reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
makaronka raz dwa nam tu wszystkie objawy napisac i wszystko od poczatku co w tym cyklu bylo ze sie udalo!!! niesetty kazda ma taki obowiązek u nas!:tak::-D

eve witaj wczasowiczko :*** super miałas tydzień!

Marzenixx - ja się na Ciebie obrażam! :angry:
!
dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona :tak: :******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku:tak:

No ja mam tyle objawow i wszytskie tak wczesnie sie zaczely pojawiac , ze :

opcja nr 1 ) bede pisala esej na ten temat na watku pierwszych objawow hehe
opcja 2) jak to nie fasolka to musze poszukac odpowiedniego psychiatre i sie troche podleczyc :tak:
Ehe,he dobra agenciara z Ciebie :-D:-D:-D

dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ale ja już sie nie łudzę. Chcę sie tylko dowiedziec czy cokolwiek było.
Teraz zmam po prostu problem. czy wyjechać z M. we wrześniu czy nie. Jeśli tak, to muszę odpuścić starania w tym cyklu. Jeśli nie to staramy się teraz, a jak się ie uda znowu dwa miechy siedze sama. Jeśli pójdziemy na żywioł to jak wyjadę może się okazać że jestem w ciąży. I co wtedy, wracać, niewracać. Jak będę chciała wrócić to powiedzą że jesteśmy nie poważni i Jarek może mieć nieprzyjemności.
Poza tym kwertia ....czy w ogóle dostanę w pracy wolne znowu...
Zacznijmy od tego,że powinnas pogadać z szefem czy wogóle da Ci wolne a potem bedziemy się tu wspólnie zastanawiac co robic dalej bo od tego tu tez dużo zależy

:-) super ze sa fasolki!!!! :rofl2:
ja mialam ciekwy urlop bo tak:
od piatku do pon - dzialka (kopanie stawu)
od pon do srody - warmia (teście)
od sr do czw - stegna gdanska sztutowo krynica morska - wypad specjalnie dla teścia
od czw do pt - ponownie warmia
od pt do sb - mazury (Mrągowo + piknik cantry, Giżycko Mikołajki)
sob - domek
ndz - koncert eska hity na czasie! :tak::tak::tak:
pon - PRACA :-:)-:)-(
Ula,la ale super!!!

dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona :tak: :******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku:tak:

EKHM - ja żartowałam :) ja się nie obrażam na poważnie...:tak:;-)

Zajaczku nie załamuj sie moze jednak jest fasolka tak jak mówią dziewczynki. POczekamy na wynik betki moze sie coś wyjaśni!!
Makaronka 3mam kciuki za pozytywny test z reszta to tylko formalnosć bo fasolka na pewno już sie zadomowiła pod twoim serduchem!!

nie posiedzę z wami teraz bo muszę jechać cos zalatwic ale po południu na pewno sie pojawię

Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE

reklama
Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE

ooo!!! dobrze gada, polac jej!!! (chociaz tak z rańca, to moze nie wypada hehe)

passingby no przesz na mnie nie da rady sie gniewac:sorry:

Do góry