reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja się właśnie z tym moim przygłupawym mężem pożarłam przez telefon. ja jako osoba o usposobieniu rozrywkowym bardzo, ale to bardzo lubię kabarety. na mój pech transmituja na TVP2 gdzie qrwa od pół roku nie mam głosu bo coś się zjebalo a ta samcza męda robi ustawienia fabryczne cały czas od tego czasu.
I nadszedł ten dzień kiedy mi TVP2 było potrzebne ale to strasznie i doczekał się gniewu boskiego, powiedziałam kutafonowi żeby mnie nie wqrwiał bo się zaczoł sezon na grzyby i popaprańca otruje.

Zero kolacji - qrwa nie sprzątam ani nie myje garów i nie będę mieć czasu przez następne pół roku i ****.

Hanka jak dzis nie poogladasz to jutro bedzie na sieci to sobie sciagniesz.. nie ma bata zeby nie:0 mi sie wlasnie nagrywa i przelaczam sie na Tv.. wiec do przerwy:)

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Ja staram się nie ekscytować. Już nawet sama siedzę i myślę, że pewnie @ przyjdzie i tylko płacz będzie.... :wściekła/y:Ale byłoby cudownie, gdyby tym razem się udało. Abstrakcyjna dla mnie sytuacja. Jak dla nas wszystkich zresztą. Dam znać jak coś się wyjaśni!:tak:

A HanceM życzę wesołej gromadki:-)

Ja jako osoba na terapii pozytywnego myślenia muszę powiedzieć że masz popaprane w głowie i nie masz innego wyjścia jak tylko myśleć pozytywnie.
MOTTO PRZEWODNIE FORUM "Nie ma @ jest nadzieja"

Dziękuję ci kochanie za tą gromadkę, tylko od dziś życzymy sobie 3x Hanka i wykończymy samca.

Hanka...pól roku..?aa 9 miesiecy i okres noworodkowy?
przez 3 lata nic nie wypierzesz i nie zmyjesz..

Święte słowa siostro

:szok::szok::szok: nawet mnie nie strasz.....:zawstydzona/y: mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(
moge polecic twojem na zatoki EUPHORBIUM super lek
hej laski widze ze sie zbiaracie a wieczór!:-D

słuchajcie ogladam ten kabareton a za oknem wszystko slysze i jest tak nie rowno ze szok! w tv leci z kilkusekundowym opoznieniem i tak mi sie zle slucha ze hej... a nie zamkne okna bo potrzebuje swierzego powietrza:-D
trzeba były miwic predzej....mialabys dzisiaj zlot bb na kabarecie

witam wieczorkiem

hm....????...jak nie ciazowo.....zero mdłosci,zero sennosci,zero objawów,zero zachcianek.....tylko od czasu do czsu cos tam zakuje i głowa boli..........podejrzane.......hm??...a moze ja se mazakiem ta druga kreske zrobiłam???

reklama
Do góry