reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej laski;-)

justynko gratuluje ale baaardzo po cichutku........:sorry:
PM a ty??? testuj!!
sandra masz taki sam wzrost co ja o jedna kreske, to chyba dobrze?

nektarynko!!!! halo!!! zerknij na moj wykresik plis i powiedz czy dobrze idzie??

i dzien dobry dla wszytskich dziewczynek;-)

OOo Zajaczek jest cien cienia cienia wiec jest nadzieja. 3mamy kciuki A powiedz czy masz takie delikatne, niesmiale przeczucie ze sie udalo??
Ja mam 27 dc I mam jakies takie przeczucie dziwne. Tylko ze u mnie objawy jakby troche same sobie zaprzeczaja. Tzn piersi jak nigdy powiekszone i jedrne, brzuch pobolewa od 6 dni, pryszcze na @ nie wyskoczyl jakos jeszcze, od 2 dni sikam jak nawiedzona (dzis w nocy wstawalam 6 razy - wiem ze to za wczesnie na taki objaw ale ja naleze do tych sikajacych i w nocy 1 raz wstaje zwykle do kibelka ale dzis to rekord) tempka jeszcze nie spada 37 ciagle (troche wyrwana jednak z kontekstu bo nie mierzylam caly cykl tylko od kilku dni), co 2 godziny jestem glodna i mnie ssie w zoladku no i tylko te pllamienia od kilku dni mnie doluja ale z 2giej strony macam sobie cyculki i mi wraca nadzieja bo takich fajnych to chyba nigdy nie mialam. Ehhh ale by bylo fajnie...Zajac bedzie dobrze

Bernardka i Marzenixx...ja się odchudzam a nie testuje więc pewnie @ zaginęła ze względu na diete...Przylezie jeszcze - gwarantuje..Zresztą w tym miesiącu mało staranek było więc nawet na to nie liczę..

Makaronka a kiedy zatestujesz????

Laski może jakaś kawa, co?

Część dziewczynki!

Zaraz Was poczytam tylko muszę Zająca na ziemie sprowadzić!!!

Nektarynko....nie ma czego. Mam nadzieję ale na pewno nie pokażę tego testa M.
Pokazałam go koleżance w pracy i ona niby widzi ale mówi że powinna byc ciemniejsza dużo.
Muszę poczekać dziewczyny :(
Jak jutro Makumba nie przyjdzie to wtedy zacznę się nieśmiało cieszyć...
Zastanawiałam się czy betki nie zrobic, jak myslicie??

Nie słuchaj koleżanki! Kreska będzie ciemniejsza z każdym dniem, ale na początku nigdy nie jest bardzo mocna! Słuchaj podwójnej Matki Polki! U mnie testy zawsze robione w dniu @ i kreseczki słabiutkie. Mało tego - nawet następnego dnia tez nie były takie jak kontrolna!
Ja osobiście nigdy nie miałam cienie kreseczki jeśli ciąży nie było. Wiem,że były tu różne sytuacje na forum, ale ja tam wierzę w Twoja fasolkę!

K* to jest zajebisty cień cienia....nawet cień cienia cienia;)
Ale beta prawdę Ci powie! Leć na badanie- biegusiem!!!!
A wiesz dlaczego? Bo jutro jak zrobisz drugi test, to prawdopodobnie kreska tez będzie jeszcze słabo widoczna! I będziesz kolejny dzień się zamartwiać!!!

Przecież to ma byc prezent tak???
Najlepsze życzenia!!!

sandra masz taki sam wzrost co ja o jedna kreske, to chyba dobrze?

hej kochana... nie chce cie niepotrzebnie denerwowac ale skok o 1 kreske nie swiadczy o owulacji... czyli ja mam pewnie cykl bezowulacyjny... juz sie zalamalam... to ostatni cykl moich staran... nie mam juz sily o to zeby walczyc o dziecko... boje sie ze sie to zle skonczy na mnie...

reklama
r6wni9.jpg

KAWA DLA WSZYSTKICH :)

Do góry