reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Madzia dobra decyzja teraz musisz na siebie uważać
Marzenko nie dziwię Ci sie że nie możesz zebrać myśli skoro za oknami ciągle jakieś kawaly opowiadają

ja chciałam trochę z wami posiedzieć ale muszę komputer wyłączyć bo burza sie do nas zbliża

reklama
Marzenko nie dziwię Ci sie że nie możesz zebrać myśli skoro za oknami ciągle jakieś kawaly opowiadają

ja chciałam trochę z wami posiedzieć ale muszę komputer wyłączyć bo burza sie do nas zbliża
żeby to jeszcze kawały jakies było słychac, a to tylko jakies brzdeki, chociąz jak zaczeli spiewac to słyszalam co hehe:-)

u mnie juz po burzy.... ale dosyc zimno , więc nawet nie ma gdzie wyjśc..:confused2:

Hej Dziewczyny,
pisza tutaj rzadko, ale czytam regularnie. Nie mam nikogo, kogo mogłabym zapytać o opinię, prócz was. O maluszka staramy się już jakiś czas, ale ten cykl wygląda obiecująco. Przynajmniej dla mnie.
Od jakiegoś czasu budzę się z okropnymi mdłościami, tu dodam, że ten cykl był drugim cyklem, kiedy trochę straciłam nadzieję i przestałam myśleć o zajściu w ciążę. Kiedy mój M zapytał czy może nam się tym razem nie udało i dlatego źle się czuję, odpowiedziałam, że jest to niemożliwe. :eek:
Potem pojawiły się ONE: dwudniowe plamienia ze skurczami. Teraz już nie plamię, a skurcze pojawiają się okazjonalnie, ale odczuwam je troszkę inaczej. Czasem jak na @, a czasem lekkie kłucia. Jestem dzień/ dwa przed spodziewaną @. Normalnie od kilku dni miałabym już plamienia przed @, ale tym razem ich nie ma!
Nie bardzo wiem co mam myslec. :baffled: Czy tylko mi to dobrze wyglada?
Pozdrawiam was goraco.

(nie patrze na suwaczek moj, bo niedokladny)

:szok::szok::szok: nawet mnie nie strasz.....:zawstydzona/y: mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(
wiesz co ja nie mam pewnosci czy to faktycznie przez zyrtec.. M lyka takze ziolowe preparaty na nadgarstek i nie wiem czy to tez nie przez to.. nie mam pewnosci..

zapomniałam jeszcze dodać, że wczoraj mnie okrutnie wysypało na górnej partii pleców, brzuchu, dekolcie, pod biustem i ramionach. I od razu mi znajoma powiedziała, że jej dobra znajoma (znajoma znajomej... wiem, brzmi okropnie:baffled:) właśnie tak zareagowała na początku ciąży.

Qcz

A kto to wie czy to dobrze wyglada. U kazdego inaczej - na dwoje babka wrozyla. Trza poczekac kilka dni i sie okaze. Nie stresowac, spokoj zachowac, meza kochac i sie relaksowac :-)

Marzenixx

U mnie kurna tez nuda na maksa. Deszcz pada wiec nawet wyjsc nie mozna. A mielismy maliny zbierac dzisiaj. Teraz ciasto z jablkami zakrecilam, moj lasagne robi i oto nasze rozrywki dnia dzisiejszego

reklama
Hej Dziewczyny,
pisza tutaj rzadko, ale czytam regularnie. Nie mam nikogo, kogo mogłabym zapytać o opinię, prócz was. O maluszka staramy się już jakiś czas, ale ten cykl wygląda obiecująco. Przynajmniej dla mnie.
Od jakiegoś czasu budzę się z okropnymi mdłościami, tu dodam, że ten cykl był drugim cyklem, kiedy trochę straciłam nadzieję i przestałam myśleć o zajściu w ciążę. Kiedy mój M zapytał czy może nam się tym razem nie udało i dlatego źle się czuję, odpowiedziałam, że jest to niemożliwe. :eek:
Potem pojawiły się ONE: dwudniowe plamienia ze skurczami. Teraz już nie plamię, a skurcze pojawiają się okazjonalnie, ale odczuwam je troszkę inaczej. Czasem jak na @, a czasem lekkie kłucia. Jestem dzień/ dwa przed spodziewaną @. Normalnie od kilku dni miałabym już plamienia przed @, ale tym razem ich nie ma!
Nie bardzo wiem co mam myslec. :baffled: Czy tylko mi to dobrze wyglada?
Pozdrawiam was goraco.

(nie patrze na suwaczek moj, bo niedokladny)

Wyglada bardzo obiecujaco :-D:-):-D Trzymam kciuki, zeby sie udalo
Z drugiej strony, pamietaj ze niestety czasem organizm potrafi ladne platac figle :no: Ja sie juz dalam nabrac miliony razy. Mam jednak przeczucie, ze Tobie sie udalo - daj znac jak sie juz dowiesz:happy:

Ja mam dzisiaj bardzo delikatnego kaca po czerwonym winku (oczywiscie :tak: ). Niestety wczoraj na bardzo spontanicznej imprezie zapalilam papierocha
Mega glupia bylam bo zrobilam to na zlosc mojemu m. Mial kura rzucic palenie ( ja rzucilam, przed IVF ) a on mi tu cholera ciagle popala. Powiedzialam mu, ze chyba mu sie w dupie poprzestawialo, skoro mysli ze jemu wolno wiecej niz mnie. Ja mam brac zastrzyki, dbac o siebie, potem byc w ciazy a on wszystko na lajcie??? NIGDY - ja nie pale i jestem na diecie - ON TEZ albo oboje olewamy i dzieci NIE BEDZIE

Wiem, ze to troche glupie i dziecinne ale juz teraz musi sie nauczyc, ze dzielimy sie wszystkim po rowno ( nawet udrekami). Poznej bedzie rozpuszczony jak dziadowski bic, a ja bede miala przechlapane - NIGDY :no:

Martynka, Lolitka -

Loree, Marzenixxx, Badaicka, Hanka, 2 Kropki, Kanka,Nektarynka, Kingus, Zaniepokojona, PM,Passingby, Zajac, Romka, Dzeni, Katarzynka, Mari27, Sisi, Lilu i cala reszta ferajny

Ostatnia edycja:
Do góry