reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
makaronka raz dwa nam tu wszystkie objawy napisac i wszystko od poczatku co w tym cyklu bylo ze sie udalo!!! niesetty kazda ma taki obowiązek u nas!

eve witaj wczasowiczko :*** super miałas tydzień!

eve witaj wczasowiczko :*** super miałas tydzień!
zaraz Ty dostaniesz klapsa, chociaz nie moge bic cieżarnej i to tak zaawansowanej hahahnapisałam również ze i Ty i Olica tez , tylko w kolejnym poście
![]()
Nooo zreflektowałaś się w porę- w kolejnym poście :-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!Marzenixx - ja się na Ciebie obrażam!
!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona

badaicka
Paulusia i Filipek
Ehe,he dobra agenciara z CiebieNo ja mam tyle objawow i wszytskie tak wczesnie sie zaczely pojawiac , ze :
opcja nr 1 ) bede pisala esej na ten temat na watku pierwszych objawow hehe
opcja 2) jak to nie fasolka to musze poszukac odpowiedniego psychiatre i sie troche podleczyc![]()

Zacznijmy od tego,że powinnas pogadać z szefem czy wogóle da Ci wolne a potem bedziemy się tu wspólnie zastanawiac co robic dalej bo od tego tu tez dużo zależydzięki dziewczyny za miłe słowa. Ale ja już sie nie łudzę. Chcę sie tylko dowiedziec czy cokolwiek było.
Teraz zmam po prostu problem. czy wyjechać z M. we wrześniu czy nie. Jeśli tak, to muszę odpuścić starania w tym cyklu. Jeśli nie to staramy się teraz, a jak się ie uda znowu dwa miechy siedze sama. Jeśli pójdziemy na żywioł to jak wyjadę może się okazać że jestem w ciąży. I co wtedy, wracać, niewracać. Jak będę chciała wrócić to powiedzą że jesteśmy nie poważni i Jarek może mieć nieprzyjemności.
Poza tym kwertia ....czy w ogóle dostanę w pracy wolne znowu...
Ula,la ale super!!!:-) super ze sa fasolki!!!!
ja mialam ciekwy urlop bo tak:
od piatku do pon - dzialka (kopanie stawu)
od pon do srody - warmia (teście)
od sr do czw - stegna gdanska sztutowo krynica morska - wypad specjalnie dla teścia
od czw do pt - ponownie warmia
od pt do sb - mazury (Mrągowo + piknik cantry, Giżycko Mikołajki)
sob - domek
ndz - koncert eska hity na czasie!
pon - PRACA :--
-(
passingby
Fanka BB :)
dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona:******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku
![]()
EKHM - ja żartowałam

Betka85
Fanka BB :)
Zajaczku nie załamuj sie moze jednak jest fasolka tak jak mówią dziewczynki. POczekamy na wynik betki moze sie coś wyjaśni!!
Makaronka 3mam kciuki za pozytywny test z reszta to tylko formalnosć bo fasolka na pewno już sie zadomowiła pod twoim serduchem!!
nie posiedzę z wami teraz bo muszę jechać cos zalatwic ale po południu na pewno sie pojawię
Makaronka 3mam kciuki za pozytywny test z reszta to tylko formalnosć bo fasolka na pewno już sie zadomowiła pod twoim serduchem!!
nie posiedzę z wami teraz bo muszę jechać cos zalatwic ale po południu na pewno sie pojawię
badaicka
Paulusia i Filipek
Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona:******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku
![]()
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ooo!!! dobrze gada, polac jej!!! (chociaz tak z rańca, to moze nie wypada hehe)Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE
passingby no przesz na mnie nie da rady sie gniewac

Podziel się: