reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Mam nadzieję,że będziesz zadowolona. Taki ekspres to fajna sprawa. U nas wszyscy chętnie piją kawę i zawsze sobie chwalą.

PM, testujesz jutro????
Dziewczyny, jutro mamy z M. 3 rocznice poznania się....Co ja moge wymyśleć???
Gorsety już były, więc nie wiem co nowego mozesz wymyslić.
Pozytywny teścik to byłby prezent!

Gorzej jak zatestuję a będzie wielkie G* wtedy będę mieć dół na maksa....

Będzie dobrze, trzymam kciuki!

Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję:

Super wiadomości. W końcu uwierzyłaś że masz fasolkę?:-)

oby... bo zapomne wierszyk i dupcia z tego bedzie... w ogole tak sobie planuje i planuje a moj tz ma od przyszlego tyg 2 tygodnie wolnego wiec testowanko wypadnie jak on bedzie... i jakby wyszedl pozytywny (oj daj boze) to diabli wie co ja zrobie... zjac zycie to sie rozbecze ze szczescia jak male dziecko i taki final bedzie... wiec nie zapeszam nic...

Ja przy pierwszym dziecku wybiegłam z łazienki i pytałam czy on tez widzi drugą kreskę, bo była blada. Potem dzwoniłam z pracy i powiedziałam ze po drodze do pracy kupiłam drugi test i tez jest kreseczka.Tak więc niespodzianki nie było. Przy drugiej ciąży najpierw zrobiłam test, później betę a później dałam to w prezencie razem z bucikami.

O właśnie też tak myślę... jak zrobię to na bank nie dam rady utrzymać tego w sekrecie...Nawet chyba do wieczora:D:D:D:D chyba że zrobię w pracy dopiero
Tak się będę cieszyć

Zaj....ty kociak!

Sisi wszystkiego NAJ z okazji rocznicy!

Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!

reklama
KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia. :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami

Madzienka cholera wiesz co. Jak się go spytałam o endometrium to pokiwał glową powiedział że nie jest zachwycony. Na to ja czy można coś na to poradzić. I wtedy on strzelił mnie w pysk powiedził że teraz zostawiamy tak jak jest a przy następnej inseminacji będziemy walczyć z endometrium.
I tak mi się wydaje że nawet on nie wierzy w powodzenie tego zabiegu. Załamał mnie trochę, bo Super G jak też coś w podobnym tonie powiedzial na początku do do tej pory się mnie nie udało. Pierdollone fatum.
ty tutaj nie caruj nas złymi myslami! uda sie napewno! skoro może byc ciąża z pecherzyka o 16mm ( a znam przypadek ze byla) to i pewnie nie jedna byla z malym endometrium:tak: twoj byk rozpłodowy zapoda takie żołnierze że żadne endometrium się nie oprze:laugh2::laugh2::laugh2:
będzie dobrze zobaczysz!!!:-D

Hanka endometrium 11 mm jest bardzo dobre...minimalne jest 8 mm a ty masz 11 mm ja miałam zawsze ok 10-11 w dniu owulacji a ty masz jeszcze 2 dni to urosnie będą się miały gdzie zagnieździć 2 fasolki...a czy nie powinnaś zrobić dzisiaj zastrzyku bo pęcherzyk 23 jutro będzie miał 25 to już blisko torbieli...a jakiej masz wielkości jak pękają???

Kingus-odezwij sie po wizycie...nie zapomnij!
Wróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciąży:-D Mam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.

zrobilam badanka hormonow 3dc
Za bardzo się nie znam ale chyba ok;-)

Witaj:-)
Jak to jest z szyjka macicy przed @?? Kiedy mniej wiecej sie obniza? Tzn. ja mam 26dc i szyjke wyyysoko i raczej zamknieta to to dziwne czy normalne i moze sie jeszcze obnizy 1dzien przed @ czy to raczej juz pozno??
Ja nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie u mnie to jakoś dziwnie było rano była inna a wieczorem inna. Raz mi się wydało, że jest otwarta a na usg wyszło, że zamknięta tak więc nie jestem specjalistą od szyjki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-)

Właśnie ja to tak rozumiem, że jakby cos wyhodowali to by to było napisane w antybiogramie, a ponieważ ja zrobilam zwykly posiew moczu, bo nie wiedzialam o czyms takim jak antybiogram-
Ja na swoim wyniku mam napisane - hodowla jałowa.

Sisi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D:-D

Na prawym jajniku 2 pęcherze: pierwszy 23mm drugi 20mm, na lewym maleństwo bo tylko 11mm i raczej nic z niego nie będzie jak wezme predalon jutro. Endometrium mam 11, powiedzial że to takie przyzwoite minimum.
Najbardziej fascynujące jest to że ja jestem dopiero w 11dc. Facet ocipiał, oniemiał, zamilkł.
Super wyhodowałaś te pęcherzyki:tak::tak::tak::tak:

reklama
KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia. :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami
ojjj:-( rzeczywiście ci się nie dziwię ze jestes na maksa wkurw...... kurcze tyle czekasz a tu jeszcze przesunięcie...... mam nadzieje ze zostanie ci to wynagrodzone i uda się odrazu!:tak:;-)

Do góry