reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx...bo jest tak że dziewczyny jak tylko zafasolkują uciekają na wątki ciążowo-porodowe..już wtedy znika nić porozumienia między staraczkami a ciężarówkami..generalizuje troche no ale wiesz sama jak jest...

Zobacz że Loree została, Patrysia..Agniesiak też czasem zajrzy...

Marzenixx...bo jest tak że dziewczyny jak tylko zafasolkują uciekają na wątki ciążowo-porodowe..już wtedy znika nić porozumienia między staraczkami a ciężarówkami..generalizuje troche no ale wiesz sama jak jest...

Zobacz że Loree została, Patrysia..Agniesiak też czasem zajrzy...
jasne , rozumiem o czym mówisz:tak: mi chodziło o dziewczynki sprzed około roku które tu były i zaciążyły....... teraz to wiem ze wiekszośc została, te co wymienilas, no i olica, kroptusia..... tez naszczecie do nas zaglądaja :)
jak nas hanka i zajączek zostawi to je znajde i zakatrupie!!!:-D

dzięki ze pytasz..ogolnie jest super :)
ajak u was???????
u nas raz gorzej raz lepiej nie umiem tego jednoznacznie okreslić czasem to mnie tak M denerwuje ze wolałabym zeby mi zszedł z oczu na dobre a za chwile mi to przechodzi a on to taki ze sie ze mna nie bedzie kłucił i wychodzi albo idzie spać a ja sama do siebie mam gadać
Ja byłam kiedys we Włoszech ale to chyba z 7 lat temu bylo i jechalam autokarem, więc ci nie pomoge z połączeniami :-p
może coś znajde
kurcze zauwazylyscie ze coraz wiecej dziewczyn z naszej forumowej ekipy zachodzi w ciaze???
pewnie ze tak a my dalej nic :-:)-(
nie wiem jak maja inne ale ja np czuje nie wiem dlaczego że mi to jeszcze z pare miesięcy potrwaja staranka....... nie wiem dlaczego, nie chce tak myslec, nie wbijam sobie tego, ale mam jakies takie przeczucie...... oby mylne, oby bylo wczesniej......:zawstydzona/y:
ja tez mam takie przeczucia :tak::-(

reklama
Siemacie Lachony

Wpadłam sie przywitać bo zaraz do kamieniołomów lece, robie dzisiaj do 22.00 qrwa ocipieje.

Mam pierwszy objaw ciążowy (po dwóch dniach od zabiegu - to jest dopiero pozytywne myślenie) rano obudziłam się głodna i nawet dzisiaj zjadłam śniadanie.

Wczoraj wyłączyli mi prąd i dzisiaj to samo, szlak mi trafi lodówkę. mieszkam na dzielnicy cudów więc nam zawsze wyłączają prąd bo tu nikt poważny nie mieszka więc menelon prąd jest nie potrzebny napijać można przy świeczce. No ale pamiętajmy że inni mają gorzej bo np. mieszkają koło amfiteatru.
AMFITEATR FUJ

Do góry