reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
HANKA gdzie jesteś miałaś na 18 być z powrotem!!
opowiadaj wszystko ze szczegółami!!!

Ostatnia edycja:
Asiq - skoro dzis już nie rozrabiasz to pędź do lekarza jutro:tak: nigdy nie wiadomo co Ty jutro nawywijasz;-)

jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla Ciebie:tak:
Ech, no dzisiaj nie szaleję tak, jak wczoraj ;-) Nic dzisiaj nie zepsułam ani nie wylałam, niczego też nie poturbowałam autem. Dzień uważam za udany. Jutro do lekarza nie pojadę, bo M ma rano rozmowę o pracę, bo zmienia i jadę z nim, a jak wrócimy to tylko dopinamy walizki i jedziemy na weekend z tymi znajomymi M, co byli wczoraj. Mieliśmy sobie odpuścić, bo ja powiem szczerze, nie bardzo chciałam jechać jakoś... Poza tym M z tą nogą... No ale w końcu podjęliśmy decyzję, że jedziemy, a jak będzie nieciekawie, albo coś się będzie działo z jego nogą, to wsadzam go do auta i brykamy do domku.

Widzę, że też wyjeżdżasz Kochana, więc życzę miłego odpoczynku :-)

Dzięki dziewczyny za pocieszenie:sorry:
wogóle jakiś płaczliwy dzień mam...:zawstydzona/y:
Kochanie, nie trać wiary... Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Będziesz tulić swoje maleństwo do serduszka. Przytulam

a to dla naszego uparciuszka zjączka :)
O jaki słodziak... Cudo :-D

Idę dalej rzeczy na wyjazd szykować. Jakbym już nie dotarła, to wszystkiem Dziewczynkom życzę przemiłego i OWOCNEGO weekendu :-):-):-) I nie piszcie za dużo, żebym dała radę nadrobić ;-)

reklama
Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienie:tak:Mam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac:tak:Buziaczki dla wszystkich laseczek:-p;-)

Do góry