reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

pewnie bedzie chciał mieć i pewnie będzie miał, takie prawo mamy. Nieważne jak terazsię zachowuje, ważne jaki bdzie dla dziecka. ale kawał z niego drania.
Gdyby to był jakiś przystojniak i casanova ale urodą poszczycic sie za bardzo nie moze:sorry2: chudy blondyn, nie za piękny. Ale ja na to nie patrzyłam.
Ale go pięknie podsumowałaś...:-):-) Sam pewnie uważa inaczej:-D:-D
Miejmy nadzieję że dla dziecka będzie dobry...
Siemacie Lachonerie
Wypluskałam się coby pachnieć. Mam takiego jakiegoś pietra, dziwnie mi w brzuchu jak przed kolosem na którego nic nie umiałam.
W skrócie pojeballo mi się w tej bani już całkiem.
:-D:-D Ty Hanka??? No cos Ty, kto jak kto ale żebyś Ty się denerwowała????:-D:-D:-D
Będzie dobrze, tyle kciuków i serc z Tobą ze inaczej być nie może:-)
Zajaczku-no, no, no....ale nozka na fotografii....i wogole...piekna mamuska jestes! Widze, ze rocznica sie udala...bardzo sie ciesze Poziomko moja:-) Jutro pogratuluje oficjalnie:tak:
No i witam sie:-) Ja dostalam dzis @, noc nieprzespana, kolano chyba sie zemscilo za wczorajszy wieczorny spacer...a teraz zas brzuch nawala jak diabli, jestem: biedactwo, malenstwo i siedem nieszczesc...tak wygladam i tak sie dzis czuje:-(
:-:)-:)-:)-( moje maleństo... A kto CI kazał spacerować??? No nawinąć na kolano i dupę przetrzepać....Ale cierpiąca jesteś więc ci daruję;-) Ćwiczyłaś dzisiaj??
Dzięki za miłe słowa:-)
Dzień dobry :-)
Było 9 par ( aż 7 dziewczynek w brzuszkach siedzi)- spotkanie takie bardziej ogólne i trochę ćwiczeń oddechowych i rozciąganie. Nawet fajnie było i mój M wysiedział 2,5 godziny ;-);-)
Boziu, jak on to zniósł???? :-D:-D Jak w ogóle tatusiowie się przykładali do roboty??
Mędo zasrana, chcesz mnie wyciulać i się zapłodnić i mnie samą zostawić. I proszę wyszło szydło z worka, ciuciuruciu angabanga buziaczki a tu taki numer mi odwaliłaś.
Ty się już bólami brzucha nie zasłaniaj, zalałaś formę i to bez mej zgody.

Jak bardzo szczegółową relacje?????
:-):-):-), ej a ty co robisz, idziesz się zapładniać i myslisz że co??? Ja na to zgody tez nie wydałam;-);-) a poza tym to z Twoją...a kto mi gorsety przysyłał;-)
Relacja ma być baaaardzo szczegółowa:-)
Hello :-D
Dzięki, dzięki. No dzisiaj jak na razie jest wszystko tak, jak należy :-) Wczoraj wieczorem się wyciszyłam, obejrzałam dla poprawy humoru film z naszego wesela i bryknęłam z M do wyrka :-) Dzisiaj humorek dobry :-)
Zajączku, bo ja wczoraj nie pisałam, ale trzymam kciukaski, żeby to było TO :-)
no to super że humor Ci się naprawił:-)
A nic nie szkodzi że nie napisałaś.:-) Ja wiem że my WSZYSTKIE sobie dobrze życzymy. Ja się cieszę z każdej nowej fasolki i smucę Waszymi rozczarowaniami, bo to wszystko jakby mnie dotyczyło...
Dzięki Lachonarium za kciuki.
Żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.

Buziaczki 4 wszystkie Lachony
HANKA!!!!!!!!!! TY wiesz co!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A kanapa super jak najbardziej sie sprawdziła a jak !!!
się działo, uh lala
Dzień dobry!
nie miałam wczoraj czasu by do Was zajrzeć - byłam u babci cały dzień ale już to nadrabiam:tak:
:tak:
Cześć Andziu:-):-) bUziak dla Ciebie też:-)
Hey Lasensje :-)
Zajac - gniewam sie, miala byc beta wrrr :no:
Wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej lezec bo mam w glowie helikopter, tylko cos mi Hanka przeleciala ze jedzie do grzebacza tak?? Kurcze ledwo dysze, dzis we Wrocku 35 st w cieniu i to podobno najcieplejesze miasto w Europie...nie ma czym oddychac...
:-)

Cześć Kroptuśka:-) Nie gniewaj sie na mnie. Same mówicie żeby nie szaleć wcześniej z testami. Więc dałam se na wstrzymanie...Ale testa po drodze kupiłam bo tak mnie zmuliło w samochodzie ze już myślałam że do roboty nie dojadę...

Hejka Lasencje:-)Ja jestem po pracy za chwilke obiadek i sie drzemne.Jak narazie @ nie przyszła,ale mam takie przeczucie ze przyjdzie,ale jak dzisiaj nie dostane jutro jade do centrum do apteki kupic test i zrobie tescik,a jak wyjdzie negatywnie to znaczy ze mi sie opóznia:tak:Buziolki;-)

Cześć Kroptusiu!! odpoczywaj sobie ja w ciaży nie jestem a nie mam czym oddychać takie mi gorąco i mnie głowa boli z tego upału.

Czesć Madziu nie pojawi się @ przez co najmniej 9 miesięcy mówie ci!!!

Cześć Kroptusiu!! odpoczywaj sobie ja w ciaży nie jestem a nie mam czym oddychać takie mi gorąco i mnie głowa boli z tego upału.

Czesć Madziu nie pojawi się @ przez co najmniej 9 miesięcy mówie ci!!!

Jutro kupie test i zrobie go rano,fajno by było,ale za bardzo sie cieszyc nie moge,bo moge nie byc;-)

Cześć Madziu.... No proszę, następna:D

no to czekamy jutro kochane na wyniki :))

!!

odpoczywam Slonce ale czuje sie jak wieloryb i sapie tylko po domu...nie ma czym oddychac to fakt do tego nudnosci non toper i brak apetytu...mialam jechac kupic do hurtowni dla malucha ale sobie daruje i wsio zamowilam przez net

odpoczywam Slonce ale czuje sie jak wieloryb i sapie tylko po domu...nie ma czym oddychac to fakt do tego nudnosci non toper i brak apetytu...mialam jechac kupic do hurtowni dla malucha ale sobie daruje i wsio zamowilam przez net
to dobrze zrobiłaś. Jazda autem w taki upał to masakra. Siedź sobie w cieniu, powijaj coś zimnego i nic nie rób:-)

PAMIETAJCIE ZE NIE WOLNO BRAC WODY GAZOWANEJ CZY TO NIEGAZOWANEJ (BEZ ZNACZENIA) KTORA SIE MIALO W SZPITALU BO TO WROZY ZLE, ZE SIE NIBY WROCI DO SZPITALA... I NIE OGLADAC SIE ZA SIEBIE, NA SZPITAL TYLKO GLOWA PRZED SIEBIE :-):-):-):-):-)

takie glupie przesady. ale wierzyc, nie wierzyc-lepiej nie zapeszac :tak::tak: takze jak bedziecie rodzic to zostawic wode w szpitalu :-D:tak::tak::tak:;-):-)

Matko !!! Nigdy Was nie zrozumiem jak można wierzyć w takie rzeczy....
Jakby kazali do ognia wskoczyć bo coś tam to też byś wskoczyła ? :-)

Hey Lasensje :-)

Jak takie jestescie czarownice to co mi wrozycie, bedzie ten chlopak czy nie ??:-):-)

Będzie chłopak, będzie !!!

no to czekamy jutro kochane na wyniki :))

Mi na adres firmy właśnie przyszły ciuszki dla Malwiny i siedzę jak durna i macam, macam i macam :-)

reklama
Do góry