reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
no ja 3mam kciuki z Hankę, Zajączka, Olę PM, Madzię - czy ktoś jeszcze się wykręca od testów???
EEE..mAMUŚKA..JA SIE NIE WYKRECAM..POPROSTu uwazm ze nie jestem w ciazy i tyle..bo skad plamienie???
Betka85
Fanka BB :)
kurczaczek PM nie gadaj głupot nie widziałaś mojej d**y to dopiero jest szafa 3 drzwiowa. Ile masz cm w biodrach tylko tak szczerze???@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??
a tak poza tym stwierdzilam ze mam wielka du** i musze cos ze soba zrobic..
ja jestem usprawiedliwiona bo poszłam dokończyć to co przed południem nie zdążyłam bo juz gorąco było a teraz to nawet w pół godzinki mnie tak dowaliło że cala twarz mam czerwonaja przyszlam a wyscie poszly...

nie macie klimatyzacji w pracy??
a @ sie nie pojawi na pewno kochana

cześć Kanka jak sie czujesz ??:-):-)Zajączku kochany, Olu PM - wywołałyście uśmiech na mej twarzy, bardzo fajna rozmowa:-):-) kłótnia prawie:-)
![]()
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
własnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:-
-(

mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:-
Podziel się: