reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Powiadamiam wszem i wobec że nowe zdjęcia są na naszej klasie. Ja czekam aż się fotograf odezwie ze zdjęciami ze ślubu to Wam wtedy zrobię sesję zdjęciową :-D:-D:-D

A tak szybko znikam bo Kubek taki przydupas się zrobił że cały czas ze mną musi być, próbuję go oduczyć pomału bo będę miała przechlapane :no:

reklama
dzieki dzieki:-) tyle ze ja teraz bez kasy a na przyszl miesiac tez pelno zbednych wydatkow....:eek:
dowody nowe musimy wyrobic, do tego zdjęcia:eek:

M sie rozwaliły okulary to na okulary minimum 200 zl pojdzie, jeszcze szwagierka ma urodziny i ich córka i normalnie nie wiem znów skąd na to wszystko kase, nie mówiac ze musimy kupic nwa baterie kuchenna i rure do kibelka bo przecieka:eek:

i jescze mialam kupic gladz, tynk i gips na pokoj zuzi, ale nie wiem czy wystarczy mi na to:eek::eek:
masakra jakas poprostu- nie mowiac ze prawa jazdy tez trzeba wymieniac, ale sram to:baffled: ja sie cos z kasą unormuje to moze wtdy- dow os traci ważnosc, z prawkie nie wiem jak to dokladnie jest- ale prawka sie rzadko używa:sorry::sorry::sorry:
o kurde ale masz teraz wydatkow:szok:
Witam
U mnie nocka fatalna:no::no::no:Mlode budzily sie na zmiane co niecala godzine:no::no::no:

Wczoraj po poludniu juz nie zajrzalam bo przyjechala siora z mlodym i spali do dzisiaj.Dzisiaj siora pojechala juz do pracy a mlody siedzi z nami:tak:Mam nadzieje ze beda wszyscy grzeczni:-)
no to trzymam kciuki za dzieciaczko moze uda Ci sie nie zdenerwowac:rofl2:
Ania ja miałam zastrzyk odczulający bo urządliła mnie pszczoła w rękęi ten zaszczyk jakoś mi nie pomaga.odczekam jeszcze dziś bo wczoraj było lepiej a dziś znowu mi rozlało się na ręce a najwyżej jutro podejdę do lekarza bo to weekend za pasem i po tem nie wiadomo co robić :tak::tak::tak::tak:

Hej Beata :-):-):-):-)
częściej zaglądaj,bo wpadasz czasmi tak szybko jak i znikasz. :-D:-D:-D:-D
bys wkleiła jakieś fotki bo twój synus taki duży że bysmy chciały zobaczyć kawalera :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja czytajac zrozumialam ze po zastrzyku jeszcze wieksza gula Ci sie zrobila na rece dflatego zapytalam czy to nie alergia na zastrzyk:laugh2: Moim zdaniem ten zastrzyk nic nie pomogl a raczej wywolal jeszcze wieksz reakcje alergiczna:baffled:
Cześć kobitki.

U mnie też, żar leje się z nieba...

Byłam z dziewczynami rano w parku. Mała moczyła sie w fontannie :-p

Teraz siedzimy w domu, ale ciężko wytrzymać... Mam ochotę zainstalować się w garażu :rofl2:
proponuje piwnice
Ona ostatnio ciągle samochodami się bawi :-D
Kupiłam, jutro powinno być :-p to się okaże :-D

Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...:-D:-D:-D:-D
Laura tez autkami sie bawi nawet sama jej kupilam dwa ja tez za mlody samochodami sie zabawialam w3iec luzik
dobra spadam z dzieciakami na dwór
w taki skwar:szok:

My po zakupkach mam ubrana na weselicho sukieneczka w kolorze zielonym do tego butki i torebka w kolorze ecru i bizuteria ze szkla weneckiego:-)

...

proponuje piwnice

...

My po zakupkach mam ubrana na weselicho sukieneczka w kolorze zielonym do tego butki i torebka w kolorze ecru i bizuteria ze szkla weneckiego:-)

U mnie wszystko w jednym, garaż mam w piwnicy :-p

To będzie ślicznotka wystrojona :tak::tak::tak:

Umieram z gorąca... :baffled: Helenka nie chce nic jeść, wcale jej się nie dziwię ... I marudzi :baffled:

Spadam do wieczorka, jak dam rade :eek:

mi samej nie chce sie jesc wiec nie dziwnie sie ze dzieci wola p[ic Laura dzis zjadloa kanapke z pasztetem na sniadanko 1,5 nugetsa troche frytek i jablko jak wstanie dam jej zupki bo wlasnie gotuje:-)

Moje juz sie wyspaly:tak:Ale jakos jesc nie wolaja:no:Ja musialam sobie kawulca zrobic bo jestem jakas zmulona:no::no:Chyba bedzie u mnie padało

U mnie tez jest duszno:no:Mlode sie bawia a Dominik znowu gra w FIFE
Ja musze leciec zwinac basen bo jak lejnie to tak szybko nie przestanie:no:

u mnie też duchota masakryczna i to tak dziwnie bo słońce nie świeci a jest strasznie duszno:baffled:
muszę sobie kawulca zrobi bo zasypiam na stojąco co u mnie przy @ to norma i chodzi za mną słodkie a tu jak na złość nic w domu nie mam:no:miałam skitrane gdzieś grześki ale pietruszka znalazł a on zje wszystko słodkie co mu w ręce wpadnie:-D:-D:-D:-D
dziewczyny co z anabubką bo jej dziś nie było a bez niej to mi jakoś dziwnie tak(w powietrzu czuję czegoś mi brakuje:-D:-D:-D)
i co z joasią bo teżjej dawno nie było i jakoś mi dziwnie tak:-(

My juz po obiadku i planuje isc z mlodymi na plac ale nie wiem czy dojdziemy:baffled:
ANABUBKA byla dzisiaj:tak::tak::tak:
A JOASI to rzeczywiscie dawno nie było:no::no::no:
Ja zdazyłam juz sie wyprysznicoac i Dominik tez :tak::tak::tak:
Powyrywalam sobie brwi i musiałabym zrobic sobie pedicure ale jakos mi sie nie chce:no:

reklama
Do góry