reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cholera - troche sie stresuje przed jutrzejsza wizyta u gina - co powie.. czy wszystko jest tam ok i nie bedzie sie przedluzalo dluzej niz te dwa cykle

Gocha-teraz to Ty sie martw zeby w Bieszcadach byla piekna pogoda i zebys znalazla upojne wakacje na sierpien...a jutro u gina na bank wszystko bedzie jak nalezy!!! I na pewno szybko dostaniecie zielone swiatelko...wystartujesz we wrzesniu z grubej rury i w czerwcu 2010 na wakacje bedziesz mamusia:-):-)

Nektarynko...normalnie w szoku jestem...jak moga tak ludzi robic w balona?????Dobrze zes tego nie wziela...niech sie pieprza!!!!

A co do imion....moja kolezanka -Polka -wczoraj urodzila w Uk synka-Jonathana. porod byl rano o 5.25 a opoludniu juz poszla z maluszkiem do domu....tak to mozna rodzic, nie babeczki????

Bernadko-nie siedz za dlugo na slonku!!! I zapkmnialam spytac -jak tam nowa kanapa, sprawdzila sie????

Pogodynka skrada mi imie dla synka...a to jedna malpa...ale i tak ja lubie:-)

dzięki lachonarium za kciuki.

żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.

Postaram się mędę wywalić i popisać wam troszkę.

hania-powodzenia-trzymaj sie dzielnie slonce!!!!!! Uda sie-zobaczysz!!!!

A co do imion....moja kolezanka -Polka -wczoraj urodzila w Uk synka-Jonathana. porod byl rano o 5.25 a opoludniu juz poszla z maluszkiem do domu....tak to mozna rodzic, nie babeczki????
no wlasnie w uk fajna sprawa z tym rodzeniem... bo mi by sie nie chcialo siedziec w szpitalu kilka dni... ja to juz sobie myslalam ze jakbym miala rodzic to chce porod w wodzie i pojechalabym akurat tak na samo rodzenie... poczekalabym w domciu az skurcze sie ,,rozkreca'' i dopiero wtedy...
PAMIETAJCIE ZE NIE WOLNO BRAC WODY GAZOWANEJ CZY TO NIEGAZOWANEJ (BEZ ZNACZENIA) KTORA SIE MIALO W SZPITALU BO TO WROZY ZLE, ZE SIE NIBY WROCI DO SZPITALA... I NIE OGLADAC SIE ZA SIEBIE, NA SZPITAL TYLKO GLOWA PRZED SIEBIE :-):-):-):-):-)

takie glupie przesady. ale wierzyc, nie wierzyc-lepiej nie zapeszac :tak::tak: takze jak bedziecie rodzic to zostawic wode w szpitalu :-D:tak::tak::tak:;-):-)

Dzięki Lachonarium za kciuki.

Żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.

Postaram się mędę wywalić i popisać wam troszkę.
Buziaczki 4 wszystkie Lachony
HANIA TRZYMAJ SIE BEDZIE DOBRZE UDA SIE ZOBACZYSZ

Jak dla mnie za szybko do domu :baffled: a może ja dziwna jestem

A kanapa super jak najbardziej sie sprawdziła a jak !!!
Powiem tak naśladujac Marzenkę-yeeeeeeee :-D

musisz przycisnac play i poczekac troche bo cos ta piosenka jest popsuta i musi sie cale zaladowac i samo sie wlaczy po minucie...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=y-mgwNWvn20"]YouTube - The Chicken Song[/ame]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
nie miałam wczoraj czasu by do Was zajrzeć - byłam u babci cały dzień ale już to nadrabiam:tak:
ale na początek trochę lizusostwa;-)

Hanka - trzymam kciuki za inseminację - daj się zapłodnić:tak::tak::tak:

teraz mogę nadrabiac zaległości
pozdrawiam i buziakuję wszystkie kochane forumowiczki:tak:

reklama
Hey Lasensje :-)

Zajac - gniewam sie, miala byc beta wrrr :no:

Wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej lezec bo mam w glowie helikopter, tylko cos mi Hanka przeleciala ze jedzie do grzebacza tak?? Kurcze ledwo dysze, dzis we Wrocku 35 st w cieniu i to podobno najcieplejesze miasto w Europie...nie ma czym oddychac...

Jak takie jestescie czarownice to co mi wrozycie, bedzie ten chlopak czy nie ??:-):-)

Do góry