reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja tez tak mysle :tak: i tez w realu nie mam takich psiapsiół:sorry:
tak sobie ostatnio pomyslalam ze moglybysmy sobie urządzic kiedys wieczór z dziewczynami na skyp'a :-D:-D

Nie robimy wakacje nad morzem:-D:-D:-D

DobraNoctroszku sie zasiedzialam :-)​
Buziaki

Musze lecieć bo męda na jajach przylazła. Postaram sie wpadnąć jutro choć męda ma wolne.
Buziole zozole

DZIEŃ DOBRY Z SAMEGO RANKA
jakoś nie mogę spać wiec zasiadłam do kompa

Eh ci faceci, doskonale Cię rozumiem, że tracisz cierpliwość czasami.
Warto mimo wszystko nie odpuszczac i każdy problem przegadać, żeby nie niepotrzebnie kumulowac napięcia.
dzięki Kasiu ale ja czasem nie mam już sił żeby ciągle coś tłumaczyć
ojej bernardko nie smutaj sie kochana, naprawde cos ostatnio ne mozecie sie dogadac...... jak masz doła albo chcesz sie wygadac to pamietaj ze my tu chetnie wsparcia udzielimy:tak: :**
dziękuje Ci Marzenko bardzo mi pomagacie na prawdę :tak:
Spróbuj na Formularz wyszukiwania lub na Formularz wyszukiwania :-)

Rozumiem Cię doskonale. Mój M też zawsze robi po swojemu, nawet jeśli doskonale wie, że mam rację. Choćbym nie wiem, co robiła nie zmieni zdania...
**
matko jakbym słyszała opowieść o moim M

Witam!:-)
Madzia, Dzeni wszystko jest możliwe możecie urodzić nawet tego samego dnia...najważniejsze by dzieci były zdrowe!
Madzia gratuluję suwaczka ...Dzeni a kiedy zobaczymy twój?

Kropeczko ty biedulko .. obyś jak najszybciej doszła do siebie!
Makaronka kciuki za pozytywny test
Wiecie po raz pierwszy od dłuższego czasu nie wiem jaki mam dzień cyklu...:tak: i normalnie jest super nic nie liczę nie strasuję się , kocham się z M. kiedy mam ochotę ...podoba mi się ten odpoczynek ...:-)
Pozdrawiam was wszystkie!:-D
to tak jak ja Martynko ja też nie mam pojęcia jaki mam dzień cyklu i dobrze mi z tym :tak:
wpadłam tylko zameldować że jutro mnie nie ma na BB - idę z blondu zrobić się na ciemny brąz

buziaki :)
o jaka zmiana
ja też mam ochote się przefarbować ale czekam aż mi trochę odrosną włosy bo na czarna farbe nic nie położe niestety

buziaczek dla Ciebie
na czym stanal....poprostu stanal, wiele sie nie dzije. Mam wrazenie, ze sie poddal, mowi o ponownych badaniach ale sie do niech nie "pali", a ja juz nie moge-zalapalam dola i sie z niego wykopac nie moge. Chyba trzeba nam przerwy, nie moge go naciskac a sama tez juz sie troche wypalilam....nie wiem, zobaczymy.
?
Olesiu nie poddawaj sie odpoczniecie i za niedlugo z podwojona siłą zaczniecie walczyc o maluszka zobaczysz a teraz może dajcie sobie odpoczac od tego tematu :tak:

hej!
ja dzis na bardzo krotko, bo od rana umieram, wlasnie wrocilam ze szpitala...zawrotu glowy i wymioty od 8 rano, nic nie jem i nie pije ostatnie jedznko wczoraj wieczorem zjadlam...jestem cholernie slaba i wszystko mi w kolo sie kreci:baffled: Po lyku wody zwracam 20 minut...fatalnie! Przeczekalam caly dizen bo liczylam ze mi przejdzie ale nic z tego i popoludniu pojechalismy z mezem na pogotowie...mam leki i mam czekac 2-3 dni-zdaniem lekarza to wirus zoladka...ze tez ja musze te wszystkie syfy z powietrza zawsze lapac....

Sciskam wszystkie i zycze wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom!

Jak jutro bede bardziej na chodzie i swiat bedzie stal mi w miejscu to napisze wiecej....

buziaki!

Ojoj Wioletka kuruj się !!!!
I wracaj szybko !!!!

no nic nie mów:zawstydzona/y: ja tu tyle siedze , że ze starej ekipy tylko lilu i malwinka została no i eve ale ona sie stara od niedawno mimo iz tez jest sprzed roku:zawstydzona/y: a zaciązona to tylko kingus do nas pisze, reszta mówiła ze bedzie z nami, a przyszlo co do czego to zadnej nie ma.....

nie wiem jak maja inne ale ja np czuje nie wiem dlaczego że mi to jeszcze z pare miesięcy potrwaja staranka....... nie wiem dlaczego, nie chce tak myslec, nie wbijam sobie tego, ale mam jakies takie przeczucie...... oby mylne, oby bylo wczesniej......:zawstydzona/y:

Marzenka , bo zobaczysz, że jak będziesz w ciąży to mimo wszystko będzie Ci głupio tu co chwilę pisac o sobie, o rosnącym brzuszku o ruszającycm się dzidziusiu itd.

Ja się do Was przyzwyczaiłam, ale czasem "boję się" cokolwiek pisać, nie chcę sprawić nikomu przykrości tym, że już jestem w ciąży, a inne dziewczyny jeszcze nie, itd

Wiem juz kiedyś pisałyście, że to Wam nie przeszkadza itd, ale mimo wszystko jest tak jakoś głupio pisać tu o sobie i dzidzi.

jasne , rozumiem o czym mówisz:tak: mi chodziło o dziewczynki sprzed około roku które tu były i zaciążyły....... teraz to wiem ze wiekszośc została, te co wymienilas, no i olica, kroptusia..... tez naszczecie do nas zaglądaja :)
jak nas hanka i zajączek zostawi to je znajde i zakatrupie!!!:-D

Ja tez od roku tu siedzę, ale nie opuszczam Was narazie :-)

Witam sie i Ja niedzielnie :tak::-)

wpadlam na chwilke powiedziec ze u mnie w porzasiu, wszystko ok :tak:

tata dostal w piatek chemie :tak: wyniki sie porawily :tak::laugh2: jeszcze tylko dwie dawki w przeciagu miesiaca i pozniej radioterapia ( ok 15 naswietlen = 1.5 miesiaca leczenia )

Ja dzis robie kapustke zasmazana i normalnie zaraz wyjde z siebie i stane obok :crazy: dusze ja i dusze a ona nadal twarda :wściekła/y:
a ogolnie to od dwoch dni wszystko tlucze co wpadnie mi szklanego w rece i chyba cierpie na nerwice, male drobnostki a potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi :/

Lilu trzymaj nerwy na wodzy ~!!!
Dobrze, że tacie troszkę lepiej.

moja kolezanka urodzila 3 dni temu córeczkę, poród trwał........ 9 minut...:szok::szok::szok::eek:

Nie dobijaj człowieka no !!! :-)

Makaronka ciche gratulacje, dla Madzi również :-)

Boże, ja nie wiem czy się uda, nie wiem czy się w ogóle będziemy starać. Nic ***** nie wiem. Boże, jestem taka załamana...

Ostatnia edycja:
reklama
:tak: Doberek!
Oznajamiam ze WROCILAM!!! :-p

Zajączku cos wiedze ze sie popitolilo u ciebie!? a moze to taka ciążowa @??? :eek:

oczywiscie blagam o skrot z tego tygodnia! ile nowych fasolek itp i ogolnie co slychac u was ??? :sorry:

Do góry