Marta1981
Rodzyneczka
Witam,ja jeszcze na czczo,właśnie wapno sobie zrobiłam. Małż rano wyjechał i znowu tydzień wolności;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ładnaDziewczynki co myślicie o tym wózku mam zamiar go kupić ale się zastanawiam
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (692071746) - Aukcje internetowe Allegro
No właśnie dlatego się zastanawiam, al mój m wydaje troche na motor to niech kupi dziecku pożądny wózek. Podobno dobrze się sprawdza na wiejskich drogachJadźka,fajna bryka tylko cena ciut wygórowanajak dla mnie.
niestrasz ja raczej spotkałam się z dobrymi opiniami ale jeszcze w necie pogrzebiewitam dziewczyny
jestem masakryvcznie niewyspana antoni budził się w nocy chyba z 10 razy a od 2 do 4 zrobu=ił sobie przewę w spaniu i choroba wie o co kamman od rana nadal marudny a buuuuuu:--
-(
wózek świetny ale gdzieś czytałam że wózki coneco lubią się psuć ale nie wiem bo nie miłam le wizualnie bardzo ładnyoczywiście mi się turkus i zieleń podoba ale to już moje zboczenie
muszę zrobić zakupy obiad nastawić pranie wyprasować ogarnąć mieszkanie umyć głowę ubrAĆ SIĘ WRESZCIE ZAPISAĆ JULĘ DO DENTYSTYa nic a nic mi się nie chce
![]()