lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Poklociliscie sie o cos czy jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz że Loree została, Patrysia..Agniesiak też czasem zajrzy...
Widzę że wszystkie świętują dzisiaj a ja wróciłam z gości i mam zły humor bardzo bo doszłam do wniosku że w żaden sposób nie potrafię sie z moim M dogadać nawet w błahych kwestiach a co dopiero jak jest jakaś poważna sprawa do obgadania!!
Eh ci faceci, doskonale Cię rozumiem, że tracisz cierpliwość czasami.nie ale ja po prostu nie potrafie zrozumieć jego myślenia
moze uznasz ze to głupie ale ja np nie mogę ścierpieć ze on nie zapina pasów w samochodzie i nie widzi w tym żadnego problemu bo on nie lubi zapinać i już i nic do niego nie dociera!!
nic nie powiedziałam dzis bo nie chce zeby znów powiedział ze się wykłócam ale dla mnie to co on myśli i robi to jest nieporozumienie jakieś
powiem Ci tak jak mi kiedys lekarz powiedzial.. bol "jajnikow" po owulce to bol cialka zaoltego.. to jest prawidlowe i tyle a co z tego wyjdzie zobaczymydziekuje kochana za odp... boje sie i to bardzo... i te bole jajnika... sama nie wiem co jest nie tak... a jeszcze jak na zlosc ten czas sie wlecze do testowanka... mam troszke bole jak przed @ tak jak zawsze na ok tydzien przed, no moze troche wiecej... jakos nie wierze w te wczesne objawy... wiec sobie nie wkrecam... pierwszym obiawem moze byc spadku temp, brak @, no i pozytywny tescior... tak wiec czekamy... co ma byc to bedzie... chociaz bardzo bym chciala zeby sie udalo.... bardzo, bardzo, bardzo...
powiem Ci tak jak mi kiedys lekarz powiedzial.. bol "jajnikow" po owulce to bol cialka zaoltego.. to jest prawidlowe i tyle a co z tego wyjdzie zobaczymy
czesc lilaczku :* ciesze sie ze u taty wszystko dobrze, zobaczysz bedzie jeszcze lepiejWitam sie i Ja niedzielnie:-)
wpadlam na chwilke powiedziec ze u mnie w porzasiu, wszystko ok
a ogolnie to od dwoch dni wszystko tlucze co wpadnie mi szklanego w rece i chyba cierpie na nerwice, male drobnostki a potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi :/
czesc sandra. mam troszke bole jak przed @ tak jak zawsze na ok tydzien przed, no moze troche wiecej... ...
ojej bernardko nie smutaj sie kochana, naprawde cos ostatnio ne mozecie sie dogadac...... jak masz doła albo chcesz sie wygadac to pamietaj ze my tu chetnie wsparcia udzielimyWidzę że wszystkie świętują dzisiaj a ja wróciłam z gości i mam zły humor bardzo bo doszłam do wniosku że w żaden sposób nie potrafię sie z moim M dogadać nawet w błahych kwestiach a co dopiero jak jest jakaś poważna sprawa do obgadania!!
dobrze powiedziane!!!!!Bo zycie nie tylko z wiekszych rzeczy sie sklada, ale jest glownie seria mniejszych wateczkow, problemikow, nieporozumien itd.... To one stanowia codziennosc....
Zycie to momenty i chwile...Jak czlowiek sie w mniejszych kwestiach nie dogaduje non stop - szanse na te "wieksze" sa mierne. I ja biore to za kryzys w ziwazku i stawiam pytanie o jego sens
no ani mi sie waz uciekac od nas!!;-)ja też zaglądam,właśnie wróciliśmy z M od mojej mamusi. Bylismy na imieninach
Madzię i Dzeni zapraszam na wątek marcóweczki:-) Ale pamiętajcie nie wolno tu dziewczyn zostawiac samych, trzeba zaglądac;-)
a popatrz , nawet nie wiedzialam o tympowiem Ci tak jak mi kiedys lekarz powiedzial.. bol "jajnikow" po owulce to bol cialka zaoltego.. to jest prawidlowe i tyle a co z tego wyjdzie zobaczymy