Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chcielismy wyjsc na spacerek ale zaraz zacznie padac i to pewnie bardzo mocno

Złosci sie o byle co,nie slucha,cały dzien ani chwili nie bawi sie u siebie

Wszystkie Jego zabawki leza i sie tylko kurza

Jakos mi te dni leca i na nic nie mam czasu jak pisalam zakupilismy samochod i troche było załatwień z tym zwiazanych z to obiad a to jakies spacery zakupy pranie sprżatnie czyli szara codziennośc
Powiem szczerze ze troche sie wyciszylam i nie szarpia mnie nerwy Teraz trochę czasu bo malzonek poszedl do pracy a dzieciak i oglądają chwilowo bajkę oby do wieczora 
ale mam nadzieję zdac 5 sierpnia
motywacja jest Powiem szczerze ze duzy i ciezki nasz opelek
ale mysle ze z czasem dam rade Na razie postaram sie nadrobić i częsciej zaglądac POZDRAWIA M :-)

to musze jej przyznać :-)

My juz po obiadku i naczynka pozmywaneChcielismy wyjsc na spacerek ale zaraz zacznie padac i to pewnie bardzo mocno
Dzieciaki mi marudza a Dominik z dnia na dzien jest coraz gorszyZłosci sie o byle co,nie slucha,cały dzien ani chwili nie bawi sie u siebie
Wszystkie Jego zabawki leza i sie tylko kurza
![]()

wnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.

Ja tez rysowałam z mlodymi a pod wieczor zamierzam Im poczytac bo szwagier przywiozł nam nowe bajeczki:-)

No ale ma prawie 6 lat i powinien umiec zajac sie troszke soba
a nie tylko grac na sony lub laptopie albo chodzic za mna i cos wolac