Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężkoCieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej
Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)
Congratulazioni :-)
Hej Dziewczyny,
pisza tutaj rzadko, ale czytam regularnie. Nie mam nikogo, kogo mogłabym zapytać o opinię, prócz was. O maluszka staramy się już jakiś czas, ale ten cykl wygląda obiecująco. Przynajmniej dla mnie.
Od jakiegoś czasu budzę się z okropnymi mdłościami, tu dodam, że ten cykl był drugim cyklem, kiedy trochę straciłam nadzieję i przestałam myśleć o zajściu w ciążę. Kiedy mój M zapytał czy może nam się tym razem nie udało i dlatego źle się czuję, odpowiedziałam, że jest to niemożliwe.
Potem pojawiły się ONE: dwudniowe plamienia ze skurczami. Teraz już nie plamię, a skurcze pojawiają się okazjonalnie, ale odczuwam je troszkę inaczej. Czasem jak na @, a czasem lekkie kłucia. Jestem dzień/ dwa przed spodziewaną @. Normalnie od kilku dni miałabym już plamienia przed @, ale tym razem ich nie ma!
Nie bardzo wiem co mam myslec.Czy tylko mi to dobrze wyglada?
Pozdrawiam was goraco.
(nie patrze na suwaczek moj, bo niedokladny)
Pozostaje czekac. Wiem ze to megatrudne jest ale psychika moze platac figle. Ja tez mialam juz cykle z nudnosciami a @ przylazila. ale ale nic nie jest przesadzone. Ja tez na 2 dni przed @ obudzilam sie z nudnosciami i mecza mnie od tego dnia codziennie, piersi pelne nie bolaly do dnia @ a teraz juz zaczynaja, palmeinia leciutkie mialam na 7 dni przed @. Teraz jest 2 dzien kiedy @ nie przylazi i mam nadzieje ze tak juz zostanie. 3mamy kciuki i pisz jak juz bedziesz wiedziala

Zapraszam do grona kołka terapeutycznego pozytywnego myślenia. Data ważności kółka wygasa za 2 tygodnie.
A co ty mi tu grozisz uplywem waznosci!! Bo sie wkurze i sie wpisze do ciezarowek- kwietniowek i bede na pozycji nr 3 (zaraz po Madzi i Poziomce) Bedzie mnie tu podpuszczala hrabianka

hanka to napewno będzie dziewczynka!!!! albo dwie małe rozczochrane hanki hahahahah![]()
Zeby tylko nie wyszly mulatki jakeis albo cholera tam wie co w tym hotelu sie przewija;-)