reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Powiedziałam swoim dziadkom i mamie - blisko jesteśmy tak jakoś we czwórkę i to dlatego... a reszta to rzeczywiście może poczekać na swoją kolej:)

lekarz jutro! Martwię się tylko żeby nie było sprzeczności pomiędzy wiekiem i rozmiarem - bo to dla mnie już praktycznie wyrok...

u mnie wszyscy wiedza o ciazy, mniej wiecej wiedza o sytuacji, wiec juz jest mniej pytan jak tam ex bo nie chca sprawiac przykrosci

Poronienia... już to raz przeżywałam od początku była ta niezgodność i skończyło się w 11 tygodniu... tragicznie

gjoasie - to miłe z ich strony, ale czemu nie w zamian słowa gratulacji - takie zdaje się byłyby bardziej na miejscu

acha to sorki ale ja jestem jakas zakrecona od wczoraj ,mam nadzieje ze mi szybko przejdzie, to trzymamy kciuki i daj znac po wizycie,kazda daje co tam:)
ja mam dopiero teraz w sierpniu bo moj ma urlop

Poronienia... już to raz przeżywałam od początku była ta niezgodność i skończyło się w 11 tygodniu... tragicznie

gjoasie - to miłe z ich strony, ale czemu nie w zamian słowa gratulacji - takie zdaje się byłyby bardziej na miejscu

gratulacje byly na poczatku ciazy, z ex rozstalismy sie w 20tyg

reklama
Do góry