reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Jestem ja.nikogo nie ma??????
Olu pamietasz adres tej stronki z której miałaś ten suwaczek z ta macica i całym cyklem?
Ja dziekuje od wczoraj mnam jakieś takie wewnetrzna nerwy,ze kawa chyba by mnie dobiła juz całkiem :-(meliske to tak chetnie wypiję
Ja tez tak myslałam a tu taki numer i to własnie w TE dni:-( ale myślałam że sobie wyjaśniliście wszystko... kurcze. No szkoda...Zachce mus sie to mu przejdzie;-)

przeryczalam juz 2 noce-ehhh
No ale przecież Go na siłe nie wykorzystam

Póki co jest mi przykro i najchetniej to wyeksmitowałabym go choc na weekend do mamusi

Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
KROPECZKA witaj:-)wyspana wyspana :-)nawet z rana serduszkowanie zaliczone
jak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)

w.kropeczka
Fanka BB :)
OlaPM...a Ty kiedy slonko testa sikasz??? jak tam z tymi plamkami...wyjasnilo sie cos????
Badaicka...kochanie sama nie wie co napisac...jakos nie rozumiem za bardzo zachowania twojego M....moze go stresuje ta sytuacja i stad tak postepuje???? Probowalas z nim pogadac otwarcie???
Romcia-buziolki dla Ciebie-co nowego???
Dzen 4-kiedy idziesz na wizyte kochaniutka??? jak sie czujesz??? i czemu tak rzadko zagladasz???
Marzenixx-jak tam lutowanie???? Widze ze te wasze tempki i testy cos swiruja w tym m-cu...boze jak ja sie ciesze ze juz sie tak nie nakrecam....ale pewnie niedlugo to tylko potrwa...niedlugo i zas sie zacznie taniec co rano z termometrem, skanie na t.owulacyjne i cala reszta......
Sandranana...kochanie-glowa do gory!!! Bedzie dobrze!!!!! Buziaki!
Wikulaa-dzialaj ostro na cieplym piasku Bulgarii i wracaj z fasolka!!!!!
Martynka222-buziaczi dla Ciebie....:-) Zuch jestes wielki jak dla mnie!!!
Pozdrawiam wszelkie niewymienuone hurtem...by sie nikt nie poczul smutno....
Romcia-buziolki dla Ciebie-co nowego???
Dzen 4-kiedy idziesz na wizyte kochaniutka??? jak sie czujesz??? i czemu tak rzadko zagladasz???
Marzenixx-jak tam lutowanie???? Widze ze te wasze tempki i testy cos swiruja w tym m-cu...boze jak ja sie ciesze ze juz sie tak nie nakrecam....ale pewnie niedlugo to tylko potrwa...niedlugo i zas sie zacznie taniec co rano z termometrem, skanie na t.owulacyjne i cala reszta......
Sandranana...kochanie-glowa do gory!!! Bedzie dobrze!!!!! Buziaki!
Wikulaa-dzialaj ostro na cieplym piasku Bulgarii i wracaj z fasolka!!!!!
Martynka222-buziaczi dla Ciebie....:-) Zuch jestes wielki jak dla mnie!!!
Pozdrawiam wszelkie niewymienuone hurtem...by sie nikt nie poczul smutno....
Zajączek81
Ja na razie wodę...bo gorąco u nasPatrysia czekolade, Justysia lepiej herbatkę na wszelki wypadek...
A ja kawę z mlekiem...

Widzę że księżniczka Wiola się w końcu wyspała i pojawiłaJak Cie zaraz kopne pod ogonkiem to zobaczysz!
Zajaczku-biegniej na betke i wszystko bedzie jasne...nie masz nic do stracenia, a testa mozesz sikac jeszcze przez kilka kolejnych dni i za kazdym razem moze byc cien cienia zanim sie nie wzmocni...bedziesz sie denerwowala tylko i stresowala fasolke....biegaj migusiem na betke-raz!!!!
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"
Cwicznia ok....a olanko boli i w trakcie cwiczen i bez nich a nawet w nocy...niestety:-((( dziekuje:-)

Powiedz mi Słońce, jak długo ty masz mieć tą rechabilitację??
ja nie testowac..a plamienie sie wczoraj definitywnie zakonczylo..czekam na @
Magduś - Ovulation calendar - Your menstrual cycle in pictures and words ( tylko to z moim cyklem bo ja nie umiem wykasowac )
Magduś - Ovulation calendar - Your menstrual cycle in pictures and words ( tylko to z moim cyklem bo ja nie umiem wykasowac )
badaicka
Paulusia i Filipek
Badaicka...kochanie sama nie wie co napisac...jakos nie rozumiem za bardzo zachowania twojego M....moze go stresuje ta sytuacja i stad tak postepuje???? Probowalas z nim pogadac otwarcie???

Zajączek81
No własnie, dlatego też jestem zdziwiona, ale pewnie nie bardziej niz ty....[/LEFT]
Tak kochanie rozmawiałam z nimwszystko sobie omówiliśmy.Pisałam tu nawet że stwierdził,że chocby bez namiętności to bedziemy sie starali, a w poniedziałek strzelił mi taki numer :-
-
-(
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej kropeczko :*Marzenixx-jak tam lutowanie???? Widze ze te wasze tempki i testy cos swiruja w tym m-cu...boze jak ja sie ciesze ze juz sie tak nie nakrecam....ale pewnie niedlugo to tylko potrwa...niedlugo i zas sie zacznie taniec co rano z termometrem, skanie na t.owulacyjne i cala reszta......
wlasnie zmiasta wrocilam i musze sie za zupke zabrac i za lutowanie, dzis kolejna porce 200szt płytek mi mężus dostarczyl więc mam robote na caly dzien...

buziaczki :**
reklama
Podziel się: