Nektarynka
Fanka BB :)
Ja się właśnie z tym moim przygłupawym mężem pożarłam przez telefon. ja jako osoba o usposobieniu rozrywkowym bardzo, ale to bardzo lubię kabarety. na mój pech transmituja na TVP2 gdzie qrwa od pół roku nie mam głosu bo coś się zjebalo a ta samcza męda robi ustawienia fabryczne cały czas od tego czasu.
I nadszedł ten dzień kiedy mi TVP2 było potrzebne ale to strasznie i doczekał się gniewu boskiego, powiedziałam kutafonowi żeby mnie nie wqrwiał bo się zaczoł sezon na grzyby i popaprańca otruje.
Zero kolacji - qrwa nie sprzątam ani nie myje garów i nie będę mieć czasu przez następne pół roku i ****.
Hanka jak dzis nie poogladasz to jutro bedzie na sieci to sobie sciagniesz.. nie ma bata zeby nie:0 mi sie wlasnie nagrywa i przelaczam sie na Tv.. wiec do przerwy
Ale byłoby cudownie, gdyby tym razem się udało. Abstrakcyjna dla mnie sytuacja. Jak dla nas wszystkich zresztą. Dam znać jak coś się wyjaśni!

mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(