Loree
Fanka BB :)
a ja wybrałam ekspresik Zelmera i teraz tylko czekać na dostawę
ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Ekspres Maestro 13Z012 + Karty do gry GRATIS
Mam nadzieję,że będziesz zadowolona. Taki ekspres to fajna sprawa. U nas wszyscy chętnie piją kawę i zawsze sobie chwalą.
Gorsety już były, więc nie wiem co nowego mozesz wymyslić.
Pozytywny teścik to byłby prezent!
Gorzej jak zatestuję a będzie wielkie G* wtedy będę mieć dół na maksa....
Będzie dobrze, trzymam kciuki!
Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję:
Super wiadomości. W końcu uwierzyłaś że masz fasolkę?:-)
oby... bo zapomne wierszyk i dupcia z tego bedzie... w ogole tak sobie planuje i planuje a moj tz ma od przyszlego tyg 2 tygodnie wolnego wiec testowanko wypadnie jak on bedzie... i jakby wyszedl pozytywny (oj daj boze) to diabli wie co ja zrobie... zjac zycie to sie rozbecze ze szczescia jak male dziecko i taki final bedzie... wiec nie zapeszam nic...
Ja przy pierwszym dziecku wybiegłam z łazienki i pytałam czy on tez widzi drugą kreskę, bo była blada. Potem dzwoniłam z pracy i powiedziałam ze po drodze do pracy kupiłam drugi test i tez jest kreseczka.Tak więc niespodzianki nie było. Przy drugiej ciąży najpierw zrobiłam test, później betę a później dałam to w prezencie razem z bucikami.
Zaj....ty kociak!
Sisi wszystkiego NAJ z okazji rocznicy!
Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!