Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ładnaDziewczynki co myślicie o tym wózku mam zamiar go kupić ale się zastanawiam
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (692071746) - Aukcje internetowe Allegro

No właśnie dlatego się zastanawiam, al mój m wydaje troche na motor to niech kupi dziecku pożądny wózek. Podobno dobrze się sprawdza na wiejskich drogachJadźka,fajna bryka tylko cena ciut wygórowanajak dla mnie.

oczywiście mi się turkus i zieleń podoba ale to już moje zboczenie

a nic a nic mi się nie chce

niestrasz ja raczej spotkałam się z dobrymi opiniami ale jeszcze w necie pogrzebiewitam dziewczyny
jestem masakryvcznie niewyspana antoni budził się w nocy chyba z 10 razy a od 2 do 4 zrobu=ił sobie przewę w spaniu i choroba wie o co kamman od rana nadal marudny a buuuuuu:--
-(
wózek świetny ale gdzieś czytałam że wózki coneco lubią się psuć ale nie wiem bo nie miłam le wizualnie bardzo ładnyoczywiście mi się turkus i zieleń podoba ale to już moje zboczenie
muszę zrobić zakupy obiad nastawić pranie wyprasować ogarnąć mieszkanie umyć głowę ubrAĆ SIĘ WRESZCIE ZAPISAĆ JULĘ DO DENTYSTYa nic a nic mi się nie chce
![]()
Wczoraj, wyprawialiśmy jej imieniny u babci 

Wczoraj myślałam, że nie dojadę do domu, oczy mi się zamykały
A po nocy wcale nie jest lepiej 
wczoraj pogoda w kratke raz slonce raz deszcz juz bylam zdecydowana zaeby gdzies pojechac samochodem ale mąz mnie przystopowal mówił ze poczekaj lepiej kasę zamiast na mandat i parking strzeżony to dzieciom cos kupic
lubi skladac t oniech sklada Ja juz po kawce i kilku stronach ksiązki ;-) mąż caly dzien do 18 w pracy Zuzia z Gabi ogląda bajkę Musze ich potem dogonić do sprzątania 
Gabi już bez pieluchy na calego w nocy tez W ciągu dnia ladnie woła albo sama siada na spacerach wytrzymuje i tez woła Ale noszę ze sobą zapasowe ubranko- lepiej nosic jak sie prosic

ale moja znajoma ma wozek tej firmy i jest bardzo zadowolona