reklama
Jadźka
mama 2 synów
Współczuje, mnie w piątek też osa użądliła ale po boło, po swędziało i trochę jeszcze swędzi ale smaruje fenistilem.Byłam u lekarza,oczywiście było opóxnienie,jedna lekrka przyjmowała bo czas urlopowy.3 osoby przyszły się pytać czy ich przyjmie więc minuty lecą i w sumie weszłam 40 min po czasie.
nie znosze tego czekania przed tym gabinetem.
obejrzała mi ta rękę i od razu powiedziaął że to reakcja alergiczna i wysłałą na zastrzyk.piguła mi dała zastrzyk w tyłek,było znosne,az tak nie bolało
i powiedzieli mi że po tym już nie będzie się powiekszał obrzęk i będzie schodzić.
nie minęło dużo czasu,może z 3h a tu rozlało mi sie z 3cm do 10cm-taka plama na reku i gorące jak cholerka-jest goraczka.
godzinę robiłam sobie okłady z wody z octem,smaruje fenistilem,dziś juz wypiłam 4 tabletki musujace wapna.
w tej chwili widzę że jakby troszeczke lepiej ale zobaczymy co po nocy.obym nie musiała jutro znowu biec do lekarza![]()
Dobra spadam bo m syczy. Dobranoc Kobitki
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem
moze ma co z ciasteczkami
wiesz co,jezeli Tobe sie nie uda w tym tyg do mnie wpasc a po niedzieli bedzie pogoda to moze ja sie w koncu zbiore i pojade .postarm sie mocno!!!!!!!11
bo przez te wakacje to juz calkiem zapyzieje w tek chalupie

Pauliny terapeutka bierzez na poczatku sierpnia troche wolnego to ja bede miala spokojnie czas gdzies jechac bo tak jestem od niej uzalezniona.
wspolczuje.ja tak kiedys mialam po komarze
Weronike ostatnio tez jak kmar ugryzl w lydke to tak spuchlo jakby jej sie cos stalo innego,.nie mogla stanac na ta noge i zaczerwienienie bylo strasznie gorace.ale fenistil pare razy dzinnie i zeszlo
milo nam:-)
to mam zaznaczone ale to brat ma cos z kompem bo mi stronki gasna
no patrz prawie trafilam ale glowy w przychodni chyba nie myjesz hehehe.Trafilam jak kula w plot
A moja mam poszla kupic mi pierogiLali jeszcze spi
moze ma co z ciasteczkami
to wez daj mi ten numer i ewentualnie zapytaj co i jak oki?To nie ja pisłam tylko MartaKłomnie jest przychodnia stomatologiczna, mogę wziąć od nich numer. Robia na nfz, ale nie wiem w jakim zakresie.
Jest jeden problem, mamy teraz tylko jedno auto, albo M mi naprawi albo pojedzie do pracy tramwajem, ale on ostatnio ciągle autem
A przydało by mi się do ciebie przyjechać bo cały czas nie ufarbowana chodze
Straszna patelnia u mnie, ale chyba się z biorę do parku![]()
wiesz co,jezeli Tobe sie nie uda w tym tyg do mnie wpasc a po niedzieli bedzie pogoda to moze ja sie w koncu zbiore i pojade .postarm sie mocno!!!!!!!11
bo przez te wakacje to juz calkiem zapyzieje w tek chalupie

Pauliny terapeutka bierzez na poczatku sierpnia troche wolnego to ja bede miala spokojnie czas gdzies jechac bo tak jestem od niej uzalezniona.
Byłam u lekarza,oczywiście było opóxnienie,jedna lekrka przyjmowała bo czas urlopowy.3 osoby przyszły się pytać czy ich przyjmie więc minuty lecą i w sumie weszłam 40 min po czasie.
nie znosze tego czekania przed tym gabinetem.
obejrzała mi ta rękę i od razu powiedziaął że to reakcja alergiczna i wysłałą na zastrzyk.piguła mi dała zastrzyk w tyłek,było znosne,az tak nie bolało
i powiedzieli mi że po tym już nie będzie się powiekszał obrzęk i będzie schodzić.
nie minęło dużo czasu,może z 3h a tu rozlało mi sie z 3cm do 10cm-taka plama na reku i gorące jak cholerka-jest goraczka.
godzinę robiłam sobie okłady z wody z octem,smaruje fenistilem,dziś juz wypiłam 4 tabletki musujace wapna.
w tej chwili widzę że jakby troszeczke lepiej ale zobaczymy co po nocy.obym nie musiała jutro znowu biec do lekarza![]()
wspolczuje.ja tak kiedys mialam po komarze

Weronike ostatnio tez jak kmar ugryzl w lydke to tak spuchlo jakby jej sie cos stalo innego,.nie mogla stanac na ta noge i zaczerwienienie bylo strasznie gorace.ale fenistil pare razy dzinnie i zeszlo
jestem po pracy
dzisiaj nawet średnio zmęczona no i nałogowo musiałam do was wpaść![]()
milo nam:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam!
Cały dzień się nie pokazywałam bo jeden pan skończył komin przerabiać w salonie więc wzięłam się za sprzątanie, bo niby folią zakryte ale się nakurzyło. A że przed @ jestem to sprzątanie mi szło ...nawet okna pomyłam

będziesz miala na zmianę, fajne choć nie w moim guście
przyjedż do mnie u nas tropiki i temperatura 35'C
i nie pada
dołączam do życzeń WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!
ja kupiłam dla Macka za 35 zł na allegro nowy i nawet Krzyś jeżdzi
SUPER JEŹDZIK - NÓWKA (690397042) - Aukcje internetowe Allegro
mojemu się kilka razy zdarzyła wpadka

ale sam prał i sprzątał podłogę

oj skąd ja to znam
ale mnie psycholog w przedszkolu mowila że dzieci nie mają podzielnej uwagi i to dlatego
więc żeby się nie złościć tylko podejść i dotchnąć bo inaczej nie słyszą
moja mama jak do mnie przyjeżdża to zrobi furę pierogów z wszystkim a ja do woreczków opisuję i mrożę a potem są jak znalazł

to musi być silna reakcja alergiczna, napisz co i jak!
Pozdrawiam wszystkie!
Może będę miała jutro trochę czasu przez dzień to zaglądnę.
Miłej nocy!:-):-):-)
Cały dzień się nie pokazywałam bo jeden pan skończył komin przerabiać w salonie więc wzięłam się za sprzątanie, bo niby folią zakryte ale się nakurzyło. A że przed @ jestem to sprzątanie mi szło ...nawet okna pomyłam

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje![]()

u mnie tez cos od rana popaduje fgdzie ten upal i slonce???????????????![]()
przyjedż do mnie u nas tropiki i temperatura 35'C

najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń![]()
dołączam do życzeń WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!
a i chcę mu kupić taki jeździk pchacz (czy jak to się nazywa)wczoraj widziałam w smyku fajny ale cena 199zła ten sam w komisie mocno zniszczony za 149 zł
jak dla mnie przegięcie
![]()
ja kupiłam dla Macka za 35 zł na allegro nowy i nawet Krzyś jeżdzi

SUPER JEŹDZIK - NÓWKA (690397042) - Aukcje internetowe Allegro
malinko,nie zazdroszczę roboty,M jak ostatnio po grillu "zachorował";-),to musiał prać,koc,kołdrę z nawleczką,prześcieradło,2 pary spodni i podkoszuleka o materacu z łoża nie wspomnę
.
mojemu się kilka razy zdarzyła wpadka

poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajkino to mają już szlaban na bajki
![]()
Moj jak patrzy na film albo oglada jakis program to ja gadam do niego a on nie slyszy Laura jak sie zapatrzy w bajke ma to samo
oj skąd ja to znam

A moja mam poszla kupic mi pierogiLali jeszcze spi
moja mama jak do mnie przyjeżdża to zrobi furę pierogów z wszystkim a ja do woreczków opisuję i mrożę a potem są jak znalazł
ja jestem zakęcona jak słoik słuchajcie nalałam wody do czajnika na kawulca i czekam chodzę po kuchni i marudzę pod nosem że wszystko mi dziś na złość nae=wet woda gotuje się wiecznośc a julka mamusiu ale ja julia ty się nie odzywaj bo mam nerwa musi mi przejśc i dalej marudze pod nosem a julka nie to nie ale jak byś włączyła czajnik to byś szybciej miała tą kawę...............i poszłanormalnie głupio mi było i śmiać mi się chciało
![]()

to musi być silna reakcja alergiczna, napisz co i jak!
Pozdrawiam wszystkie!
Może będę miała jutro trochę czasu przez dzień to zaglądnę.

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Jadzka milej nocy.
Zuskus tez:-)
Malinaa Ty masz kilka pstow wiecej ode mnie!!!!!!!!!!!!!
a jak to mozliwe co???????????
Zuskus tez:-)
Malinaa Ty masz kilka pstow wiecej ode mnie!!!!!!!!!!!!!
a jak to mozliwe co???????????

Marta1981
Rodzyneczka
Skoczy która za mnie do kuchni po herbatkę
;-)?

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Skoczy która za mnie do kuchni po herbatkę;-)?
lece:-):-):-):-):-):-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
As gdzie jestes????????????

Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki Anabuba,i tak idę w tamtą stronę,to sobie dolewkę zrobię,ma która ochotę na lody toffee;-)?
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
lody by sie przydaly
rano narzekalam na zimno a treaz za oknem jets 20stopni

a wczoraj bylo tylko 10

oj bedzie upal jutro
rano narzekalam na zimno a treaz za oknem jets 20stopni

oj bedzie upal jutro
Podziel się: