie proste! pozdrowienia dla wszystkich! :))

myslalam tak samo,ze jak zachce nam sie malenstwa to bzykniemy sie raz i zajde a tu duuuupa,widocznei nie dla wszystkich to takie proste!

:tak:Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!

tak samo mi sie zdaje!

Patrysia
Czas szybko nie zminie. Zmeczona jestem bardzo psychicznie i taki cios w postaci kolejnych 30 dni ponad plan to juz dla mnie zalamka.....

prze****** troche bo czlowiek sie napali a tu nagle jakby w pysk dostal!

Wróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciąży:-D Mam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.

super wiadomosci!

u nas na styczniówkach 2010 jest aż 5 kobitek które będą mieć bliźniaki:-D:-D:-D ja powiem że pierwszy raz widziałam zdjęcie z usg z bliźniakami:-)

WOW ja jeszcze nie widzialam!
TAKZE POSTARAC MI SIE TU KOBITKI ZEBY CIOCIA ROMCIA CZYM PREDZEJ ZOBACZYLA!

seksik juz byl teraz tylko kolacja przy swiecach no i znowu seksik musze sie pochwalic ze zabral mnie do centrum handlowego 9i kazal sobie cos ladnego kupic wienc zaszalalam kuypilam sobie bluzeczke i spodniczke hihi:-D

swietnie trzymam kciuki za udany wieczorek!

pomecze mojego troszke przed spankiem i zobaczymy jaka temp bedzie jutro... trzymajcie kciuki zeby urosla i zeby nie spadala w dol...
QUOTE]

kciuki zacisniete!

trzymam kciuki!! ja mam nadzieje ze moja tez jutro skoczy.... dzis mnie jajniki tez pobolewaja ale nie tak jak wczoraj... testa owu nie robilam bo juz nie mam a w aptece mojej nie bylo....:confused2: więc czekam..... dzis małża torche pomęcze, ale juz i tak sie nie nastawiam na ten cykl bo jakis pokrecony jest.......

no ciotka poszalalo sie w tym cyklu co hehe!:-p

reklama
myslalam tak samo,ze jak zachce nam sie malenstwa to bzykniemy sie raz i zajde a tu duuuupa,widocznei nie dla wszystkich to takie proste!
moja brztowa mowi ze jej wystarczy popatrzec na spodnie zeby byc w ciazy.......hihi...smieje sie ze nawet bielizne pierze osobno

hm.....moge ci pokazac taką...ostała mi sie

Jestem, gadalam z siorą bo jutro do USA wyjeżdża i nie będziem się widzieć a chciala ze mną jechać na inseminacje ale no nie wyszło.

Ja też chce

wiecie co a moja mamcia w chwilach relaksu zaczeła szydełkowac...dzisiaj przyniosła mi serwetke na ławe taka 60x60 piekna........tez sie kobiecie zachciało robic.........musze ja wykrochmalic .............smiała sie zemnie bo jak krzyzykami wyszywam...a teraz masz...ja wzieło.....juz sie zaczełam smiac ze na alegro wystawie serwetki

Matka to rękodzieło. Niech rypie sweterki, kapciuszki, śpioszki i wystawiaj na alllegro

Ja przypuszczam że może być jeszcze wrogi śluz dlatego chcę podejść do inseminacji. Dostane wspomagacze i zobaczymy.
QUOTE]

ciotka musisz uwierzyc ze bedzie dobrze!

Jak Romcia rząda trza spełnić.

czas pokaze jak to sie wszystko rozwinie.. nie badz na nie.. ja jestem dobrej mysli
eh.. juz nie wiem nektarynko co mam myslec...... wkurzona jestem tym cyklem i tyle:confused2:
no ciotka poszalalo sie w tym cyklu co hehe!:-p
no wlasnie poszalało tylko jak sie okazalo nie w tym czasie co trzeba.....:confused2::-( a teraz to nie wiem co to bedzie....

na smutki zjadlam ogromna porcję lodów...:sorry:

Cukiereczku a co tam tobie się kręci w glowie????
Nie smutaj się bo będę musiala do ciebie przyjechać na wakacje na 2 tygodnie z wyżywieniem.
hahahha z wyżywieniem może być ale śpisz razem z moja pchełeczką :laugh2:

mam doła bo tak sie staralm w tym cyklu , bzykalam małża na lewo i prawo a ta cholerna owulka mi sie przesuneła!!:zawstydzona/y: i pewnie znowu dupa....

Badaicka uciekłaś gdzieś? Nie zapytałam ile chcesz przeznaczyć na prezent:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To jest ta kuchnia:
ELEKTRONICZNA KUCHNIA śWIATłO, DżWIęK - OD SS (688392205) - Aukcje internetowe Allegro
Dziekuje jest super i w przystępnej cenie :-D:tak:

No,no,no,no,no to ja się wpraszam jako pierwsza na kawkę :-D:-D:-D
moze dala by mnie ktora @ albo zabrala ode mnie co???
Olis Ty te plamienia masz przez dietę,niestety :-:)-:)-(
ja tez tak myslalam... dopoki nie przyjechalam do uk... wyobraz sobie ze masz male dziecko i bobas ma goraczke... jedziesz do szpitala... zglaszasz ze przyjechalas i czekasz z innymi chorymi ludzmi w poczekalni az przyjdzie twoja kolej... i ne ma ze boli... nie interesuje ich ze dziecko glodne, ze ma goraczke ze tam tez siedza ludzie chorzy, ze jest godzina 11 wieczorem czy 1 w nocy... i tak czekasz... kumpela czekala z bobasem tak 4 godziny!!!! wczesniej bylam tutaj z kumpela... i dostala strzala butelka szklana w glowe... krew sie leje a oni ze trzeba czekac... czekalysmy 3 godziny i ona cala we krwii a tam ludzi pelno i wszyscy sie gapia... masakra... inna kumpela zle sie czula, miala bolace serce.... czekala jak glupia i lekarz jej powiedzial zeby tabletki przeciwbolowe sobie wziela i tyle!!!!! masakra...np w tym szpitalu co ja naleze pod niego to prawie wszyscy lekarze z indii albo z timoru!!!! no masakra...
JESU! To ja juz wole nasza słózbe zdrowia
Sandro to jego imie... tak sie zlozylo ze ja jestem sandra a on sandro :tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Siemano Lachony

Wypluskałam się i zaraz wsiadam w afto i jade na oględziny. mam nadzieję że będzie piękny pęcherz.

Wpadne jak wróceę.

No ja mam nadzieje,że wpadniesz ale w czwartek :tak:

A ja dzis mam 2 rocznice slubu z moi kochaniem :tak::-D

Powróciłam

Ja nie wiem po jaką cholere są ustalane godziny wizyt jak i tak człowiek czeka jak dekiel.

A więc możecie mówić mi MASTER. Produkuje te pęcherze jak faworki w tłusty czwartek, żebym to ja jeszcze je zapładniała tak jak produkuje to mogłabym zostać surogatką czy ja tam one się zwą.

Na prawym jajniku 2 pęcherze: pierwszy 23mm drugi 20mm, na lewym maleństwo bo tylko 11mm i raczej nic z niego nie będzie jak wezme predalon jutro. Endometrium mam 11, powiedzial że to takie przyzwoite minimum.
Najbardziej fascynujące jest to że ja jestem dopiero w 11dc. Facet ocipiał, oniemiał, zamilkł.
Mam się postarać jutro o wolne i zapodać zastrzyka koło 17.00 a we czwartek na 15.00 mężulo mój trzepać będzie do pojemniczka.

Zestresowany biedny jak cholera.

To tyle u mnie.
A co tam u was - czy ktoś tutaj jeszcze jest??????
Hanka nie wiem jak Ty ale ja jestem pełna nadziei ze Wam sie uda :tak:

no to pieknie hanula!!!! matko ja chyba oszaleje czwartek trzymajac za ciebie kciuki:laugh2: teraz napewno sie uda!! yeeeeeeeee
UWIELBIAM to Twoje yyyeeeeee :-D:-D:-D:-D

Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia. :wściekła/y::wściekła/y::-(
Że jak,ze co???????!!!!!!!!!
Jak to ja sie ku*** pytam,jak tak sobie zamkneli?????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

No piekna Fasolka.
To teraz juz wieżysz że jest bobasek

reklama
Na prawym jajniku 2 pęcherze: pierwszy 23mm drugi 20mm, na lewym maleństwo bo tylko 11mm i raczej nic z niego nie będzie jak wezme predalon jutro. Endometrium mam 11, powiedzial że to takie przyzwoite minimum.
Najbardziej fascynujące jest to że ja jestem dopiero w 11dc. Facet ocipiał, oniemiał, zamilkł.
Mam się postarać jutro o wolne i zapodać zastrzyka koło 17.00 a we czwartek na 15.00 mężulo mój trzepać będzie do pojemniczka.

Zestresowany biedny jak cholera.

To tyle u mnie.
A co tam u was - czy ktoś tutaj jeszcze jest??????
no to trzymam kciuki za trzepanie ;-) bo u Ciebie pecherze jak arbuzy,wiec bedzie HANECZKA KWIETNIOWECZKA!!!

szafirku przeprasza ze zapomnialam o tobie kochana specjalny buziak dla ciebie

CMOK CMOK CMOK:-D:-D:tak::-p
dziekowac dziekowac :-D maz chyba sie zazdrosny zazraz zrobi :-D:-D

Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!
Ale superowo!!Ja tez tak chce!!!Mamusiu bylam grzeczna...

KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia. :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami
SWINIE NA MAXA!!!!
To po ch... Cie zapisywali na sierpien?! Moze chociaz uda Ci sie gdzies wbic na stymulacje,gdzie indziej,zeby we wrzesniu pojsc do nich po stymulacji juz?

ale kropeczka mala :tak: niech rosnie zdrowo :-)

mam doła bo tak sie staralm w tym cyklu , bzykalam małża na lewo i prawo a ta cholerna owulka mi sie przesuneła!!:zawstydzona/y: i pewnie znowu dupa....
Ty piekna nie narzekaj,tylko zbierz sie w sobie,zakasaj rekawy i dalej do roboty,skoro owu jeszcze nie bylo!!!! i to juz!!!az wiory maja leciec!!!

Dziewczynki buziaki dla Was wszystkich,trzymam kciuki za testujace i inseminujaco-invitrujace,zdrowka zycze ciezarowkom i zmykam sie pakowac,bo o 5 rano wyjazd.
"zobaczymy" sie za 10 dni,wroce spalona na heban,wypoczeta i mam nadzieje zaplodniona :-D PAPAPA

Do góry