reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Romka na czym stanęło bo pamiętam ze Twój M chciał odłożyć staranka??

odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....

O Romka, jak ja Cię dawno "nie widziałam":-):-):-):-)

jestem ciotka caly czas i poki co nigdzie sie nie wybieram!

Romka
super wiadomości może inseminacja nie będzie juz potrzebna

no wlasnie mam taka cicha nadzieje..;-)

a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu

hej Kochana,to ze Twoje zycie tak sie potoczylo nie oznacza ze jestes gorsza!!!
wybij sobie z glowy taka krytyke.Nie jestes w cale brzydka i stara!!! jestem pewna,ze czeka na Ciebie ksiaze na bialym koniu ktory zjawi sie w najmniej oczekiwanym momencie Twojego zycia!! jeszcze bedziesz szczesliwa,bedziesz miala super faceta i rodzine! musisz tylko w to uwierzyc,podniesc glowe do gory i powiedziec sobie ze nic nie jest w stanie
cie zlamac,ze jestes wyjatkową i wartosciową kobieta! uwierz mi...to dziala....

a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
Nawet tak nie myśl!! Jestes w kwiecie wieku!!! i do tego jestes piekną kobieta!!!! Zobaczysz jak kiedyś a pewnie juz niedługo spotkasz swojego księcia, który pokocha ciebie i twoje dziecko!!
P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!:laugh2:

Kochana po pierwsze nie jestes samotna matka bo masz (jestem tego pewna) wiele osob ktore beda dla ciebie wielka podpora, BRZYDKA nawet mnie nie denerwuj, prwarie "rozwodka" moze i lepiej przynajmniej nie jestes oklamywana a nie wiesz czy moze nie znajdzie sie jakis porzadny facet, ktory pokocha ciebie i dzieciaczka jak swoje. Glowa do gory, wszystko sie pouklada, prosze nie mysl tak o sobie, podziwiam cie za twoja sile i determinacje. BUZIAK
odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....
NO KOCHANA TO DO ROBOTY!!!!

reklama
Do góry