Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żeby to jeszcze kawały jakies było słychac, a to tylko jakies brzdeki, chociąz jak zaczeli spiewac to słyszalam co hehe:-)Marzenko nie dziwię Ci sie że nie możesz zebrać myśli skoro za oknami ciągle jakieś kawaly opowiadają
ja chciałam trochę z wami posiedzieć ale muszę komputer wyłączyć bo burza sie do nas zbliża

Czy tylko mi to dobrze wyglada?wiesz co ja nie mam pewnosci czy to faktycznie przez zyrtec.. M lyka takze ziolowe preparaty na nadgarstek i nie wiem czy to tez nie przez to.. nie mam pewnosci..nawet mnie nie strasz.....
mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(
Hej Dziewczyny,
pisza tutaj rzadko, ale czytam regularnie. Nie mam nikogo, kogo mogłabym zapytać o opinię, prócz was. O maluszka staramy się już jakiś czas, ale ten cykl wygląda obiecująco. Przynajmniej dla mnie.
Od jakiegoś czasu budzę się z okropnymi mdłościami, tu dodam, że ten cykl był drugim cyklem, kiedy trochę straciłam nadzieję i przestałam myśleć o zajściu w ciążę. Kiedy mój M zapytał czy może nam się tym razem nie udało i dlatego źle się czuję, odpowiedziałam, że jest to niemożliwe.
Potem pojawiły się ONE: dwudniowe plamienia ze skurczami. Teraz już nie plamię, a skurcze pojawiają się okazjonalnie, ale odczuwam je troszkę inaczej. Czasem jak na @, a czasem lekkie kłucia. Jestem dzień/ dwa przed spodziewaną @. Normalnie od kilku dni miałabym już plamienia przed @, ale tym razem ich nie ma!
Nie bardzo wiem co mam myslec.Czy tylko mi to dobrze wyglada?
Pozdrawiam was goraco.
(nie patrze na suwaczek moj, bo niedokladny)
:-)
Trzymam kciuki, zeby sie udalo
Ja sie juz dalam nabrac miliony razy. Mam jednak przeczucie, ze Tobie sie udalo - daj znac jak sie juz dowiesz
). Niestety wczoraj na bardzo spontanicznej imprezie zapalilam papierocha