reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Cześć dziewczyny
U mnie leje, ale trochę chłodniej :tak:
Wczoraj nie miałam czasu nawet tu zajrzeć i zobaczyć co u was słychać, nadrabiam zaległości w kompletowaniu wyprawki dla małej i siebie. I prawie już wszystko mam, brakuje tylko łóżeczka i paru drobiazgów :-)

reklama
[/FONT]

Przykro mi moze dzis przemysli i przeprosi??

Chogata dziekuje za swiatelko ale Miloszek ma to gdzies raczejszlak mnie wezmie jak znow przechodze:angry:
To Tobie już mało zostało a ja jak przenoszę to o wrzesień zachaczę-płakac się chce jak tylko pomysle sobie o tym:baffled::sorry:.Chociaż tobie też współczuję brzuszek słusznego rozmiaru i biegaj sama za dziećmi ,współczuję:tak:

Dzień dobry laski!
I pierwsze co muszę powiedzieć MIKA DZIĘKUJE ZA DESZCZ! ;-):-D:tak::laugh2:No bomba! Budziłam mojego w nocy żeby drugie skrzydło okna otworzył, bo nie miałam czym już oddychać a on mnie odruchowo jeszcze kołdrą przykrywał. :wściekła/y: Za oknem widzę piękne chmurki i chłodny wiaterek w liściach drzew. Ach! Aż chce się żyć!:-D

Kasiu w mojej książce wyczytałam, że jednym ze sposobów wywołania porodu przy przeniesieniu (jakieś 10% wszystkich ciężarnych to dotyka) jest delikatne masowanie piersi. Ale jednej dziennie, bo obie mogą spowodować stres u płodu. Reszta porad jest identyczna z tymi podawanymi przez dziewczyny. No jest jeszcze wizualizacja i oglądanie porodów. Podobno sygnał idzie wtedy do mózgu i to on uruchamia cały proces.

Efe no dziekuje bardzo te metode tez juz wyprobowalam faktycznie wywoluje lekkie skurczyki ale porodu nie spowodowaly, buuuuuuuu a ja tak sie boje tego.
Chogata tak mowisz z @ mam na 3ego a z usg na 12ego i 18ego. W karcie ciazy termin z usg 18ty to jak sie upra czekac 2 tyg od 18ego??To duzo do wrzesnia nie zostanie :baffled:
No chyba ze zgaga mala sie nie przekreci i bede miec CC to problem z glowy:no::no:

Efe no dziekuje bardzo te metode tez juz wyprobowalam faktycznie wywoluje lekkie skurczyki ale porodu nie spowodowaly, buuuuuuuu a ja tak sie boje tego.
Chogata tak mowisz z @ mam na 3ego a z usg na 12ego i 18ego. W karcie ciazy termin z usg 18ty to jak sie upra czekac 2 tyg od 18ego??To duzo do wrzesnia nie zostanie :baffled:
No chyba ze zgaga mala sie nie przekreci i bede miec CC to problem z glowy:no::no:
bedzie dobrze... a noz moze psikusa wykreci i lada dzien sie zacznie:-D:-D:-D

reklama
Do góry