Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuje, mnie w piątek też osa użądliła ale po boło, po swędziało i trochę jeszcze swędzi ale smaruje fenistilem.Byłam u lekarza,oczywiście było opóxnienie,jedna lekrka przyjmowała bo czas urlopowy.3 osoby przyszły się pytać czy ich przyjmie więc minuty lecą i w sumie weszłam 40 min po czasie.
nie znosze tego czekania przed tym gabinetem.
obejrzała mi ta rękę i od razu powiedziaął że to reakcja alergiczna i wysłałą na zastrzyk.piguła mi dała zastrzyk w tyłek,było znosne,az tak nie bolało
i powiedzieli mi że po tym już nie będzie się powiekszał obrzęk i będzie schodzić.
nie minęło dużo czasu,może z 3h a tu rozlało mi sie z 3cm do 10cm-taka plama na reku i gorące jak cholerka-jest goraczka.
godzinę robiłam sobie okłady z wody z octem,smaruje fenistilem,dziś juz wypiłam 4 tabletki musujace wapna.
w tej chwili widzę że jakby troszeczke lepiej ale zobaczymy co po nocy.obym nie musiała jutro znowu biec do lekarza![]()
to mam zaznaczone ale to brat ma cos z kompem bo mi stronki gasna
no patrz prawie trafilam ale glowy w przychodni chyba nie myjesz hehehe.Trafilam jak kula w plot
A moja mam poszla kupic mi pierogiLali jeszcze spi
to wez daj mi ten numer i ewentualnie zapytaj co i jak oki?To nie ja pisłam tylko MartaKłomnie jest przychodnia stomatologiczna, mogę wziąć od nich numer. Robia na nfz, ale nie wiem w jakim zakresie.
Jest jeden problem, mamy teraz tylko jedno auto, albo M mi naprawi albo pojedzie do pracy tramwajem, ale on ostatnio ciągle autem
A przydało by mi się do ciebie przyjechać bo cały czas nie ufarbowana chodze
Straszna patelnia u mnie, ale chyba się z biorę do parku![]()

Byłam u lekarza,oczywiście było opóxnienie,jedna lekrka przyjmowała bo czas urlopowy.3 osoby przyszły się pytać czy ich przyjmie więc minuty lecą i w sumie weszłam 40 min po czasie.
nie znosze tego czekania przed tym gabinetem.
obejrzała mi ta rękę i od razu powiedziaął że to reakcja alergiczna i wysłałą na zastrzyk.piguła mi dała zastrzyk w tyłek,było znosne,az tak nie bolało
i powiedzieli mi że po tym już nie będzie się powiekszał obrzęk i będzie schodzić.
nie minęło dużo czasu,może z 3h a tu rozlało mi sie z 3cm do 10cm-taka plama na reku i gorące jak cholerka-jest goraczka.
godzinę robiłam sobie okłady z wody z octem,smaruje fenistilem,dziś juz wypiłam 4 tabletki musujace wapna.
w tej chwili widzę że jakby troszeczke lepiej ale zobaczymy co po nocy.obym nie musiała jutro znowu biec do lekarza![]()

jestem po pracy
dzisiaj nawet średnio zmęczona no i nałogowo musiałam do was wpaść![]()

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje![]()

będziesz miala na zmianę, fajne choć nie w moim guście
u mnie tez cos od rana popaduje fgdzie ten upal i slonce???????????????![]()
i nie padanajlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń![]()
a i chcę mu kupić taki jeździk pchacz (czy jak to się nazywa)wczoraj widziałam w smyku fajny ale cena 199zła ten sam w komisie mocno zniszczony za 149 zł
jak dla mnie przegięcie
![]()

malinko,nie zazdroszczę roboty,M jak ostatnio po grillu "zachorował";-),to musiał prać,koc,kołdrę z nawleczką,prześcieradło,2 pary spodni i podkoszuleka o materacu z łoża nie wspomnę
.

ale sam prał i sprzątał podłogę

poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajkino to mają już szlaban na bajki
![]()
Moj jak patrzy na film albo oglada jakis program to ja gadam do niego a on nie slyszy Laura jak sie zapatrzy w bajke ma to samo

ale mnie psycholog w przedszkolu mowila że dzieci nie mają podzielnej uwagi i to dlatego
więc żeby się nie złościć tylko podejść i dotchnąć bo inaczej nie słyszą
A moja mam poszla kupic mi pierogiLali jeszcze spi
ja jestem zakęcona jak słoik słuchajcie nalałam wody do czajnika na kawulca i czekam chodzę po kuchni i marudzę pod nosem że wszystko mi dziś na złość nae=wet woda gotuje się wiecznośc a julka mamusiu ale ja julia ty się nie odzywaj bo mam nerwa musi mi przejśc i dalej marudze pod nosem a julka nie to nie ale jak byś włączyła czajnik to byś szybciej miała tą kawę...............i poszłanormalnie głupio mi było i śmiać mi się chciało
![]()

Miłej nocy!:-):-):-)Skoczy która za mnie do kuchni po herbatkę;-)?