reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
A to My w 24 tygodniu :-)
Ale fajowy brzuchas, ja mam rochę mniejszy:-)
MAGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA>>
no mów że kobieto!
Nie wolno, no no no!
ale fajny ten twoj brzucholek!!
ja tez chce...............
![]()
O Romka, jak ja Cię dawno "nie widziałam":-):-):-):-)
Romka na czym stanęło bo pamiętam ze Twój M chciał odłożyć staranka??
odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....
O Romka, jak ja Cię dawno "nie widziałam":-):-):-):-)
jestem ciotka caly czas i poki co nigdzie sie nie wybieram!
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
P
patrysia*
Gość
a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
kobitko ty wogóle tak nie myśl

Romka
super wiadomości może inseminacja nie będzie juz potrzebna
no wlasnie mam taka cicha nadzieje..;-)
hej Kochana,to ze Twoje zycie tak sie potoczylo nie oznacza ze jestes gorsza!!!
wybij sobie z glowy taka krytyke.Nie jestes w cale brzydka i stara!!! jestem pewna,ze czeka na Ciebie ksiaze na bialym koniu ktory zjawi sie w najmniej oczekiwanym momencie Twojego zycia!! jeszcze bedziesz szczesliwa,bedziesz miala super faceta i rodzine! musisz tylko w to uwierzyc,podniesc glowe do gory i powiedziec sobie ze nic nie jest w stanie
cie zlamac,ze jestes wyjatkową i wartosciową kobieta! uwierz mi...to dziala....
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Nawet tak nie myśl!! Jestes w kwiecie wieku!!! i do tego jestes piekną kobieta!!!! Zobaczysz jak kiedyś a pewnie juz niedługo spotkasz swojego księcia, który pokocha ciebie i twoje dziecko!!a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Kochana po pierwsze nie jestes samotna matka bo masz (jestem tego pewna) wiele osob ktore beda dla ciebie wielka podpora, BRZYDKA nawet mnie nie denerwuj, prwarie "rozwodka" moze i lepiej przynajmniej nie jestes oklamywana a nie wiesz czy moze nie znajdzie sie jakis porzadny facet, ktory pokocha ciebie i dzieciaczka jak swoje. Glowa do gory, wszystko sie pouklada, prosze nie mysl tak o sobie, podziwiam cie za twoja sile i determinacje. BUZIAKa mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
NO KOCHANA TO DO ROBOTY!!!!odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....
reklama
P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!![]()
hahahahah NO WLASNIE!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE INACZEJ..
Podziel się: