reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie dość chłodno się zrobiło bo znowu leje,uciekłysmy do domu :tak::tak::tak::tak:
silny wiatr i jest już tylko 19C :tak::tak::tak::tak:

jak Oliwcia usnie to zabieram się za gotowanie zupki burakowej :tak::tak::tak:

reklama
My jzu po zakupkach i dziewczynki jzu spia:tak::tak::tak:Wołowinka na jutro sie smazy:tak::tak::tak:
U nas tez sie troszke rozpadalo ale jest bardzo przyjemnie:-):tak:

Witam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny! :tak:
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami. :tak:

Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać :zawstydzona/y:
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe! :-D

Witaj MYSZUNIA:-)
Super ze wrociłas taka zadowolona z Paryza:tak::tak::tak:Zycze Tobie udanego wypoczynku nad morzem:tak::tak:

Ja wlasnie robie sobie kawke bo ta pogoda mnie strasznie muli:no:

My juz po obiadku i naczynka pozmywane:tak::tak::tak:Chcielismy wyjsc na spacerek ale zaraz zacznie padac i to pewnie bardzo mocno
Dzieciaki mi marudza a Dominik z dnia na dzien jest coraz gorszy:no::no::no:Złosci sie o byle co,nie slucha,cały dzien ani chwili nie bawi sie u siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie Jego zabawki leza i sie tylko kurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam :-) melduję sie bo mnie dawno nie bylo pewnie co niektóre cioteczki sie za mną stęsknily :-D:-D Jakos mi te dni leca i na nic nie mam czasu jak pisalam zakupilismy samochod i troche było załatwień z tym zwiazanych z to obiad a to jakies spacery zakupy pranie sprżatnie czyli szara codziennośc :tak: Powiem szczerze ze troche sie wyciszylam i nie szarpia mnie nerwy Teraz trochę czasu bo malzonek poszedl do pracy a dzieciak i oglądają chwilowo bajkę oby do wieczora
Gabi nie chce spac juz w swoim lozeczku spi z Zuzia na wersalce i nie wiem czy wróci do łozeczka czy go juz zlozyć :baffled:
Na razie nie jeżdzilam samochodem bo brak prawka blokuje :wściekła/y: ale mam nadzieję zdac 5 sierpnia :tak:motywacja jest Powiem szczerze ze duzy i ciezki nasz opelek :eek: ale mysle ze z czasem dam rade Na razie postaram sie nadrobić i częsciej zaglądac POZDRAWIA M :-)

A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią :tak::tak::tak:
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą :tak::tak::tak::tak:

w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka :-D:-D:-D
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka :tak::tak::tak::tak:

czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli :-D:-D:-D:-D:-D

było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.

była dzis bardzo grzeczna :tak::tak::tak::tak: to musze jej przyznać :-)

potem troszkę poszalałysmy z balonami :tak::tak::tak::tak:

a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)

My juz po obiadku i naczynka pozmywane:tak::tak::tak:Chcielismy wyjsc na spacerek ale zaraz zacznie padac i to pewnie bardzo mocno
Dzieciaki mi marudza a Dominik z dnia na dzien jest coraz gorszy:no::no::no:Złosci sie o byle co,nie slucha,cały dzien ani chwili nie bawi sie u siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie Jego zabawki leza i sie tylko kurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.:sorry:

Asia super że zajrzałaś :tak::tak::tak::tak::tak:wnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.:tak::tak::tak::tak:

reklama
AGNES
Super miałyscie dzisiaj dzien:tak::tak::tak:Ja tez rysowałam z mlodymi a pod wieczor zamierzam Im poczytac bo szwagier przywiozł nam nowe bajeczki:-):tak:

W sumie to mozesz miec racje ze to Dominika zachowanie spowodowane jest nudami:no::no::no:No ale ma prawie 6 lat i powinien umiec zajac sie troszke soba:no:a nie tylko grac na sony lub laptopie albo chodzic za mna i cos wolac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak ktos do mnie przychodzi to siedzi z nami ,slucha i sie wtraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry