reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i cisza MADZIA nic nie pisze:eek:mam nadzieje że nie pisze bo z M się tam cieszą z fasolki:tak:MADZIA JESTEM CIOCIĄ CZY NIE!!!

dam znac jak dotrze do mnie........
szczerze mowiacto nic nie czuje,,,,tylko głowa mnie boli i od czasu do czasu brzu,,,,...troche dziwne......i cycachy tak minimalnie...

witam sie z wieczora
w takim razie czekam na wieści od Ciebie bo jak tak sobie porównuje ceny to na allegro jest duzo tańsze złoto tylko czy to na pewno jest złoto??

moze dobrze ze czujesz sie inaczej jak w poprzednich ciażach bo tym razem będzie szczęsliwe rozwiazanie zobaczysz

dzieki!!! wyprobuje napewno! Usmaze wiecej kiedys i zostawie na drugi dzien do jajka. A te jajka to w calosci na tych plackach smazysz jak sadzone czy je paplasz jak w jajecznicy????
....
kropeczko paplasz placuszki jak w jajecznicy :) pychotka:-D ja juz nasmazylam z 2 kg ziemniaków to bede miala jutro sniadanko ze hoho:-D
narazie nie znikne z forum postaram sie pomagac osobom potrzebującym mej pomocy..
no absolutnie masz nie znikac bo jestes potrzebna mnie i wszystkim dziewczynkom!! Twoja i lolitki pomoc jest niezastąpiona!!!:tak::-)

madzia i jak??????.

reklama
Do góry