Zajączek81
Fanka BB :)
Ale go pięknie podsumowałaś...:-):-) Sam pewnie uważa inaczejpewnie bedzie chciał mieć i pewnie będzie miał, takie prawo mamy. Nieważne jak terazsię zachowuje, ważne jaki bdzie dla dziecka. ale kawał z niego drania.
Gdyby to był jakiś przystojniak i casanova ale urodą poszczycic sie za bardzo nie mozechudy blondyn, nie za piękny. Ale ja na to nie patrzyłam.

Miejmy nadzieję że dla dziecka będzie dobry...
Siemacie Lachonerie
Wypluskałam się coby pachnieć. Mam takiego jakiegoś pietra, dziwnie mi w brzuchu jak przed kolosem na którego nic nie umiałam.
W skrócie pojeballo mi się w tej bani już całkiem.

Będzie dobrze, tyle kciuków i serc z Tobą ze inaczej być nie może:-)
:-Zajaczku-no, no, no....ale nozka na fotografii....i wogole...piekna mamuska jestes! Widze, ze rocznica sie udala...bardzo sie ciesze Poziomko moja:-) Jutro pogratuluje oficjalnie
No i witam sie:-) Ja dostalam dzis @, noc nieprzespana, kolano chyba sie zemscilo za wczorajszy wieczorny spacer...a teraz zas brzuch nawala jak diabli, jestem: biedactwo, malenstwo i siedem nieszczesc...tak wygladam i tak sie dzis czuje:-(
Dzięki za miłe słowa:-)
Boziu, jak on to zniósł????Dzień dobry :-)
Było 9 par ( aż 7 dziewczynek w brzuszkach siedzi)- spotkanie takie bardziej ogólne i trochę ćwiczeń oddechowych i rozciąganie. Nawet fajnie było i mój M wysiedział 2,5 godziny ;-);-)

:-):-):-), ej a ty co robisz, idziesz się zapładniać i myslisz że co??? Ja na to zgody tez nie wydałam;-);-) a poza tym to z Twoją...a kto mi gorsety przysyłał;-)Mędo zasrana, chcesz mnie wyciulać i się zapłodnić i mnie samą zostawić. I proszę wyszło szydło z worka, ciuciuruciu angabanga buziaczki a tu taki numer mi odwaliłaś.
Ty się już bólami brzucha nie zasłaniaj, zalałaś formę i to bez mej zgody.
Jak bardzo szczegółową relacje?????
Relacja ma być baaaardzo szczegółowa:-)
no to super że humor Ci się naprawił:-)Hello
Dzięki, dzięki. No dzisiaj jak na razie jest wszystko tak, jak należy :-) Wczoraj wieczorem się wyciszyłam, obejrzałam dla poprawy humoru film z naszego wesela i bryknęłam z M do wyrka :-) Dzisiaj humorek dobry :-)
Zajączku, bo ja wczoraj nie pisałam, ale trzymam kciukaski, żeby to było TO :-)
A nic nie szkodzi że nie napisałaś.:-) Ja wiem że my WSZYSTKIE sobie dobrze życzymy. Ja się cieszę z każdej nowej fasolki i smucę Waszymi rozczarowaniami, bo to wszystko jakby mnie dotyczyło...
HANKA!!!!!!!!!! TY wiesz co!!!!!!!!!!!!!!!!Dzięki Lachonarium za kciuki.
Żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.
Buziaczki 4 wszystkie Lachony