reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wioletka!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacie!!!! Tak to mnie juz dawno nikt nie witał:-):-D:-)
Megabuziaczki z samego England-u wprost do Ciebie ślę!!!!!!;-):laugh2:;-)

Ja tez tak myslałam a tu taki numer i to własnie w TE dni
przeryczalam juz 2 noce-ehhh

Kochanie-moim zdaniem musisz odpuscic...na sile nic sie nie da, a facet jeszcze bardziej sie zamknie iklopot bedzie juz nie tylko w lozku ale na calej linii....
Moze postaraj sie popostu z nim kochac, nie licz dni rzez najblizsze miesiace, nie wspominaj o forum, cyklu, dniach plodnych itd...moze on wtedy wroci do normy...?
I nie placz serduszko juz wiecej po nocach!!!!! Mam nadzieje, ze szybko sie wszystko ulozy jak trzeba i atmosfera sie rozluzni jak przedtem;-)

nawet z rana serduszkowanie zaliczone:-pjak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)

No to korzystaj Patrysiu, korzystaj!!!! teraz to ja juz wiem czemu Ty popoludniami ziewasz...ba jak sie wstaje wczesnie o swicie na baraszowanie to potem trzeba nadrobic stracony sen:-) Buziaki!

Widzę że księżniczka Wiola się w końcu wyspała i pojawiła:-D:-D
Ale jutro lub pojutrze pójdzie zrobi. Słoneczko ja mam termin@ na jutro...miałam czekać dzielnie ale chciałam zobaczyc czy Kropeczka będzie ciotką - klotką:-)
Powiedz mi Słońce, jak długo ty masz mieć tą rechabilitację??

No taaaak wstalam o 7 rano, po nieprzespanej w polowie nocy:-( a Ty mi tu z takim tekstem:crazy:
Jutro ma byc betka, jutro...zadne pojutrze!!!!
Justynko-skoro termin @ masz na jutro to ten cien cienia wszystko tlumaczy.....to jest narazie bardzo wczesna ciaza...moim zdaniem testy sie nie myla w ta strone-ja juz pocichutku gratuluje:-) jak to fajnie byc ciotka klotka (swoja droga...skad wiesz ze mam taka ksywe w domu?)

A moja rehabilitacja-nie wiem ile to potrwa...kolo m-ca pewnie...a potem wizyta u chirurga otropedy i sie okaze co dalej, czy tniemy czy wiercimy czy jeszcze inne cuś...:confused:

reklama
No taaaak wstalam o 7 rano, po nieprzespanej w polowie nocy:-( a Ty mi tu z takim tekstem:crazy:Jutro ma byc betka, jutro...zadne pojutrze!!!!
Justynko-skoro termin @ masz na jutro to ten cien cienia wszystko tlumaczy.....to jest narazie bardzo wczesna ciaza...moim zdaniem testy sie nie myla w ta strone-ja juz pocichutku gratuluje:-) jak to fajnie byc ciotka klotka (swoja droga...skad wiesz ze mam taka ksywe w domu?)

A moja rehabilitacja-nie wiem ile to potrwa...kolo m-ca pewnie...a potem wizyta u chirurga otropedy i sie okaze co dalej, czy tniemy czy wiercimy czy jeszcze inne cuś...:confused:
Już już...nie krzycz na mnie bo się w sobie zamknę:-) Zobaczę. Wiesz... Marzence też wyszedł cień cienia:-( między innymi dlatego nie chcę się cieszyć na zapas...
Ale trafiłam z tą Ciotką:-):-)
A DŁUGO MA CIE TA NOGA TAK NAPIERNICZAC PO TEJ OPERACJI...przecież to masakra jest jakaś...

ja nie testowac..a plamienie sie wczoraj definitywnie zakonczylo..czekam na @

)

To Ty po plamieniach masz jakies dni suchosci i dopiero przychodzi @????
Oj cos mi sie zdaje ze za tymi pozdrowieniami to ja klapsa wysle...bo czemu testa nie zrobilam???? Zapomnialam bylam???:laugh2::rofl2::laugh2:Czy co???

[/LEFT]
Tak kochanie rozmawiałam z nim :baffled: wszystko sobie omówiliśmy.Pisałam tu nawet że stwierdził,że chocby bez namiętności to bedziemy sie starali, a w poniedziałek strzelił mi taki numer :-:)-:)-(

Latwiej powiedziec, trudniej zrobic...zgodzil sie pewnie tylko tak dla zasady, by miec z glowy dalsze gadanie (pewnie tak kocha rozmawiac jak wiekszosc facetow, czyli prawie wcale)...a jak przyszlo co do czego to sie zestresowal i stwierdzil, ze to bez sensu....stad taki zwrot decyzji...
Ale madziu-ja go rozumiem...faceci nie maja takiego instynktu jak kobiety, nie maja i nie czuja presi czasu w tych sprawach ... mowie Ci-odpusc na jakis czas a wszystko wroci do normy-zaczniecie sie cieszyc z seksu dla samego seksu i dzidzia sie pojawi nawet sie nie spostrzerzesz!

hej kropeczko :*
wlasnie zmiasta wrocilam i musze sie za zupke zabrac i za lutowanie, dzis kolejna porce 200szt płytek mi mężus dostarczyl więc mam robote na caly dzien...:confused2:
:**

Rodzinna firma sie kreci:-)))) tak trzymaj!!! Co sie bedziesz u kogos platala jak wlasny i prywatny maz daje ci prace:-))) I jeszcze otem w nocy solidnie wynagradza....:-)
Buziaki marzenko!

Madziu...Wioletka dobrze mówi...można jej polać wódki:D
Nie lubie wodki!!!!!!! tylko nie wodki!!!!!!:baffled::no::baffled:

ja nie testowac..a plamienie sie wczoraj definitywnie zakonczylo..czekam na @

Magduś - Ovulation calendar - Your menstrual cycle in pictures and words ( tylko to z moim cyklem bo ja nie umiem wykasowac )
Dziekuje Ci Oleńko.
A date zmieniasz klikajac na change date

No własnie, dlatego też jestem zdziwiona, ale pewnie nie bardziej niz ty....
Ano tak to juz jest z chłopami,no przynajmniej z moim :baffled:
hej kropeczko :*
wlasnie zmiasta wrocilam i musze sie za zupke zabrac i za lutowanie, dzis kolejna porce 200szt płytek mi mężus dostarczyl więc mam robote na caly dzien...:confused2:buziaczki :**
A jak z wypłatą? :-D w naturze? :rofl2::rofl2::rofl2:

Kochanie-moim zdaniem musisz odpuscic...na sile nic sie nie da, a facet jeszcze bardziej sie zamknie iklopot bedzie juz nie tylko w lozku ale na calej linii....
Moze postaraj sie popostu z nim kochac, nie licz dni rzez najblizsze miesiace, nie wspominaj o forum, cyklu, dniach plodnych itd...moze on wtedy wroci do normy...?
I nie placz serduszko juz wiecej po nocach!!!!! Mam nadzieje, ze szybko sie wszystko ulozy jak trzeba i atmosfera sie rozluzni jak przedtem;-)
Wiolu nie pozostaje mi nic innego jak zastosoawać się do Twoich madrych rad-dziekuje

Madziu...Wioletka dobrze mówi...można jej polać wódki:D

A my z M. nic sobie w końcy nie montujemy specjalnego na rocznicę. Ugotuje coś pysznego (makaronik z mascarpone i pesto pewnie) napijemy się winka i wywiniemy coś. Stwierdziliśmy że mamy od cholerki wydatków więc sobie darujemy prezenty. Umówilismy się że urlop będzie prezentem wspólnym:D

Już już...nie krzycz na mnie bo się w sobie zamknę:-) Zobaczę. Wiesz... Marzence też wyszedł cień cienia:-( między innymi dlatego nie chcę się cieszyć na zapas...
Ale trafiłam z tą Ciotką:-):-)
A DŁUGO MA CIE TA NOGA TAK NAPIERNICZAC PO TEJ OPERACJI...przecież to masakra jest jakaś...

Zamknie to ci sie ale ujscie szyjki...bo mamy Fasolke:-)
Justynko-ja bym szla na betke na Twoim miejscu jutro-mowie serio...bo jesli masz cien kreski to znaczy ze cos jest na rzeczy. I jesli wszystko bedzie jak ja mysle to elegansko-jak mowi hania:-) Ale jak dostaniesz za dzien, dwa, trzy @ to dla wlasnej pewnosci ja zrobilabym betke by wiedziec, czy ta kreska cos oznaczala i jak w przypadku wielu ciaz-sie nie utrzymala we wczesnym stadium-czy tez test oklamal, kreska nie miala poparcia w betce.
Dlaczego ci tak radze??? Bo jesli dostalabym @ to moze od kolejnego cyklu powinnas brac duphaston?
Ja mialam 2 razy test pozytywny, 2 razy objawy rozciagania, szczypania w dole pbrzucha, bol krzyzy itd....i zawsze po testach @ spoznil mi sie kilka dni...ale sie pojawil. I lekarz stwierdzil, ze takie testy nie biora sie z powietrza ani wyobrazni...cos musialo byc na rzeczy...ale ze jestem w Uk nie milam jak zrobic betki i do konca sama nie wiem. Dlatego dostalam od gina duphaston by pomoc urzymac sie koljenym ciaza o ile sie pojawia.
Nie strasze i nie mam zamiaru siac tu grozy, pisze o tym jakie sa fakty-...ja zreszta naleze do tych bab co wole wiedziec wiecej niz mniej...dlatego radzilabym ci zrobic cetke jutro jak @ sie nie pojawi.
A regularne masz cykle????

reklama
Justyś ja też Cię poproszę o betę..Uwierz mi że lepiej zrobić za dużo niż za mało..I teraz nie mówię tego by się przekomarzać..Ja byłam w ciąży nieuświadomiona badań i innych tego typu rzeczy...Teraz zrobię nawet za dużo jak się kiedyś okaże że są II

Do góry