reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nikogo nie ma??????
Jestem ja.
Olu pamietasz adres tej stronki z której miałaś ten suwaczek z ta macica i całym cyklem?

Ja dziekuje od wczoraj mnam jakieś takie wewnetrzna nerwy,ze kawa chyba by mnie dobiła juz całkiem :-(meliske to tak chetnie wypiję
:-( ale myślałam że sobie wyjaśniliście wszystko... kurcze. No szkoda...Zachce mus sie to mu przejdzie;-)
Ja tez tak myslałam a tu taki numer i to własnie w TE dni
przeryczalam juz 2 noce-ehhh
No ale przecież Go na siłe nie wykorzystam :baffled: zresztą teraz to juz i tak musztarda po obiedzie.
Póki co jest mi przykro i najchetniej to wyeksmitowałabym go choc na weekend do mamusi :baffled: niestety zawozi w sobote naszych sasiadów na wesele i bedzie w domu :baffled:

Ostatnia edycja:
KROPECZKA witaj:-)wyspana wyspana :-)nawet z rana serduszkowanie zaliczone:-pjak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)

OlaPM...a Ty kiedy slonko testa sikasz??? jak tam z tymi plamkami...wyjasnilo sie cos????

Badaicka...kochanie sama nie wie co napisac...jakos nie rozumiem za bardzo zachowania twojego M....moze go stresuje ta sytuacja i stad tak postepuje???? Probowalas z nim pogadac otwarcie???

Romcia-buziolki dla Ciebie-co nowego???

Dzen 4-kiedy idziesz na wizyte kochaniutka??? jak sie czujesz??? i czemu tak rzadko zagladasz???

Marzenixx-jak tam lutowanie???? Widze ze te wasze tempki i testy cos swiruja w tym m-cu...boze jak ja sie ciesze ze juz sie tak nie nakrecam....ale pewnie niedlugo to tylko potrwa...niedlugo i zas sie zacznie taniec co rano z termometrem, skanie na t.owulacyjne i cala reszta......

Sandranana...kochanie-glowa do gory!!! Bedzie dobrze!!!!! Buziaki!

Wikulaa-dzialaj ostro na cieplym piasku Bulgarii i wracaj z fasolka!!!!!

Martynka222-buziaczi dla Ciebie....:-) Zuch jestes wielki jak dla mnie!!!

Pozdrawiam wszelkie niewymienuone hurtem...by sie nikt nie poczul smutno....​

Patrysia czekolade, Justysia lepiej herbatkę na wszelki wypadek...
:-D:-D
A ja kawę z mlekiem...
Ja na razie wodę...bo gorąco u nas:-D
Jak Cie zaraz kopne pod ogonkiem to zobaczysz!
Zajaczku-biegniej na betke i wszystko bedzie jasne...nie masz nic do stracenia, a testa mozesz sikac jeszcze przez kilka kolejnych dni i za kazdym razem moze byc cien cienia zanim sie nie wzmocni...bedziesz sie denerwowala tylko i stresowala fasolke....biegaj migusiem na betke-raz!!!!
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"

Cwicznia ok....a olanko boli i w trakcie cwiczen i bez nich a nawet w nocy...niestety:-((( dziekuje:-)
Widzę że księżniczka Wiola się w końcu wyspała i pojawiła:-D:-D Nie kopaj Zajączka. Zajączek rozsądny. Dziś nie mógł zrobic betki bo przyjechał autobusem do pracy. Ale jutro lub pojutrze pójdzie zrobi. Słoneczko ja mam termin@ na jutro...miałam czekać dzielnie ale chciałam zobaczyc czy Kropeczka będzie ciotką - klotką:-)
Powiedz mi Słońce, jak długo ty masz mieć tą rechabilitację??

Badaicka...kochanie sama nie wie co napisac...jakos nie rozumiem za bardzo zachowania twojego M....moze go stresuje ta sytuacja i stad tak postepuje???? Probowalas z nim pogadac otwarcie???​

Tak kochanie rozmawiałam z nim :baffled: wszystko sobie omówiliśmy.Pisałam tu nawet że stwierdził,że chocby bez namiętności to bedziemy sie starali, a w poniedziałek strzelił mi taki numer :-:)-:)-(

Marzenixx-jak tam lutowanie???? Widze ze te wasze tempki i testy cos swiruja w tym m-cu...boze jak ja sie ciesze ze juz sie tak nie nakrecam....ale pewnie niedlugo to tylko potrwa...niedlugo i zas sie zacznie taniec co rano z termometrem, skanie na t.owulacyjne i cala reszta......​

hej kropeczko :*
wlasnie zmiasta wrocilam i musze sie za zupke zabrac i za lutowanie, dzis kolejna porce 200szt płytek mi mężus dostarczyl więc mam robote na caly dzien...:confused2:

buziaczki :**

reklama
Do góry