reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka to ty oprocz wielkich cyców masz jeszcze ogromne pęhcerze...No masakra..
Lolitko ja tez bym sie wsciekla...Rzuc jakims talerzem o sciane to troche ulzy..
Ola - to nie jest sprawiedliwe prawda - cycki + pęcherze;-)
ale Ty tu do jakiejś burdy namawiasz - naoglądałaś się w tym poprawczaku jak się problemy rozwiązuje:-);-):-D:-D:-D
To musi być ***** dziedziczne.
Maja babka (mama ojca) cierpiala na niepłodność i urodziła starego jak miala 40 dopiero ale wtedy to się nie nazywało pcos.
Hanka - ale babka dała radę, dała radę...!!! to i Ty dasz:tak:
a co mam nie chodzic o wlasnych silach? czolgam sie i czolgam..tylko do lozka biegiem pedze...
:-):-):-D:-D:-D:-):-):-):rofl2:
No i fasolek jest:tak:

Dzeni - Ty mamę do roboty namawiaj i zarabiaj bo teraz to nie wolno Ci ciężko na roli pracować:tak::tak::tak:

u mnie jest zazwyczaj tak..
normalnie jest nisko zamknieta i twarda, a na @ (w dzien @ lub dzien przed) w zaleznosci kiedy przychodzi unosi sie, otwiera i miekknie tak samo na owulke unosi sie otwiera i miekkie ale jest taka na pol twarda na owulke.. tak jest u mnie a jak u Ciebie ciezko mi powiedziec
to na owu się nie obniża tylko idzie w górę:szok::szok::szok:
to ja już nic nie wiem:szok:

Marzenixx - widziałam na wykresie, ze jednak dziś wzrost - myślę, że seks z 18dc powinien wystarczyć:tak: trzymam kciuki:tak:
no to trzymam kciuki za trzepanie ;-) bo u Ciebie pecherze jak arbuzy,wiec bedzie HANECZKA KWIETNIOWECZKA!!!
hasło o trzepaniu rewelacja:-D:-D:-D
wracajcie w trójkę - powodzenia:-)

Olica - oby się ten kamień nie obrócił i nie obudził - niech sobie tam spokojnie leży i nie pzreszkadza do listopada:tak:

Mari - czekamy na wieści o II kreseczkach:tak:

Zajączku - to Ty mnie tak w niepewności z tym testem - teraz doczytałam o cieniu cienia cienia ale mam nadzieję, ze zdążyłaś już betkę zrobić???

Dobra..czekamy..Albo nie - idź na bete...Bo ja to z tej niecierpliwości chyba rozwolnienia dostanę albo cycki mi zmaleją...
:-D:-D:-):-):-):-) Justyna nie chcesz chyba, żeby Oli cycki zmalały:szok: już i tak dziewczyna chudnie w oczach:eek:

Zajączku - to Ty mnie tak w niepewności z tym testem - teraz doczytałam o cieniu cienia cienia ale mam nadzieję, ze zdążyłaś już betkę zrobić???

:-D:-D:-):-):-):-) Juztyna nie chcesz chyba, żeby Oli cycki zmalały:szok: już i tak dziewczyna chudnie w oczach:eek:
Kotuś jeszcze nie bo teoretycznie @ dziś. Jak nie przylezie to idę jutro. Nie ma co szaleć na zapas.
Mam nadzieję że Oli cycki przez jeden dzień nie usnchą bo będę mieć przechapane. :-):-):-):-)
a właśnie, PM, gdzie jesteś cholero jedna????:confused2::confused2:

Cholera - troche sie stresuje przed jutrzejsza wizyta u gina - co powie.. czy wszystko jest tam ok i nie bedzie sie przedluzalo dluzej niz te dwa cykle
Będzie dobrze:tak::tak:

Żegnam się bo męda przylazla i szykujemy się powoli bo trza godzinkę jechać. O 15.00 ma oddać co kryje w sobie, potem 1,5 godziny preparacja i potem ja wchodzę. Potem powrót do domu i tak może koło 18.00 będziemy w domku.
Podwójne kciuki trzymamy ;-);-);-)
A co do imion....moja kolezanka -Polka -wczoraj urodzila w Uk synka-Jonathana. porod byl rano o 5.25 a opoludniu juz poszla z maluszkiem do domu....tak to mozna rodzic, nie babeczki????
Super:-D:-D
takie glupie przesady. ale wierzyc, nie wierzyc-lepiej nie zapeszac :tak::tak: takze jak bedziecie rodzic to zostawic wode w szpitalu :-D:tak::tak::tak:;-):-)
:-D:-D:-D:-D

Wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej lezec bo mam w glowie helikopter, tylko cos mi Hanka przeleciala ze jedzie do grzebacza tak?? Kurcze ledwo dysze, dzis we Wrocku 35 st w cieniu i to podobno najcieplejesze miasto w Europie...nie ma czym oddychac...
Odpoczywajcie. U nas było 30 stopni a teraz nie chce mi się sprawdzać :zawstydzona/y:

Boziu, jak on to zniósł???? :-D:-D Jak w ogóle tatusiowie się przykładali do roboty??
Dzielny był i nawet słuchał i pomagał mi w ćwiczeniach;-);-)

Jak narazie @ nie przyszła,ale mam takie przeczucie ze przyjdzie,ale jak dzisiaj nie dostane jutro jade do centrum do apteki kupic test i zrobie tescik
Trzymam kciuki

Kinguś - o Twojej wizycie też doczytałam - dobrze, że z nerkami nie jest źle i po porodzie się zabierzesz za nie a nie musisz się teraz stresować:tak:
Dokładnie tak nie wiele nam zostało nie damy się ;-);-)

k* ale mi gorąco!!!
A mi jak gorąco :confused2::confused2::confused2:

Byłam w warzywniaku dziś sama jem obiad więc będzie graść fasolki, 2 ziemniaki i jajko;-)

jestem...bylam dzisiaj u kolezanki i jej córci..fajnie spedzilam czas z malenstwem ale uswiadomilam sobie ze gdybym nie poronila mialabym juz 3-miesiecznego bobaska w domku :((((

dziekuje za zainteresowanie moja osoba..

@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??

a tak poza tym stwierdzilam ze mam wielka du** i musze cos ze soba zrobic..

Ostatnia edycja:
Oszalałyście - jest gorzej niż po weekendzie - 50 stron do czytania - kiedy ja to nadrobię:szok:
jeszcze gdybym nie miała chorej ambicji czytanie wszystkiego to ok, ale wszystko - do nocy mi zejdzie:wściekła/y:

Asiq - byłaś dziś u lekarza - i jak???

dalej nadrabiam

O jaaaaa :-) Jesteś niesamowita Kochana :-)
U lekarza nie byłam, bo nie miałam kiedy powiem szczerze. Rano ściągnęli mnie do pracy, jak wróciłam, to wiozłam M na zakupy, bo wolę, żeby nigdzie sam z tą nogą nie jeździł, a dopiero teraz zjedliśmy obiadek i muszę odsapnąć.

Patrysiu i Dzeni - ja jeszcze nie widziałam zdjęć z bliźniakami:no:

wejdz na styczniówki i tam sa zdjęcia dane bliźniaków i takich już większych gdzie główka nóżki rączki widać;-):tak::-)

@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??

mam nadzieję że to na fasolke:tak:oby żeby to nie było przez diete bo jak za długo tak może się dziać to bedzie gorzej ją przywołać a przez to zajśc w ciąże:sorry:

reklama
Do góry