reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Bezsesnu...jak to musielibyscie zaplacic...przeciez skoro nawet nie chcieli by wam np wydrukowac to ma twoj maz prawo znac swoje parametry!!! powinni mu je powiedziec i np dac szanse sobie zanotowac, prawda??? Jakos dziwnie...u nas bez kloptu maz spytal czy mozna zabrac te wyniki, GP wydrukowal i mamy.
Wiem, z enie mozna sie sugerowac 1ym badaniem, u nas bylo juz 2ie tu, pierwsze w Polsce.
Mnie glownie chodzilo o to czy wiesz moze czy tu badaja morfologie-nie pamietacie czy mieliscie budowe zolnierzykow badana??? czy tylko wyglad, objetosc, ilosc i ruchliwosc??? Bo my mamuy tylko to plus wyniki krwi .:crazy:

No bez sensu bo pielegniarka ktora widzialam pare dni wczesnij powiedzala ze nie powinno byc problemow, a tu widziasz jednak byl.

Kochana znalazlam cos takiego moze ci to pomoze:
Male Fertility Testing - Sperm Analysis Sperm Count

reklama
Uciekam Babeczki. Przestańcie już krakać tylko trzymajcie kciuki.... Tak sobie spojrzałam na te testy (oba Quick Vue) to sie podłamałam. Bo praktycznie nie ma różnicy, takie blade jak cholera. A to przecież dwa dni różnicy no...:(:( Będę czekańć Wyjścia nie mam. Do jutra bo jutro pracuję.
P.S. tak myślałam Kropko jedna że pomyliłaś.... posądzać biednego Zajączka...ech zycie:)
Do jutra Justynko-
Ale bedzie wyzerka....dzieki!!!!
:-):tak::-) buziaczek za paczuszki*** a nawet 3;-)
SMACZNEGO :-D:-D:-D

placuszki sie na kawaleczki kroi na drugi dzien, wrzuca na patelnie , dodaje np ze dwa jajeczka , lekko podsmaza i to jest przepyszne, polecam!!!!

chumorek dzis lepszy, dziekuje :*
ciesze sie kropeczko ze wyniki mężusia są zdecydowanie lepsze!!:tak:

impreza to Sunrise Festival. Co roku jest ta impreza w kolobrzegu, to impreza techno.....:baffled: a mój małż akurat bramki do kasowania elektroniczych biletów tam robi...:sorry:

a placuszki spróbuj zrobic - jak wyzej napisalam :*
Dziekuje za wyjaśnienie
No ba oczywiście,że wypróbuje przepisik :-)

Witajcie:tak:
Ja już w domku:tak: Nareszcie weekend:-D I poniedziałek mam wolny, jupi:laugh2:
Także bede z Wami na bieżąco:tak:
Hanka bliźniaki murowane;-):-D
Udanego weekendu życzę!!
My z M jedziemy jutro do mojej mamy na imieninki:-D

No bez sensu bo pielegniarka ktora widzialam pare dni wczesnij powiedzala ze nie powinno byc problemow, a tu widziasz jednak byl.

Kochana znalazlam cos takiego moze ci to pomoze:
Male Fertility Testing - Sperm Analysis Sperm Count

Olesia33-dzieki bardzo! no wlasnie sprawdzalismy rano w sieci i tez na to trafilam i z tego wynika, ze powinni badac tez (zgodnie z WHO) morfologie w podstawowych badaniach, a nie zbadali...kurcze no!!!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Mam nadzieje, ze Twojemu M. kolejne wyniki wyjda dobre i wszystko bedzie na dobrej drodze...a moze juz jest...po tych twoich zmeczeniach itd????
Buziaki!

Przetworzone czyli mrożone :tak: z kompotu :tak: z zalewy np brzoskwinie z puszki:tak: itd

dziekuje...wyjasnilo sie...a czy jak wrzuce mrozone-takie calkiem zamrozone-to mam trzymac ciasto dluzej w piekarniku czy niekoniecznie????

dziekuje kochana... ulzylo mi :tak::tak::tak: wiem ze moze to blahostka ale to moj ostatnoi cykl przed przerwa wiec chce ,,dac z siebie wszystko''... co ma bc to bedzie... dzisiaj jest drugi dzien po skoku... meczyc swojego dzisiaj jeszcze?? i czy jutro tez czy bez roznicy to juz jest??
wiesz nie wiem dezyzja nalezy do Was.. pamietaj nic na sile..

Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

obstawiam blizniaki.. a jest pol na pol albo telefon do przyjaciela?

tak w ogole to zbornilismy rabania i sa gorsze niz 4 miesiace temu wtedy bylo 28mln dzis 15, wtedy 30% zwawych dzis 20% i leukocutów jest 2,5mln a norma 1mln czy jakos tak.. ogolnie 70% w budowie ok a 30% to jakies giganty.. ostatni miesiac mierze tempke a potem staramy sie od tak czyli jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to nie..

narazie nie znikne z forum postaram sie pomagac osobom potrzebującym mej pomocy..

reklama
Do góry